Canım ben yaşadığım bi olayı anlatayım sana; geçen kış Şubat ayında hatta Şubat'ın 5' iydi biz kartopu oynamak için aşağı inmiştik, o gün birbirimize kartopu atıyoruz ama oyunun heyecanıyla bir kartopunu bana atmıştı ama baya bi sertti ve sağ kaburgamın alt kısımlarına denk geldi. Tabi ben o acıyla yere düştüm, eşim geldi hemen yanıma kucağında 8. Kata çıkardı beni. Eve gidince açtı baktı koskoca bi morluk vardı, ben duramıyorum kıvranıyorum çünkü baya bi acıyordu. Sonra dayanamadı acile gittik, kaburgam zedelenmiş o yüzden o kadar acıyormuş, eşim bunun üzerine 1 hafta izin aldı ve bana baktı, yemek dahi yapmadım. sadece yemek ve lavabo ihtiyaçlarım için kalktım onun harici beni kaldırmadı. Evi de temizledi, geçmiş olsuna gelenler için çay / kahve de yaptı, yemek de hazırladı. Ve o günden beridir bana şaka yapar ama sözlü, dokunmadan. Neden anlattım sana bunu, şimdi onu açıklayayım; sana isteyerek ya da istemeyerek zarar verdikten sonra eğer senden özür dilemesini ve bir daha yapmamasını biliyorsa o adamla devam et, ama sana bile isteye Zarar verip"bundan sonra böyle" diyen bi adamdan kaç. Hem sen hem de bebeğin kurtul o adamdan.