havale/eft

Minikkelebk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2012
6.999
8.649
448
İstanbul
Kizlar dün internetten alısveris yaptım.. havale ile..
daha sonra ödeme formunu doldurdum netten.
fakat fark ettim ki şöyle bir uyari varmış
mutlaka kendi isminizle parayi yatirinız ve dekontun aciklama kismana siparis no nuzu yazinız
parayı kendi ismimle yatırdım fakat atm den ödeme yaptığım için bi açıklama kısmı yoktu sipariş no yu yazabileceğim yada ben fark edemedim.
bi sorun olur mu?
hafta sonu olduğu içın müşteri hizmetlerine ulasamiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
selam..
evet yapabılrsın..
banka subesınden gidip havale yaparsın baskasına..
ne işlem yapacaksın.yardımcı olayım ben

Tabiki bi bankadan başka bankaya eft yapilir havale ayni iki banka arasındaki işlemdir farklı bankaysa eft olur hesabiniz yoksa bildiğim kadarıyla ATMden yada bankadan yapabilirsiniz ama para miktarına gore masraf keser
Cok tesekkur ederim
hesabım yok..
A bankasina gidip,yine A bankasinin su hesabina para yatirmak istiyorum dedigimde,masraf keserek hesabim olmadigi halde para yatirabilirim yani..
benden hangi bilgileri ister

Cok tesekkur ederim
hesabım yok..
A bankasina gidip,yine A bankasinin su hesabina para yatirmak istiyorum dedigimde,masraf keserek hesabim olmadigi halde para yatirabilirim yani..
benden hangi bilgileri ister

TCNİ İSTERLER ZATEN BİLDİĞİM KADARIYLA TELEFONUNDA GÜVENLİK KODU DA GELİYORDU AMA EMİN DEĞİLİM EN SON SEVDİCEĞİM ASKERDEYKEN GÖNDERMİŞTİM :p KOLAY ATMye gittiğinde seni yönlendiriyor zaten :)

Kizlar dün internetten alısveris yaptım.. havale ile..
daha sonra ödeme formunu doldurdum netten.
fakat fark ettim ki şöyle bir uyari varmış
mutlaka kendi isminizle parayi yatirinız ve dekontun aciklama kismana siparis no nuzu yazinız
parayı kendi ismimle yatırdım fakat atm den ödeme yaptığım için bi açıklama kısmı yoktu sipariş no yu yazabileceğim yada ben fark edemedim.
bi sorun olur mu?
hafta sonu olduğu içın müşteri hizmetlerine ulasamiyorum

Sorun olmaz ben de bi kere seninki gibi unuttum siparis no yu. Siparis no sadece gelen havaleler arasindan senin odemeni hemencik tespit edip bir an once urunu gonderebilmek icin istenen bir sey. Sadece isim olunca isleri biraz uzuyor sanirim o kadar.

Sorun olmaz ben de bi kere seninki gibi unuttum siparis no yu. Siparis no sadece gelen havaleler arasindan senin odemeni hemencik tespit edip bir an once urunu gonderebilmek icin istenen bir sey. Sadece isim olunca isleri biraz uzuyor sanirim o kadar.
Anladım canım biraz daha uzun bi sürede gelecek o zaman yani
bu kötü oldu ya,,
ins sorun cıkarmazlar

Back
X