havalar soguduu...

Konu sahibi sizin kendi kararlarınızı verebilme hakkınız yokmu? Niye abinize gitmek için izin istiyorsunuz kocanızdan? Eşim okadar düşüncesiz değil diyorsunuzda kusura bakmayın ama anne babasından daha beter bence. Çocuğunu ve sizi düşüneceğine anne babasını ve elalemi düşünüyor çünkü. Söz konusu olan yavrunuz. Ve onun için en doğru olan neyse onu yapmalısınız. Biraz tavrınızı koyun Allah aşkına. Gitseniz gelip size engel olacak hali yok ya. Burada rahat değilim gidiyorum diyeceksiniz. Kırk takla atıp bahaneler bularak kocanızı ikna etmeye çalışmanıza gerek yok. Şu kocalarınızın ağzının içine bu kadar bakmayın. Vallahi böyle okuyunca sinir oluyorum. Niye kendinizi bu kadar ezdiriyorsunuz? Bir duruşunuz olsun yahu. Azıcık kendinizi düşünün. Kv yanında ne diye kalırki insan. Hemde bu kadar uzun süre. Nasıl rahat edebilirki? Üstelik koloni gibi yaşıyorlarmış sizin ne işiniz var okadar adamın içinde el kadar bebekle? Çekilecek şey değil. Evimde otururum daha iyi. Ama evinizde kalma imkanınız yoksa bence en mantıklısı babanızın yanına gitmeniz. Hem daha rahat edersiniz babanızda yalnız kalmaz.

Bütün yorumları tek tek beğenesim geldi. Herkes cok haklı. Burda ne yaşadığımı sen bilmiyorsun onca erkeğin arasında soğukta ve üstelik derste çalışamadığın Bi evde ne diye kalayım diye kalkın gidin. Babanızın evi sizin eviniz. 2 sene önce o evdeydiniz. Simdi yabancı mı oluyor orası size? Gerekirse gece cocuk uyurken ders çalışırım gündüz babama yoldaşlık ederim gene de giderim yani. Eşinizinki zaten baştan sona cahillik sacmalık. Çoçuğumu altını değiştirmiyorum diyorsunuz bilin ki onlar size de kötü niyetle bakabilir eger haberlerde bu kısımları da izlediyseniz. Abinize babanıza güvenmeyip 45 yasında bekar amcasına yeğenini düşünmeyen kardeşlerine mi güveniyor? Bence siz eşinizle ilgili de Bi içsel sorgulama yapın... lütfen kalkın gidin babanıza ya da abinize...

Eşin ne seni ne de bebeğini düşünüyor. Ne demek gitme abine. Bir tek bebeğe üzüldüm. Ağırlığını koysana eşine. Anlatsana halim böyle böyle diye. Öküz değilse anlar belki.

Aynennn. Tüm dediklerin doğru.

Aferin boyle kocaya! Sinirlendim. Al cocugunu git ,babana gitmek icin kocanin iznine mi ihtiyacin var?

Eşin aradığında,
Ya annenle babanla konuşur bebegimizin daha sıcak bir ortamda kalacağı imkanı sağlamalarını söylersin ya da ben abimlere gidiyorum.
Bebegimin hasta olması kimseden önemli degil, ben senin amcanın küfürlerini çekmek zorunda mıyım, sabah erkenden uyanan bebegimi daha sobanın nasıl yakılacağını bilemediğin için hasta etmek zorunda mıyım de.
Annenin umrunda olmuyor.
Ben bu şekilde burada kalamam de.

Abinlere git.
Gelsin alsın seni.

Aşırı sinir oldum şuan.

