- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.194
- 78
- 32
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
-
Evli gibi değiliz diye düşünüyorum zaten aramızda çok bişey olmuyor onun tv telefon hayatı işi car.O zaman niye evlisiniz? Daha çok dövsün ya da çocuğu da dövsün diye mi? Darp raporunu süs gibi sallayıp korkutmak için kullanacaksanız almayın bence daha çok dayak yersiniz. Boşayacaksanız da illa o rapora gerek yok gidin açın davayı
23 29O havluyu dürüp dürüp....
Neyse....
Darp raporu falan bilmem de parmağım alnıma değdi al sana havlu diyen adam da ne bileyim...
Yaşlar kaç
şakalaşma amacıyla ama erkek olduğu için gücünü dengeleyemedi gibi geldi bana. biz de erkek kardeşimle boğuşurduk evde şakasına ben sataşırdım, erkek gücü işte bileğimi bir tuttu bildiğin kıpkırmızı olmuştu. ama kötü niyet yoktu zaten sonra görünce bileğimi üzülmüştü abla özür dilerim demişti. yani normalde şiddet uygulayan biri ise bişi diyemem ama şaka yollu bazen olabiliyor, eşek şakası diyoruz biz böyle şeylere.Arkadaşlar sabah eşime kahvaltı hazırlarım Neyse o da yapmayacağını söyledi elini yüzünü yıkadı o sirada uzerime su atti
Bebegimize de attı.
Sonra bende ona attım
Parmağım su atarken alnına geldi diye havluyu sertce omzuma vurdu.
Sonra hakettin
Bundan sonra böyle falan dedi.
Omzunda iz var.
Darp raporu almalı miyim
Para getirsin yeter diyorsun yaniEvli gibi değiliz diye düşünüyorum zaten aramızda çok bişey olmuyor onun tv telefon hayatı işi car.
Benim okulum sınavım oğlum var
Orasını anladım belgeyi ne yapacaksınız onu soruyorum. Darp raporu öyle aldım kenarda bulunsunluk bir şey değil yalnız. Sonrasında hastane polisi ilgileniyor. Siz şikayetinizden vazgeçseniz bile eşinize kamu davası açılır. Eğer boşanmak niyetinde değilseniz sonunda barışacaksanız bulaşmayın
Madem adamın şiddet eğilimi var hatta yaşamışsınız o zaman niye darp raporu almadınız da havluyla vurunca almak istiyorsunuz. Bunu anlamadımPara büyüklüğünde zedelenme oldu
Ever vae.
Ortaya çıkınca çok fena şeyler oluyor.
eğer zarar verme amacı taşıyorsa, havlu, kemer, sopa hepsi bir kabul edilir. ama olayın çıkış şekli sanki şakalaşma gibi. polise ifade verse adam şakalaşırken elimin ayarı kaçmış kötü niyetim yoktu dese yırtar bence.havluyla vurması darp sayılır mı sizce?
Aslında ne kadar yakın olmak istesemde olmuyor hep itme geri çekme pozisyonunda kendisiPara getirsin yeter diyorsun yani
Şu yazdıklarınıza ek olarak, "şiddete eğilimi var, ortaya çıkınca daha fena şeyler oluyor" demişsiniz. Peki nedir sizi bu herifin yanında tutan? Sürekli dayak yeyip durduğunuzu düşünüyorum şuan, haksız mıyım? Bir de çocuğunuz var ya... Aileniz nerede, hayattalar mı, size destek olacak insanlar mı?Aslında ne kadar yakın olmak istesemde olmuyor hep itme geri çekme pozisyonunda kendisi
Sıradan bie erkek gibi değil.
Konuşmaz etmez istemez.
Buna şiddet gözüyle bakmayan, hafife alan arkadaşlara şaşırdım. Şiddet olması için bizzat eliyle mi vurması gerekiyor? Ya da şiddet sayılması için oluşması gereken asgari bir morluk miktarı mı var?
Havlu yumuşak bir şey ama kadının omuzunda iz bırakmışsa, nasıl bir hızla vurmuş düşünmek lazım.
Ayrıca şakalaşıyorlarmış, kadının eli kazayla adama çarpmış, adamın tepkisi bu. Normal mi? Gayet öfke kontrolü olmayan bir herifin yapacağı bir iş.
Ve bu adam daha önce şiddet uygulamış. Bir kere yapan tekrar yapar diyoruz ya... Bu tekrarlardan biri işte, minnoş bir aile tablosu gibi başlamış olması sonucu değiştirmiyor.
Konu sahibi, madem daha önce şiddet uyguladı, niye daha önce darp raporu almadın? Bu sefer fark ne? Raporu alıp ne yapmayı planlıyorsun?
Senin anlinmi koptu elim deyince deseydiniz . Bidaha böyle sakin kalmayacaginizi olayı buyuteceginizi belirtin ve öylede yapinAma o zamanda saçını yolmuş bişey olmaz
Her erkek yapar diyorlardı.
Şimdi buna da gülüyorlar
Eşime canımı acittigini söyliyorum
Ne oldu ölmedin ya kolun kopmadı ya diyoe
O zaman okulunuz bitsin iş bulup boşanın. Çok itici kendisi. Severek mi evlendiniz? Neden okulunuz bitmeden evlendinizAslında ne kadar yakın olmak istesemde olmuyor hep itme geri çekme pozisyonunda kendisi
Sıradan bie erkek gibi değil.
Konuşmaz etmez istemez.
B Bugunneselibirgun canım daha önce ki şiddetleri daha mı büyüktü? Ve hakaretleri var diyorsun, bence daha ciddi düşünün ilerde böyle bir adamla nasıl yaşayacağını. Sürekli kavga ve şiddet+ hiç bitmeyen hakaretler. Bence kendi benden ve ruh sağlığını düşünerek uzaklaş o adamdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?