- 16 Şubat 2016
- 235
- 539
- 53
Eşin ne seni ne de bebeğini düşünüyor. Ne demek gitme abine. Bir tek bebeğe üzüldüm. Ağırlığını koysana eşine. Anlatsana halim böyle böyle diye. Öküz değilse anlar belki.Kızlar onu dipnot düşmeyi unutmuşum. Eşim Karsa atandı. Lojmanda kalıyorduk evi boşalttık esyalar bir depoda kalıyor
Abim izmirde bayramda esimle konustu alayim arada bizde kalsın diye ama esim abime olur demesine ramen bana sakın gitme dedi
@benyeniyimgaliba @andromeda-80 @earth_angel9 @eskaram
Aynennn. Tüm dediklerin doğru.Konu sahibi sizin kendi kararlarınızı verebilme hakkınız yokmu? Niye abinize gitmek için izin istiyorsunuz kocanızdan? Eşim okadar düşüncesiz değil diyorsunuzda kusura bakmayın ama anne babasından daha beter bence. Çocuğunu ve sizi düşüneceğine anne babasını ve elalemi düşünüyor çünkü. Söz konusu olan yavrunuz. Ve onun için en doğru olan neyse onu yapmalısınız. Biraz tavrınızı koyun Allah aşkına. Gitseniz gelip size engel olacak hali yok ya. Burada rahat değilim gidiyorum diyeceksiniz. Kırk takla atıp bahaneler bularak kocanızı ikna etmeye çalışmanıza gerek yok. Şu kocalarınızın ağzının içine bu kadar bakmayın. Vallahi böyle okuyunca sinir oluyorum. Niye kendinizi bu kadar ezdiriyorsunuz? Bir duruşunuz olsun yahu. Azıcık kendinizi düşünün. Kv yanında ne diye kalırki insan. Hemde bu kadar uzun süre. Nasıl rahat edebilirki? Üstelik koloni gibi yaşıyorlarmış sizin ne işiniz var okadar adamın içinde el kadar bebekle? Çekilecek şey değil. Evimde otururum daha iyi. Ama evinizde kalma imkanınız yoksa bence en mantıklısı babanızın yanına gitmeniz. Hem daha rahat edersiniz babanızda yalnız kalmaz.
@eskaram canım evde topraklı prizlerden takılı yeni priz aldım ama nasil takacagim bilmiyorum sagol bir arastirayim nasil yapacagımı insallah yaparım.
Annem yeni gitti normalde annemin yaninda kalacaktim. Abimler kaza yapmis annem acil gitmek zorunda kaldı. Yoksa zaten bu insanlarin yaninda kalmazdım
Abim ve esi cok ısrar ediyor gel diye. Abim ben seni arabayla alırım geride birakirim diyor. Baska sehirlerde olmasina ramen ama esim asla gitme diyor.
Ilk soba kuramayiz dediler bende herkesin icinde soyledim o zaman bende burda durmam giderim dedim. Sonra kurariz hele bi havalar sogusun falan dediler. Simdi gitcek yerim yok burda kalicam mecburum diye kurmaktan vazgecmisler. Soba yokmus onu bile dediler. Komur sobasi varmis komur yokmus odun yakiyorlarmis yakamazmisim ben o sobayi vs vs bahaneleri bitmiyor inanın
Canım yengem gayet iyi o cagirdi zaten esimim askere gidecegini ogrenince. Yeni evliler zaten oda canim sıkılıyor gel diye ısrar ediyor. Oyle birsey yapsam emrivaki yaptim diye etmedigi kalmaz gelince bir ton suratini cekerim en iyisi gönlünü yapıp gitmem. Zaten gidersem otobusle gitmiycem abim gelip alıcak
ben bir konuyu anlamadım babanız yalniz ev doğalgazlı ama eşiniz izin vermiyor diye gitmiyorsunuz, kayınvalidenizin evinde soğukta koloni halinde yaşıyorsunuz... Başlarım öyle kocayada ailesinede... Babam o benim kocamın keyfi olsun diye 3 aylık bebemle rezillik sefalet çekemem kimse kusura bakmasın... Kaptığım gibi çocuğumu babamın yanında alırım soluğumu. Hem babamin işlerini yaparım yalniz kalmaz hem sıcak evde mis gibi otururum. Bu hem evlatlık hem annelik vazifeniz kocanızı hiç ilgilendirmez. Biraz dik durun ipleri tamamrn erkeklere vermeyin nolur...Kendisini cok dusunceli sanırlar ailecekk.
Tamam esim o kadar dusuncesiz degil ama bazen bazi konularda zır cahil oluveriyor.
E o yok bu yok. Eşin annesine çocugum yattıgı oda sobalı olacak diyemiyor mu?Kızlar onu dipnot düşmeyi unutmuşum. Eşim Karsa atandı. Lojmanda kalıyorduk evi boşalttık esyalar bir depoda kalıyor
Abim izmirde bayramda esimle konustu alayim arada bizde kalsın diye ama esim abime olur demesine ramen bana sakın gitme dedi
@benyeniyimgaliba @andromeda-80 @earth_angel9 @eskaram
Butun suç eşinde, ne demek abine gitme, o cocuk bronsit olsa nolucak?
Onunde iki secenek var ya abine gideceksin, ya da koy evinde kendine bir oda ayirtip odanin prizini yaptirip ufoyu yakacak odadan cikmayacaksin, prizi yaptirmiyorlar mi, al bir katalitik soba, tüpünü de kendin al onu yak (biraz dikkat ister gaz kacagi falan ama bu son alternatif olarak degerlendirilebilir)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?