• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Havlu sorunu

Bornoz falan bilemem ama eğer beni böyle çileden çıkartacak kadar olayı tekrar ediyorlarsa ya aşağı atarım ya da gözleri önünde parçalarım ibret olsun diye. Bir daha elinizi eşyalarıma sürerseniz sizinkilere de aynısını yaparım derim. Sonra gider kendime yenisini alırım. Sıkıyosa yapsınlar :)

Bornoz falan bilemem ama eğer beni böyle çileden çıkartacak kadar olayı tekrar ediyorlarsa ya aşağı atarım ya da gözleri önünde parçalarım ibret olsun diye. Bir daha elinizi eşyalarıma sürerseniz sizinkilere de aynısını yaparım derim. Sonra gider kendime yenisini alırım. Sıkıyosa yapsınlar :)
:KK70:güzel uyarı şekli :KK70:

:KK70:güzel uyarı şekli :KK70:
Mesela ben aile bireyleri arasında kıyafete falann çok takılmam. Kilo aldığım için annemle bedenlerimiz uyuyor. Ara sıra benim gömleklerimi falan giyer ama 1 kere bile izin almadan elini uzattığını görmedim. Bornoz falan hak getire zaten mümkün değil yani. Makyaj malzemelerimi , kıyafetlerimi falan paylaşırım ama kimsenin kitaplarıma dokunmasını istemem mesela. Nefret ederim kitaplara dokunup onları böyle ortalığa saçan insanlardan. Anne- babam dahil asla dokunmazlar. Masamın üstündeyse yeri oradadır kaldırmazlar. Cidden kavga sebebidir bu. Öyle birşey yaparlarsa ne olacaklarını kendileri de biliyorlar. El sürmezler bile :)

Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar :KK51: buradaki dertlere göre bahsedeceğim şey çok basit kalıyor ama yinede paylaşmak istedim. Sorun benim havlumun , bornozumun evdeki herkes tarafından kullanılması :KK11: illet oluyorum kaç kere uyardım özel esyama saygınız yok diye ama abim babam annem hepsi kullanıyor :KK47: hiç bir eşyama saygı yok kendi mallariymis gibi kullanıyorlar ne zaman duş alsam havlularimi hep ıslak buluyorum napmam lazım ya :KK62: sakla derseniz aklıma geldi ama koycak yer yok :KK12:
bence tüm aile fertlerine birer bornoz ve el havlusu hediye olarak alın :KK53: hem iyi bir mesaj vermiş olursunuz hem de bu dertten kurtulmuş olursunuz.. biraz pahalıya mal olucak ama olsun :KK48::KK48:

Ablam yüzyılın kokoşu olarak bornozunun kenarına komple dantel bordür dikmişti tasarımcı ruhu açığa çıktığı birgün. Sizde aynısını yapın. Sonra abiniz bornozu kullandığı birgün banyo kapısında nöbet tutup fotoğrafını çekin ve kullanmaya devam ederse fotoğrafı facebookta paylaşmakla tehdit edin.

Yastık kılıfı na gecir bornozunu yikadiktan sonra...hic yer yoksa kilif vardir yastik gibi durur yataginin üzerinde süs yastığı gibi koyarsin. Cok cok annen anlar icerinde bornoz olduğunu onu da uyarirsin olur biter. .çözümsüz bir şey değil ki canım.

sende hangısının bornozu yıkanmıs temızse onu kullan
temız el yuz havlusuna ayagını sıl kurula :D

Bornozunuzu pembe ,fuşya falan alsanız belki kullanmazlar.Havlu için bişey diyemeceğim.Her kullanımdan sonra yıkanıp temizlendikten sonra sorun olmaz gibi ama bilemedim..

Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar :KK51: buradaki dertlere göre bahsedeceğim şey çok basit kalıyor ama yinede paylaşmak istedim. Sorun benim havlumun , bornozumun evdeki herkes tarafından kullanılması :KK11: illet oluyorum kaç kere uyardım özel esyama saygınız yok diye ama abim babam annem hepsi kullanıyor :KK47: hiç bir eşyama saygı yok kendi mallariymis gibi kullanıyorlar ne zaman duş alsam havlularimi hep ıslak buluyorum napmam lazım ya :KK62: sakla derseniz aklıma geldi ama koycak yer yok :KK12:
dolabının içinde sakla canım yüzünü kurula odana götür biraz meşakkatli sürekli onu hatırlamak ama en azından bir çözüm bende hoslanmıyorum sadece eşimle paylaşırım havlumu :)

Bornozuna kendi parfümünü sık bol bol
Şimdi giyin de kız gibi kokun de belki giymekten vazgeçerler zamanla da alışırlar
El havlusu yerine de kağıt havlu kullan canım

Bornoz, havlu tarzı eşylar çok özeldir. Değil kullanmak dokunmaz bile ailem.En iyisi dolap fikri sanırım. Ya da bornozunuzu bir poşete koyup kıyafetlerinizin arasına kaldırın.

Back
X