Havluyla sertce omzuma vurdu. Iz var darp raporu almalı miyim

Arkadaşlar sabah eşime kahvaltı hazırlarım Neyse o da yapmayacağını söyledi elini yüzünü yıkadı o sirada uzerime su atti
Bebegimize de attı.
Sonra bende ona attım
Parmağım su atarken alnına geldi diye havluyu sertce omzuma vurdu.
Sonra hakettin
Bundan sonra böyle falan dedi.

Omzunda iz var.
Darp raporu almalı miyim
ŞAka b*k olmuş

Hanımefendi eşi daha önce şiddet uygulamış saçını başını yolmuş rapor almasın diye evden de çıkarmamış alamamış ve sürekli psikolojik şiddet uyguluyormuş.

o gün değilse mutlaka başka bir gün çıkma şansı olmuştur keşke o zaman yapsaydı. allah yardımcısı olsun.

esınız sızı daha once cok dovmus darp raporu almayın dıye evden cıkarmamıs odaya kapatmıs oyle bırsey okudum

kadına sıddet hattı 183 arayın gelırler kapıyı acamazsanız ımdat dersenız kırar sızı alırlar olmadı pencereden sokaga bırıne seslenırsınız polıs cagırırlar

Ama o zamanda saçını yolmuş bişey olmaz
Her erkek yapar diyorlardı.

Şimdi buna da gülüyorlar

Eşime canımı acittigini söyliyorum
Ne oldu ölmedin ya kolun kopmadı ya diyoe
burda hıc bır kadın o erkek yapar bırsey olmaz demez

eger cevrenızde cahıl bırı dedıyse oda cahıllıgınden demıstır

Senin kocan ne rezil pislik bir adam iyi yaşıyorsun bu adamla valla ben olsam keserim onu o kadar söylüyorum

Acıtmak için vurmuş gidip raporunuzu alın. Uğradığınız her şiddeti belgelendirin. Şaka filan değil çünkü bu.

Yapmayın Allah aşkına yaa şakalaşmış vurmuş yani bundan sonra böyle falan da şaka olarak demiş ne darp raporu falan bu zamana kadar belli ki böyle birşey olmamış bazen eşimde dozu kaçırır yani ne izi var anlamadım ben o an nasıl vurmuş olabilir de iz var az abartın yanii konu açmış olmak için açıyorsunuz ortada kava yok gürültü yok hani olsa o hınçla vurur da yani komik yani öyle zarar vereceğini tahmin etmemiştir mutlaka

Peki darp raporu aldıktan sonra ne yapacaksınız, boşanmayi mi düşünüyorsunuz ?

Ne işe yarayacak yani

Arkadaşlar sabah eşime kahvaltı hazırlarım Neyse o da yapmayacağını söyledi elini yüzünü yıkadı o sirada uzerime su atti
Bebegimize de attı.
Sonra bende ona attım
Sonra hakettin

Omzunda iz var.
Darp raporu almalı miyim
Darp raporu alıp napacaksn çok merak ediyorum.

Bebegimize de attı.
Sonra bende ona attım
Sonra hakettin

Omzunda iz var.
Darp raporu almalı miyim
Hayırlısı olsun hakkınızda

Böyle saçma sapan karı koca cilveleşmeleri yüzünden Türkiyede adalet sistemi o kadar meşgul ediliyor ki.
Önce cilveleşiyorsunuz, sonra darp raporu alıyorsunuz. 2 gün sonra öpüşüp koklaşıp barışıyorsunuz sonra aaa o da ne kamu davası açılmış 🥴
Yaralamadan açılan kamu davasına el ele geliyorsunuz. Hakimden yediğiniz azar ve yaşadığınız rezillik de cabası.
Geri gidip adama sarılıp yatacaksanız rica ediyorum adaleti meşgul etmeyin.

Bebegimize de attı.
Sonra bende ona attım
Sonra hakettin

Omzunda iz var.
Darp raporu almalı miyim
kum havuzunda oynarken aniden evlenmeye kalktınız sanırım :işsiz: :işsiz: evcilikle karıştıysa tabi.

Bebegimize de attı.
Sonra bende ona attım
Sonra hakettin

Omzunda iz var.
Darp raporu almalı miyim
Bebeğimizede attı derken bunu hangi amaçla yaptı şakalaşarak mı ciddi manada şiddet amaçlımı şiddet amaçlıysa tabiki alın

Bebegimize de attı.
Sonra bende ona attım
Sonra hakettin

Omzunda iz var.
Darp raporu almalı miyim
Benimde kocam şakalaşıyoduk kollarımı morartmıştı boğuşurken ama isteyerek değil tabiki sabah fark ettik zaten darp raporumu alsaydım 😂

Back
X