- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
-
eğer zarar verme amacı taşıyorsa, havlu, kemer, sopa hepsi bir kabul edilir. ama olayın çıkış şekli sanki şakalaşma gibi. polise ifade verse adam şakalaşırken elimin ayarı kaçmış kötü niyetim yoktu dese yırtar bence.
Bir daha yapmaması gerektiğini öğrenir.
ailesi de kavga çıkarabilir.
ya da daha çok üzerime gelebilir
Bağlar kopabilir.
Bu da kivilcimi olmuş olur
Ama şuan iz kayboldu acı var sadece.
Şu yazdıklarınıza ek olarak, "şiddete eğilimi var, ortaya çıkınca daha fena şeyler oluyor" demişsiniz. Peki nedir sizi bu herifin yanında tutan? Sürekli dayak yeyip durduğunuzu düşünüyorum şuan, haksız mıyım? Bir de çocuğunuz var ya... Aileniz nerede, hayattalar mı, size destek olacak insanlar mı?
Normal bir insan karşısındakinin canının acıdığını gördüğü halde "bundan sonra böyle" diyebilir mi? Biz de evde boğuşuruz, yanlışlıkla canımız da yanar ama işte o canının yandığını anladığın an olay biter, "ah acıdı mı, bir şey oldu mu" diye üstüne titreme moduna girilir. Bu adam öküz. Bir de bebeği annesinin kucağında düşünün. Neyse... Ben dalga geçtiğini düşündüğünüze inanıyorum, sonuçta forumdan, yorumlarınızdan biliyorum sizi. Umarım diğer arkadaşlar da durumun ciddiyetini fark etmedikleri için öyle yazmışlardır. =(Ben dalga geçtiğini düşündüm açıkçası.
Bizde de olur kaçma kovalama, yemek masasının etrafini kac kere turlamisligimiz var. Ama gule oynaya, he ayarın kaçtığı, can yaktığım yada canımın yandığı oldu, darp mıdır bu?
Kasıt olduğunu düşünmedim ben.
Buradan adamın niyetini okuyamayiz sonuçta.
Bir daha yapma ihtimali var yani? O zaman evliliğinize devam mı edeceksiniz? Israrla cevaplamamışsınız ama boşanmak istiyor musunuz istemiyor musunuz orasını anlamadım.
Öncelikle darp raporunun ciddiyetini kavrayın. Eğer boşanmayacaksanız darp raporunun size faydası olmaz hatta aksine ileride boşanma kararı verirseniz şiddet görüp affetmiş konumunda olursunuz.
1 saatte kaybolacak havlu izine zaten hiçbir hekimin darp raporu vereceğini sanmam.
havluyla sert vurunca nasil iz kalir anlayamadim en fazla kizarik olur 5 dkya gecer. o kadar ki simdi gidip denicem kendimdeArkadaşlar sabah eşime kahvaltı hazırlarım Neyse o da yapmayacağını söyledi elini yüzünü yıkadı o sirada uzerime su atti
Bebegimize de attı.
Sonra bende ona attım
Parmağım su atarken alnına geldi diye havluyu sertce omzuma vurdu.
Sonra hakettin
Bundan sonra böyle falan dedi.
Omzunda iz var.
Darp raporu almalı miyim
Dedim bilerek yapmadigimida belirttimSenin anlinmi koptu elim deyince deseydiniz . Bidaha böyle sakin kalmayacaginizi olayı buyuteceginizi belirtin ve öylede yapin
O zamanda evden çıkmama izin vermedi
Saçlarımı falan yolmuştu
Omzuma vurmuştu ama belirgin bi iz yoktu.
Peki, gerçekten ne yapmayı planlıyorsunuz? Böyle durduğu yerde düzelmeyeceğine göre bu adam. Darp raporu alıp gözünü korkutayım, bir daha yapmasın diye düşünüyorsunuz sanırım. Ama uzun vadede işe yaramaz ki bu. Adamın karakteri bozuksa, dönüp dolaşıp olduğu insan gibi davranacak. Terapiydi, doktordu, psikologdu, nasıl bakıyor bunlara?Yok sürekli şiddet yok
En son geçen mayıs ayı gibi oldu.
Sürekli huysuz ve soğuk sadece
Annem babam ayrı
Babam sözde destek olurum diyor ama yok yani evine çocuğuna bakıyorsa ne yapıyorsa yapsın takma diyor.
Niyeti varsa da boşanmaya çağırın bitirelim diyor.
Sinirle her lafı söyleyecek bir adam sadece. Sonra özür dilemez ama uzak durur daha sakin durur.
Kendinize o kadar sert vuramazsinizhavluyla sert vurunca nasil iz kalir anlayamadim en fazla kizarik olur 5 dkya gecer. o kadar ki simdi gidip denicem kendimde
Belirttim ama olumsuz bakıyor sen ol tedavi diyor.Peki, gerçekten ne yapmayı planlıyorsunuz? Böyle durduğu yerde düzelmeyeceğine göre bu adam. Darp raporu alıp gözünü korkutayım, bir daha yapmasın diye düşünüyorsunuz sanırım. Ama uzun vadede işe yaramaz ki bu. Adamın karakteri bozuksa, dönüp dolaşıp olduğu insan gibi davranacak. Terapiydi, doktordu, psikologdu, nasıl bakıyor bunlara?
bosanmayi dusundugunuzu bilmiyordum.yeni okudum afedersiniz. sakalasmanin uzerine olunca cok ciddi olmayacagini dusundum.Kendinize o kadar sert vuramazsiniz
'Bundan sonra böyle' demesi çok itici geldi banada. Ne demek bundan sonra. En ufak olayda böyle güç gösterisi mi yapacakmış. Fakat sizin farklı sorunlarınız da var boşanmaya bile düşünüyormuşsunuz. Çocuğunuz kaç yaşında? Neyi bekliyorsunuz?
Ay beyinsiz, psikopat herif. Allah aşkına böyle adamlar için hayatınızı heba etmeye mi geldiniz dünyaya? Rezil herif ya. Bundan bir b.k olmaz, belli. Başınızın çaresine bakmak zorundasınız. Bir de çocuğunuz var, size kalkan el bir gün ona da kalkar, örneği çok. Çalışıyor musunuz? Okul demişsiniz, okuyor musunuz?Belirttim ama olumsuz bakıyor sen ol tedavi diyor.
Yalnız insanın kendi kendine vurmasıyla, başkasının vurması arasında epey bir fark var.havluyla sert vurunca nasil iz kalir anlayamadim en fazla kizarik olur 5 dkya gecer. o kadar ki simdi gidip denicem kendimde
O onun klasik kalıplaşmış lafı..
Ne olsa hep benim hakettigimi düşünür.
Kendisi yapar ama ona göre bana çok iyi davraniyordur ama ben insanlıktan anlamiyorumdur .
O kışkırtmak için söylüyor.hakli sandığı için kendini
Ay beyinsiz, psikopat herif. Allah aşkına böyle adamlar için hayatınızı heba etmeye mi geldiniz dünyaya? Rezil herif ya. Bundan bir b.k olmaz, belli. Başınızın çaresine bakmak zorundasınız. Bir de çocuğunuz var, size kalkan el bir gün ona da kalkar, örneği çok. Çalışıyor musunuz? Okul demişsiniz, okuyor musunuz?
Ever çok doğru neyse siz bu konuyu takip etmeyin gerilmek bebisee iyi gelmezNe kadar sinir bozucu bir tip ya. Her koşulda kendini haklı gören, karşısındakine her şeyi mübah gören..
Çok zor böyle bir insanla hayatı paylaşmak.
Giden hep senden gidecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?