Havluyla sertce omzuma vurdu. Iz var darp raporu almalı miyim

Ama o zamanda saçını yolmuş bişey olmaz
Her erkek yapar diyorlardı.

Şimdi buna da gülüyorlar

Eşime canımı acittigini söyliyorum
Ne oldu ölmedin ya kolun kopmadı ya diyoe
Diyemedin senin gözün mü çıktı ki havluyla vuruyorsun 😡😡😡😡
O an bana tekme tokat gireceğini bilsem o havluyla aynı şekilde vurup kolun kopmadı ya derdim.

Gerçekten senin saçını başını mı yoldu 😖😖😖 14 yıllık evliyim değil saçımı yolmak vurmak şimdiye kadar kavgamız bile sayılıdır çünkü 10 tane cocugum bile olsa psikolojik ve fiziksel şiddette boşanırım gerekirse karakola sığınırım valilik kaymakamlık neresi varsa basvururum ama bunu çekmem çünkü kendimi seviyorum bir daha dünyaya gelmeyecegim niye cekeyim? Birde bana soğuk olacak adam yerine koymayacak ilgisini sevgisini göstermeyecek ben ona sadece hizmet edecem. KENDINI SEV ÖNCE.

Boşan konunu okumaya bile gerek yok ;)

Eklentiler

• Screenshot_20200116-124028_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20200116-124028_Samsung Internet.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 97
Inşallah tek dileğim

Tartışma olduktan hemen sonra değil
Normal bir zamanda bir şey yok ama soğukluk varsa aramızda o soğukluk gitsin diye çabalıyorum
Ama boşa

Her seferinde ne halt olduğunu gösteriyor
Hastaneye o koşullarda götürmesi bana lütuf iyilik gibi gelmisti
Allah aşkına seni defalarca aldatan, döven, ailesine köle eden adamcık için ne çabası?
Senin tek derdin kpss ve atanmak olmalı.

Yaşınız henüz çok küçük ve çocuk var. Çocuğunuzun karşısında hakaretler ve şiddet çok sakıncalı.

Yumuşacık havluyla nasıl vurduysa iz bırakmış, akıl alır gibi değil. Darp raporunuzu alın ve bosanın.

Basit bir şakalaşma ile başlamış ama sonra içindeki canavar hortlamış.
Evet eşiniz canavar.
Allah kurtarsın ne diyeyim.
Daha önce darp raporu almayıp havlu iziyle almaya kalkmak ve sadece elimde bulunsun diye alacağım demek sizin kurtulmak için çaba sarfetmediğinizi gösteriyor.
Bilemiyorum hayatınızı elbette.

Bundan sonra böyle demesi alenen tehdit değil mi? Açık açık söylüyor adam vuracağım diye zaten. Umurunda bile değil yaptığı,kolun kopmadı ya diyebiliyor,pismanlık emaresi bile yok.
Aranızda baska problemler var bence anlatmadığınız. Oturtamiyorum aksi halde kafamda zira durup dururken bu hale nasıl gelir insan. Yada eşiniz sorunlu, problemli bir tip.
Dikkat edin kendinize şayet boşanmak gibi bir niyetiniz yoksa.

Kocanızı boşamıcaksanız ki boşamayacaksınız muhtemelen. Almayın.
Ha yok ben bu adamı ileride boşarım diyosanız. Alın madem dursun kenarda.

Birde doktora şikayetçi olmadığınızı bildirin konu kolluk kuvvete gitmesin. Durduk yere bir adet kamu davanız olur sonra. Siz affetsenizde devlet affetmez 😂

Bu konu dalga geçilecek bir konu mu. Sürekli şiddet görmeyen biri olsa buna şaka deyip geçerdi ama aleni canını acıtmak için yapmış kocası.
Çok üzüldüm konu sahibi. Bunun için rapor verirler mi bilmiyorum ama ruh sağlığı düzelir umarım o kocanızın!

Ooo olay farkliymis ozur diliyorum ben sakalasma zannettim... siddet egilimi varmis adamın.. darp raporu verilir mi bilmiyorum ama deneyin almayı... geçmiş olsun

Işin trajik tarafi şu.
Saćinizi yoluyor şiddet uyguluyor gitmiyorsunuz havluyla vuruncami dank ediyor onu anlamadim.

