Havluyla sertce omzuma vurdu. Iz var darp raporu almalı miyim

Şaka için değil vurmak için daha salona kaçtım oraya geldi vurdu sertce şaka değildi olsaydı tamam ama anlaşılıyor

Bir daha yapmaması gerektiğini öğrenir.
ailesi de kavga çıkarabilir.
ya da daha çok üzerime gelebilir

Bağlar kopabilir.

Bu da kivilcimi olmuş olur

Ama şuan iz kayboldu acı var sadece.

Bir daha yapma ihtimali var yani? O zaman evliliğinize devam mı edeceksiniz? Israrla cevaplamamışsınız ama boşanmak istiyor musunuz istemiyor musunuz orasını anlamadım.

Öncelikle darp raporunun ciddiyetini kavrayın. Eğer boşanmayacaksanız darp raporunun size faydası olmaz hatta aksine ileride boşanma kararı verirseniz şiddet görüp affetmiş konumunda olursunuz.

1 saatte kaybolacak havlu izine zaten hiçbir hekimin darp raporu vereceğini sanmam.

Yok sürekli şiddet yok
En son geçen mayıs ayı gibi oldu.

Sürekli huysuz ve soğuk sadece

Annem babam ayrı
Babam sözde destek olurum diyor ama yok yani evine çocuğuna bakıyorsa ne yapıyorsa yapsın takma diyor.
Niyeti varsa da boşanmaya çağırın bitirelim diyor.

Sinirle her lafı söyleyecek bir adam sadece. Sonra özür dilemez ama uzak durur daha sakin durur.

Normal bir insan karşısındakinin canının acıdığını gördüğü halde "bundan sonra böyle" diyebilir mi? Biz de evde boğuşuruz, yanlışlıkla canımız da yanar ama işte o canının yandığını anladığın an olay biter, "ah acıdı mı, bir şey oldu mu" diye üstüne titreme moduna girilir. Bu adam öküz. Bir de bebeği annesinin kucağında düşünün. Neyse... Ben dalga geçtiğini düşündüğünüze inanıyorum, sonuçta forumdan, yorumlarınızdan biliyorum sizi. Umarım diğer arkadaşlar da durumun ciddiyetini fark etmedikleri için öyle yazmışlardır. =(

Boşanma niyetim var uzun süredir düşünüyorum
Çoğu acıdan evlilik ve babalık gereksinimlerini karşılamıyor ne benim ne çocuğumun

Ama şuan almakta dediginiz gibi olayı büyütebilir..

havluyla sert vurunca nasil iz kalir anlayamadim en fazla kizarik olur 5 dkya gecer. o kadar ki simdi gidip denicem kendimde

O zamanda evden çıkmama izin vermedi
Saçlarımı falan yolmuştu
Omzuma vurmuştu ama belirgin bi iz yoktu.

darp raporu alman gereken zamanda almayıp, saçını yolması az gelip ayrılmadığın kocanla şakalaşabiliyorsun ve havlu izine darp raporu almak istiyorsun???
seni öldürmesini mi bekliyorsun ayrılmak için??
sen kendine değer vermezsen herkes dalga geçer kusura bakma..

Peki, gerçekten ne yapmayı planlıyorsunuz? Böyle durduğu yerde düzelmeyeceğine göre bu adam. Darp raporu alıp gözünü korkutayım, bir daha yapmasın diye düşünüyorsunuz sanırım. Ama uzun vadede işe yaramaz ki bu. Adamın karakteri bozuksa, dönüp dolaşıp olduğu insan gibi davranacak. Terapiydi, doktordu, psikologdu, nasıl bakıyor bunlara?

Belirttim ama olumsuz bakıyor sen ol tedavi diyor.

O onun klasik kalıplaşmış lafı..

Ne olsa hep benim hakettigimi düşünür.
Kendisi yapar ama ona göre bana çok iyi davraniyordur ama ben insanlıktan anlamiyorumdur .

O kışkırtmak için söylüyor.hakli sandığı için kendini

Belirttim ama olumsuz bakıyor sen ol tedavi diyor.
Ay beyinsiz, psikopat herif. Allah aşkına böyle adamlar için hayatınızı heba etmeye mi geldiniz dünyaya? Rezil herif ya. Bundan bir b.k olmaz, belli. Başınızın çaresine bakmak zorundasınız. Bir de çocuğunuz var, size kalkan el bir gün ona da kalkar, örneği çok. Çalışıyor musunuz? Okul demişsiniz, okuyor musunuz?

Ne kadar sinir bozucu bir tip ya. Her koşulda kendini haklı gören, karşısındakine her şeyi mübah gören..
Çok zor böyle bir insanla hayatı paylaşmak.
Giden hep senden gidecek.

Yok gerçekten çocuk olumsuz etkileniyor
Cocuk oral dönemde ısırma davranışı var sinirlenince çocuğa da hafiften kızıyor

Farkındayım bana davranışları yüzünden olumsuz etkileniyor.
Böyle gitmez evet.

Kayimvalidem hacıya hocaya bakıp
düzelmeye baslamis eşini alttan al diyor düşün.

Okuyorum son sınıf diğer dönem 3 dersim var.
En azından şu kpss sürecini atlatsaydım.
Çocuğa okuldayken annesi bakıyor ve babamlarin eviyle kaynvalidemjn evi çok yakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…