Havluyla sertce omzuma vurdu. Iz var darp raporu almalı miyim

keşke diğer saydığınız şiddetlerde rapor alıp boşansaydınız. eşiniz çok saygısız bir insan.

bu arada konu anlatım şekliniz çok düşük. herkes önce şakalaştığınızı sizin olayı abarttığınızı düşünüyor.

Keşke ilk mesajında eşinle olan diğer problemlerinden ve şiddet geçmişinizden de bahsetseydin. Çoğu insan anlamamış.
Ben de ilk yorumlara güldüm çünkü ben de şakalaşmanın devamı olarak düşündüm. "Bundan sonra böyle" de şakalaşmanın devamında söylenebilir, biz yanlışlıkla birbirimizin orasını burasını morartıp "ee kaşınma o zaman" diye dalga geçeriz çünkü. Arkadaşımla boğuşurken burnum çatladı benim.
Ben okuduğum zaman eşinin gücünü kontrol edemeyip fazla şiddetli vurduğunu (şakanın kaka olması gibi) düşündüm sadece. Yoksa kimsenin olayın perde arkasını bile bile güleceğini sanmıyorum. Konu açılırken adamın şiddet geçmişi ve meyilinin bilinmemesinden böyle yorumlar oldu bence.
Konu sahibinin geçmiş konularını ben de bilmiyordum ama ilk mesajında eşinin psikopatlığını hissettim ya, hissedilmemesi enteresan geldi bana da. Bodoslama dalga moduna geçilmesine de çok şaşırdım o yüzden. Eşlerimiz kucağımızda bebek varken peşimizden koşturur mu mesela? Bir kaza olur, çocuk düşer diyer koşmazlar en basitinden. Satır aralarından çok fazla dengesizlik okudum. Konu şiddet olunca, biraz temkinli yaklaşıyorum açıkçası. Ayrıntıları sormak dalga geçmekten önce gelmeli. Ha baktık cidden saçma bir durum, goygoy severim, biliyorsunuz.

Son düzenleme:
bir de merak ettim hanımlar, hiç eşlerinizle şakalaşmaz mısınız? bazı yorumlar çok garibime gitti gerçekten.

eşim de ben de maşallahı olan boylu poslu insanlarız ve boğuşmayı, güreşmeyi ya da birbirimize vurup kaçmayı çok severiz. çocuk gibi basar kahkahayı koşarız mesela yakalanmamak için. e haliyle bazen kuvvetimizi ayarlayamadığımız anlar da oluyor ama gidip "ben bunu kaldıramam," deyip rapor almak aklıma gelmedi. bariz şiddeti tenzih ederim tabii ki.

Eşinizin şaka yapmadığından eminseniz gidin alın rapor iz varmış.
Ama ben eşimle en son geçen sene şakaştım hayvan herife öyle bir kuvvet var ki belim kırılıyordu. Artık şakalaşmıyoruz.

bir de merak ettim hanımlar, hiç eşlerinizle şakalaşmaz mısınız? bazı yorumlar çok garibime gitti gerçekten.

eşim de ben de maşallahı olan boylu poslu insanlarız ve boğuşmayı, güreşmeyi ya da birbirimize vurup kaçmayı çok severiz. çocuk gibi basar kahkahayı koşarız mesela yakalanmamak için. e haliyle bazen kuvvetimizi ayarlayamadığımız anlar da oluyor ama gidip "ben bunu kaldıramam," deyip rapor almak aklıma gelmedi. bariz şiddeti tenzih ederim tabii ki.
Hanımefendi eşi daha önce şiddet uygulamış saçını başını yolmuş rapor almasın diye evden de çıkarmamış alamamış ve sürekli psikolojik şiddet uyguluyormuş.

Ona bakılırsa geçenlerde de ben eşimin göğsünü ısırdım azıcık fazla kaçmış mosmor olmuş (bilerek yapmıştım can yakarak severim) oda benim totişi ısırdı karşılığında hatta 2 gün sonra ameliyat için doktor kontrol etmiş kalp EKG si cekildi göğsünü görmüşte ufak kız ısırdı demiş.🤗🤗🤗Hanımefendi eşi şaka yapsa anlardı diye düşünüyorum ama adam zaten şiddet uygulayıp hakaret ediyormuş 🙁🙁🙁

Bende eski konulardan birkaçını takip etmiştim. Baya olumsuz giden bi evlilik ille hergün bize geeeeel diye huzur kaçıran bi kaynana vardı ve size o kadar nasihat verildi. Çocuk yapma diye ama günleri sayasaya yaptınız. Şimdi daha zor hersey. Bari bu defa nasihatleri dinleyin de uzaklaşın bu adamdan da ailesinde. Babaanneniz mi vardı öyle hatırlıyorum. Yaşıyorsa onun yanına gidebilir misiniz? Vallahi çok üzüldüm halinize.Bi çıkış yolu bulursunuz inşallah. Adamın ne iyilikten anladığı var ne sertlikten. Sanırım uyum olmadı sizin evlilipinizde.Allah yardımcınız olsun.

biz en son kim vurdu oynarız hep
yavaşça o vurdu ben vurdum derken en son ben vurduma gidene kadar çat çut girişmiş oluruz
tabi ben sonra ağzına tükürrüm senle ben birmiyiz ne vuruyon diye
oyunu ben kazanırım ve
oyun biter

Burda kadin saka uzerinden siddet ve hakaret gordugunu anlatiyor bazilarida dalga gecip alay eder gibi cevap yaziyor
Ne kadar duyarli bir toplumuz
Bide kadin cinayetlerinde neden boyle oldu diye sorariz sitem ederiz
Neden mi ?
Cunki kadının kadina dusman oldugu bi ülkemiz var

