Havluyla sertce omzuma vurdu. Iz var darp raporu almalı miyim

Beğenilerde şu işarette olmalı 🤷
hadi diyelim çocuk bedenen zarar görmedi ama olan çocuğun psikolojisine oluyor ki bu daha kötü.çocuklar böyle ortamlarda büyüyüp neye dönüşüyorlar.kafalarında neler kodlanıyor.karısını döven adamların çocuklarına bakıldığında hepsi ya kendileri dayak yemişler ya da evde babaları annelerine şiddet göstermiş oluyor.çocuklara çok üzülüyorum , annelerine de çok kızıyorum ( gerçekten aşırı çaresiz durumda olanlar hariç).

O onun klasik kalıplaşmış lafı..

Ne olsa hep benim hakettigimi düşünür.
Kendisi yapar ama ona göre bana çok iyi davraniyordur ama ben insanlıktan anlamiyorumdur .

O kışkırtmak için söylüyor.hakli sandığı için kendini
Sen de onu kiskirt, yine siddet uygularsa o zaman alirsin darp raporu

Bosanmaya cesaretiniz var mi?
Yoksa o darp raporu bir isinize yaramaz cunku ondan soruyorum. Cerceveletip duvara asmak icin almiyoruz o raporlari.
dipnot ekliyim buna: darp raporu denen şey alayım da kahvaltılarda bana sesini yükseltirse çıkartır gösterir tehdit ederim bana sesini çıkartamaz tarzı bi doktor raporu değil.kadın şikayetçi olmasa bile kamu davası açılır hakkında işlem yapılır , ceza alır.

dipnot ekliyim buna: darp raporu denen şey alayım da kahvaltılarda bana sesini yükseltirse çıkartır gösterir tehdit ederim bana sesini çıkartamaz tarzı bi doktor raporu değil.kadın şikayetçi olmasa bile kamu davası açılır hakkında işlem yapılır , ceza alır.
Cezayi alacak sonra afedersin utanmadan eve geri gelecek,kadin da yine kapiyi acip bu adamla normal hayatina devam edecek. Yine koyun koyuna yatacaklar? Bu ne sacmalik ne mantiksizlik yani? Kadina da boyle durumlarda ceza verilmeli bence.

hadi diyelim çocuk bedenen zarar görmedi ama olan çocuğun psikolojisine oluyor ki bu daha kötü.çocuklar böyle ortamlarda büyüyüp neye dönüşüyorlar.kafalarında neler kodlanıyor.karısını döven adamların çocuklarına bakıldığında hepsi ya kendileri dayak yemişler ya da evde babaları annelerine şiddet göstermiş oluyor.çocuklara çok üzülüyorum , annelerine de çok kızıyorum ( gerçekten aşırı çaresiz durumda olanlar hariç).
Ben zaten şu mantığı da anlamıyorum çocuklarım için katlandım, çocuklar evden ayrılınca da bu yaşta artık ayrılık olmaz kaderimde bu varmış.
Hangi çocuk aman annem babam ayrılmasın diye böyle sağlıksız ortamda yaşamak ister 😔

Cezayi alacak sonra afedersin utanmadan eve geri gelecek,kadin da yine kapiyi acip bu adamla normal hayatina devam edecek. Yine koyun koyuna yatacaklar? Bu ne sacmalik ne mantiksizlik yani? Kadina da boyle durumlarda ceza verilmeli bence.
devleti meşgul ediyorlar, sonra bu tip olaylar yüzünden bir yerden sonra hoop gerçek zor durumda olanların mağdur olacağı bir şey çıkıyo.

B Bugunneselibirgun Canim hatirlarsan seninle ayni bebek topigindeydik seni burada da zaman zaman goruyorum kimsenin sana bunu yapmaya hakki yok acilen kendine ve cocuguna bir yol cizmelisin

Boşanmayı düşünüyorsanız delil amaçlı alın tabiki çünkü daha önce dövmüş dozu gittikçe artar ...eğer psikopat yapısı yoksa uzaklaştırma alirsan belki aklı başına gelirmi aslında adam tutup dovdurtmek lazım eski esimi öyle yapsaydım keşke

Rapor aldın bunun ıcın gıttın şikayet ettin Esin mahkemeye cıkacak yargılanacak belki para hapis cezası alacak. bunları yasattıgın esinle sonra nasıl aynı evde yasayacaksın. Lutfen biraz mantık çerçevesinde düşünün. Ögretmen arkadasımın velısı eve gec geldi diye kızına tokat atmıs kız sıkayet etmıs babaya 5 bin lira para cezası 5 ay hapis cezası verilmiş. Bunlar korkutmak yada gozdagı vermek için kullanılacak koz degıl sonuclar hepinizi uzer. Esinizle konusun bırdaha olmaması konusunda uyarın.

Bosayacak misin darp raporu alıp yoksa darp raporu alıp aynı evde yaşamaya devam mi edeceksin gördüğüm en saçma konulardan biri ne cevap yazacağımı bilemedim

Arkadaşlar sabah eşime kahvaltı hazırlarım Neyse o da yapmayacağını söyledi elini yüzünü yıkadı o sirada uzerime su atti
Bebegimize de attı.
Sonra bende ona attım
Parmağım su atarken alnına geldi diye havluyu sertce omzuma vurdu.
Sonra hakettin
Bundan sonra böyle falan dedi.

Omzunda iz var.
Darp raporu almalı miyim
Şakalaşmayken tadı mı kaçtı gergin miydiniz anlaşılmıyor?

Back
X