Valla ben bu işten birşey anlamadım, ev sıkış tıkış dolu buz gibi bir köy evi 3 aylık bebek soğukta hasta olması çok muhtemel hadi hasta oldu acil doktora götürülmesi gerekse köyden merkeze ne kadar sürer,
Ama kocam abime izin vermedi babama gitmeme izin vermedi, izin vermemek ne oluyor ? 6 yıllık evliyim hiç bilmiyorum.. Ben olsam şu durumda izin almak ne demek, haberi gittiğim yerde veririm ancak

Eşini ikna et.Abin gelsin alsın sizi.Zatürremi yapıcaklar çocuğu.Ne hain insanlar var ya.Kalma onların yanında.

Yine de abinize değil de babanıza gitseniz daha iyi olmaz mı

Yeni evlilermis ben de yengenizin yerinde olsam sizin durumu duysam kapımı sonuna kadar açarım

Ama yine de uygun olan bu değil bence.

Tek başına babam varken yeni evli abime gitmektense babamla kalırım

Kendisini cok dusunceli sanırlar ailecekk.
Tamam esim o kadar dusuncesiz degil ama bazen bazi konularda zır cahil oluveriyor.
ben bir konuyu anlamadım babanız yalniz ev doğalgazlı ama eşiniz izin vermiyor diye gitmiyorsunuz, kayınvalidenizin evinde soğukta koloni halinde yaşıyorsunuz... Başlarım öyle kocayada ailesinede... Babam o benim kocamın keyfi olsun diye 3 aylık bebemle rezillik sefalet çekemem kimse kusura bakmasın... Kaptığım gibi çocuğumu babamın yanında alırım soluğumu. Hem babamin işlerini yaparım yalniz kalmaz hem sıcak evde mis gibi otururum. Bu hem evlatlık hem annelik vazifeniz kocanızı hiç ilgilendirmez. Biraz dik durun ipleri tamamrn erkeklere vermeyin nolur...

Butun suç eşinde, ne demek abine gitme, o cocuk bronsit olsa nolucak?
Onunde iki secenek var ya abine gideceksin, ya da koy evinde kendine bir oda ayirtip odanin prizini yaptirip ufoyu yakacak odadan cikmayacaksin, prizi yaptirmiyorlar mi, al bir katalitik soba, tüpünü de kendin al onu yak (biraz dikkat ister gaz kacagi falan ama bu son alternatif olarak degerlendirilebilir)

Yahu eşim ona izin vermiyor , eşim buna izin vermiyor demişsin de ...

Sen koskoca bir kadın , üzerine birde annesin .

Artık babanın yanında mı rahat edersin , abinlerde mi bilemem ( ben olsam şu an yalnız olan babamı tercih eder, yengeyide sıkıntıya sokmazdım) .

Ara eşini , bu şartlarda bebek dondu donacak ... kimse paça kı...nı kaldırıp bizim için yaşanılır bir ortam düşünmüyor , evdeki erkekler tüm gün malak gibi yatıyor , annen bane ne diyor geçiyor ....

Sen bunları göremiyorsun ama ben yaşıyorum . Şimdi babamın yanına geçiyorum . Ha merak etme kimse arkanızdan bi geline/toruna bakamadı demez . Ben yalnız olduğu için babama gideceğimi , burasınında çok soğuduğunu söyleyeceğim .

Hadi canım sana iyi mesailer , bizi düşünüp dert etme benim her şeyi düşünen(!) kocacım ... benim ve bebek için en iyisi bu .

De gitsin !

Babası tek kalıyor ona da gidebilir

Hatta yeni evli abiden daha iyi bir cozum

O ne öyle tüm herkes aynı evde insan rahatsız olur eşin düşünmedi mi
Hani kayınbaba kaynana olsa hadi neyse de amca kardeşleri erkekler koğuşu gibi
Kaynana ayrı alem bize misafir gelse doğalgaz derecesini yükseltiyoruz kendi torunu asıl onun sarıp sarmalaması lazım canımın canı deyip
Allah akıl fikir versin inşallah

Canım uzun üçlü bir priz alsan başka odaya takıp enazından şimdilik bebeğini ısıtabilirsin.Çözüm bulana kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…