Havluyla sertce omzuma vurdu. Iz var darp raporu almalı miyim

Ama o zamanda saçını yolmuş bişey olmaz
Her erkek yapar diyorlardı.

Şimdi buna da gülüyorlar

Eşime canımı acittigini söyliyorum
Ne oldu ölmedin ya kolun kopmadı ya diyoe
Başkalarının her söylediği doğru mu sizce? Kendinize sahip çıkın. Şiddetin ölçüsü mü olur her türlü şiddette tüm bağlar kopartılmalıdır. Bunları hala konuşuyor birilerine açıklıyor olmak çok üzücü inan.
Şimdi bana ayrilamaman icin hakli oldugunu dusundugun sebepleri yazacaksin. Ama emin ol bunun hic bir sebebi olamaz.

O zamanda evden çıkmama izin vermedi
Saçlarımı falan yolmuştu
Omzuma vurmuştu ama belirgin bi iz yoktu.
Esir misin arkadaşım? Kilit altında mı tutuluyorsun? Ara polisi o zaman, gelip kurtarsınlar seni. Bu zamanda bunlar bahane olamaz. Bak olayı küçümsemiyorum ama madem şiddet geçmişi var, havluyla yaptığı şey öncekilerin yanında okşama sayılır belli ki. Bu kadarcık darpla rapor verirler mi bilmiyorum ama buna göz yumarsan, 5 km öteden darp raporu alabilecek hale de getirebilir seni bu adam, o potansiyeli var çünkü. O zaman bir yerden başlaman lazım. Raporu kesin alabilmek için bir daha ki dayağı bekleyecek halin de olmadığına göre, o zaman git sor bir doktora. Ama raporla ne yapacaksın, o kısım bunlardan daha önemli.

Bebeğim bunda düzeltilecek bir şey yok ki bence arkasına bakmadan uzaklaşmalı.

Sen adama kahvaltı hazırla, adam sana vursun bebeğinin önünde

Bende aynısını dedim
Senden kahvaltı mi istedim dedi düşün
Darp raporu alıp ne yapacaksınız? Bu ilk sefer değil, daha önce bir şey yapmamışsınız. Bu sefer ne yapmak niyetindesiniz?
Elimde belge olsun istedim.

Doğru değil..
Zaten bu şekilde devam edemem..
Sürekli çocuğun önünde hakaret falan.
Olmuyor

Gözüne gelmedi alnına geldi

Acidi dedim
Kolun kopması ölmedin ya dedi
Bundan sonra böyle dedi.
Siz el şakalarından hoşlanıyorsanız demek bundan sonra böyle olacak el şakalarınız. Eğer istemiyorsanız el şakası istemediğinizi açıkça söyleyin. Artık bir bebeğiniz de var, eşinizin böyle şaka huyu varsa ileride istemeden bebeğe de zarar verir. Bakın bebeğe de su sıçratmış. Benim eşim de yeğeni ile el şakası yapardı. Birbirlerine öyle sertçe vuruyorlardı ki (daha çok yeğeni vuruyordu) eşimin bir tarafı falan morarıyordu. Bir gün de yeğenin el bileği incindi. "eğer kesmezseniz, pılımı pırtımı toplar giderim bu evden" dedim. "Bir daha yaparsanız böyle yüzümü bir daha göremezsiniz, çok ciddiyim" diye kızdım. En hoşlanmadığım şeydir el şakası.

Siz yeni üyelik mi aldınız? Ben sizin eski konuları biliyordum hatta bir ara da arattım sizi ama bulamamıştım. ZeynepB bayağı yazmıştı size o zamanlar.

Bnde hoşlanmıyorum
Kendi başlattı
Sonra da üste cıktı boyle

Elimde belge olsun istedim.

Orasını anladım belgeyi ne yapacaksınız onu soruyorum. Darp raporu öyle aldım kenarda bulunsunluk bir şey değil yalnız. Sonrasında hastane polisi ilgileniyor. Siz şikayetinizden vazgeçseniz bile eşinize kamu davası açılır. Eğer boşanmak niyetinde değilseniz sonunda barışacaksanız bulaşmayın

Para büyüklüğünde zedelenme oldu

Ever vae.

Ortaya çıkınca çok fena şeyler oluyor.
O zaman niye evlisiniz? Daha çok dövsün ya da çocuğu da dövsün diye mi? Darp raporunu süs gibi sallayıp korkutmak için kullanacaksanız almayın bence daha çok dayak yersiniz. Boşayacaksanız da illa o rapora gerek yok gidin açın davayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…