Arkadaşlar sabah eşime kahvaltı hazırlarım Neyse o da yapmayacağını söyledi elini yüzünü yıkadı o sirada uzerime su atti
Bebegimize de attı.
Sonra bende ona attım
Parmağım su atarken alnına geldi diye havluyu sertce omzuma vurdu.
Sonra hakettin
Bundan sonra böyle falan dedi.

Omzunda iz var.
Darp raporu almalı miyim
iş sakalasmak degil en ufak bi tavırda sert davranması darp raporu degil belki ama tavır koy bakalım ne dicen höt zöt yaparsa ben annemlere gidiyorum sen bana bu sekılde davranamazsın de bakalım ne yapıcak

Konularını eşinin sana olan tavrını biliyorum, keşke konuyu bu şekilde yazmasaydın, çünkü ayrıntıyı bilmeden okuyunca, tadı kaçmış bir şaka gibi duruyor yine de canını acıtması hoş olmazdı ama senin durumun tamamen farklı.

Darp raporu alıp ne yapacaksın? Boşanacaksan al tabi ki. Daha önceki şiddet uyguladığında da alsaydın. Şimdi raporu elinde dursun diye istiyorsun muhtemelen.

Okulun bitmesine ne kadar kaldı? Biran evvel atanıp bu adamdan kurtulsun inşallah. Ne kadar az iletişim de olursan o kadar iyi senin için bu süreçte.

Kemer olsa anliycam da havluylanne kadar iz kalabilir. Kızarıklık vardir. Darp raporu verilir mi bilemedim.

Onun disinda hakettin bundan sonra boyle demesi ileride daha fazlasını yapacağı anlamina geliyor.

Normal bir insan karşısındakinin canının acıdığını gördüğü halde "bundan sonra böyle" diyebilir mi? Biz de evde boğuşuruz, yanlışlıkla canımız da yanar ama işte o canının yandığını anladığın an olay biter, "ah acıdı mı, bir şey oldu mu" diye üstüne titreme moduna girilir. Bu adam öküz. Bir de bebeği annesinin kucağında düşünün. Neyse... Ben dalga geçtiğini düşündüğünüze inanıyorum, sonuçta forumdan, yorumlarınızdan biliyorum sizi. Umarım diğer arkadaşlar da durumun ciddiyetini fark etmedikleri için öyle yazmışlardır. =(
Ben de ilk yorumlara güldüm çünkü ben de şakalaşmanın devamı olarak düşündüm. "Bundan sonra böyle" de şakalaşmanın devamında söylenebilir, biz yanlışlıkla birbirimizin orasını burasını morartıp "ee kaşınma o zaman" diye dalga geçeriz çünkü. Arkadaşımla boğuşurken burnum çatladı benim.
Ben okuduğum zaman eşinin gücünü kontrol edemeyip fazla şiddetli vurduğunu (şakanın kaka olması gibi) düşündüm sadece. Yoksa kimsenin olayın perde arkasını bile bile güleceğini sanmıyorum. Konu açılırken adamın şiddet geçmişi ve meyilinin bilinmemesinden böyle yorumlar oldu bence.

Boyle evlilikler yürümesin ya. Kocaniza sabir.. sakalasirken belliki cani yanmis o aciyla refleskini ayarlayamamis. Herseyde darp raporu alacak olursak ohooo.

Ben sizi eşinizi tanımıyorum. Dolayısıyla ilişkinizi de bilmiyorum. Şakalaşma anlamında mi yoksa darp etme amacında mi vurdu onu en iyi siz bilirsiniz.

Ben şimdi eşime şaka amaclı dokunur şekilde vursam bu da mı darp.olacak? Eylemler niyete, amaca göre yorumlanmazsa veya anlatilmazsa böyle her kafadan farklı ses çıkar.

Son düzenleme:
O kadar çok problem yaşamışsınız
Belki bu güne kadar 100 kere boşanmanız gerekirdi,sizin tek sorununuz havluyla darp değil ki
Zaten bir an önce kurtulmanız gerekirken hala neyi düşünüyorsunuz :(

Back
X