Bende eski konulardan birkaçını takip etmiştim. Baya olumsuz giden bi evlilik ille hergün bize geeeeel diye huzur kaçıran bi kaynana vardı ve size o kadar nasihat verildi. Çocuk yapma diye ama günleri sayasaya yaptınız. Şimdi daha zor hersey. Bari bu defa nasihatleri dinleyin de uzaklaşın bu adamdan da ailesinde. Babaanneniz mi vardı öyle hatırlıyorum. Yaşıyorsa onun yanına gidebilir misiniz? Vallahi çok üzüldüm halinize.Bi çıkış yolu bulursunuz inşallah. Adamın ne iyilikten anladığı var ne sertlikten. Sanırım uyum olmadı sizin evlilipinizde.Allah yardımcınız olsun.
Çalışır duruma gelmeyi bekledim ve yanlış tercihler yaptım farkındayım
Niye olmadı bilmiyorum
Dediginiz gibi uyum yok

Keşke ilk mesajında eşinle olan diğer problemlerinden ve şiddet geçmişinizden de bahsetseydin. Çoğu insan anlamamış.

Konu sahibinin geçmiş konularını ben de bilmiyordum ama ilk mesajında eşinin psikopatlığını hissettim ya, hissedilmemesi enteresan geldi bana da. Bodoslama dalga moduna geçilmesine de çok şaşırdım o yüzden. Eşlerimiz kucağımızda bebek varken peşimizden koşturur mu mesela? Bir kaza olur, çocuk düşer diyer koşmazlar en basitinden. Satır aralarından çok fazla dengesizlik okudum. Konu şiddet olunca, biraz temkinli yaklaşıyorum açıkçası. Ayrıntıları sormak dalga geçmekten önce gelmeli. Ha baktık cidden saçma bir durum, goygoy severim, biliyorsunuz.

Evet haklisiniz ama önceki konulardan bahsetmek aklıma gelmedi
Gerçi sizin gibi birkaç arkadaş özenle dinledi

Teşekkürler

Sizin evliliğiniz zaten bitmek uzere.
Yani sizde zaten bitirmeyi bekliyorsunuz.
Ama bu şekilde zarar gormicekmisinz psikolojikman.

Kendimde olumsuz etkileniyorum farkındayım
Ama zihnim kendisi için unutuyor
Hatırlamıyorum üstünü kapatıyor normalmiş gibi geliyor
Bazen çaresiz tek başıma ya devam edemezsem diye düşünüyorum
çok fena insanlar
Iftira atıp çocuğu elimden almaya kaçırmaya bile kalkabilirler.

Şuan en büyük zarar oğluma geliyor
Onun davranışlarını gördüğü ici

Kendimde olumsuz etkileniyorum farkındayım
Ama zihnim kendisi için unutuyor
Hatırlamıyorum üstünü kapatıyor normalmiş gibi geliyor
Bazen çaresiz tek başıma ya devam edemezsem diye düşünüyorum
çok fena insanlar
Iftira atıp çocuğu elimden almaya kaçırmaya bile kalkabilirler.

Şuan en büyük zarar oğluma geliyor
Onun davranışlarını gördüğü ici
Saglikli karar verin.
Kucuk bi cocuğu kimse annesinden kaćiramaz. Mahkeme anneye verir herkulada
Ama siz bu psikolojiyle bebeģinzi daha cok üzmüs olmazmisinz.
Esiniz sakin filan olsa neyse dicem de
Zarar verici davranislar sizede bebeģinize de zarar verir
Hiç olmazsa kendinize bunu yapmasina izin vermeyin
Alişir normal hale gelir sizin icin sonra.
Bebeģiniz şahit olmasin buna

Evet haklisiniz ama önceki konulardan bahsetmek aklıma gelmedi
Gerçi sizin gibi birkaç arkadaş özenle dinledi

Teşekkürler
Darp raporunu alıp boşanacakmısınız peki çünkü onunda süresi var diye biliyorum 6 aydı, sanırım belirli süreden sonra gecerli olmaz diye biliyorum tabi siz yinede bir avukata danışın

o degılde gecen yaz esımle su savası yaptık
hersey mutfakta ben marul yıkarken basladı marulu sılkeledım yuzunu ıslattım bılerek oda benı yakaladı sırtımdan ıcerı bır bardak su doktu sonra ben onun ıcıne buz attım sonra oda benı şişeyle kovaladı sonra ben ona surahıyle su doktum oda balkondan hortumu cekıp benı baya suladı ev su ıcınde kaldı ama hortum gostermıs oldu bu sıddete gırer mıydı sımdı ben anlamadım bende onu buzla doldurdum ıyıkı bana ıskence ettı dıye sıkayet etmemıs

konuyu oyle bır anlatmıssınız kı ben ne bıleyım esınızın huyunu mesela saka ıle basladı cıddıye mı dondu sakadan mı havluyla oyle vurma gıbı eylem yaptı yanı döven adam havlu sılker gıbı mı yapar ben gercekten anlayamadım

not : konu ıcı yorumlarınızı sonradan gordum eger vucudunuzda ız varsa morarık gıbı baya dovmustur e daha once de dovduyse neden hala evlısınız darp raporu alsanız bosanacak mısınız bosanmayacaksanız hıc almayın cunku hastane polısı sıkayet olusturur dırek kamu davasına gırer bosuna mahkemeyı ugrastırmayın daha oncede dovmus cunku ayrılmamıssınız

Back
X