Saç Uzatma Yöntemleri Havula Sa Uzat

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
><HAVUÇLA SAÇ UZAT><

Malzemeler:
'' 2 tane orta boy havuç
'' 1 tane yumurta
'' 3 su bardağı su

Hazırlanış:
'' Havuçlar rendelenir.
'' 3 su bardağı su kaynatılır.
'' Ardından rendelenmiş havuçlar, kaynayan suya koyulur.
'' Su 25-30 dk kaynatılır.
'' Sonra su süzülerek, yumurtayla çırpılır.

Uygulama:
'' Karışım saça sürülür ve yaklaşık 1 veya 1 buçuk saat saç sarılmış bir şekilde bekletilir.
'' Sonrada saç ılık suyla şampuanlanarak yıkanılır.

Bu karışımı yaklaşık 1-2 hafta uygularsanız muhteşem ve uzun saçlara kavuşacaktınız.. Saçlara göre süre 1 veya 2 hafta olarak değişebilir. Zaten 1 hafta sonunda aldığınız sonuçlara göre uygulamaya devam edersiniz..

NOT: Çok havuç yemekte saçları besliyormuş.. (ne alaka demeyin. televizyonda duydum..)

ufff yaaa
sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ama ben
turp zencefil derken bir de havuç mu çıktı
annem yakında beni kesin kesin evden kovacak.. salata yapamıyor kadın benim yüzümden..
dün akşam evde kalan son siyah turbu salataya doğramaya kalktı odadan nasıl koşup elimden aldığımı bilemedim :) salata da neymiş yaşasın saç uzatmak :)

canım bu tarif turplu suyun havuçlu olanı yaa mirmirmirmir

işe yarar mı dersinn

gerçi ben turplu suyumdan çok memnunum herşeyim o benim, hem şimdi rapunzel bunu okursa kızmasın yani vazgeçmem turptan a.s sırnaşık şey

ama işe yarıosa yanında bunu da yapabilrim, sen denedin mi?? veya deneyen arkadaşlar var mı??

canım süpersin yaa çok güldüm walla :roflol:

deneyen arkadaşım var. ondan alıntı yani. saçları çok güzel onun... bnde formulü sizle paylaştım

eh tamam biz yine karıştırma formulünü uygularız 1 turp,1 havuç 1 yumurta bir de üstüne zencefil:teytey:liste giderek uzuyor hadi hayırlısı:teytey::içelim:

eh tamam biz yine karıştırma formulünü uygularız 1 turp,1 havuç 1 yumurta bir de üstüne zencefil:teytey:liste giderek uzuyor hadi hayırlısı:teytey::içelim:
daha süper bi formulüm var.
1 havuşla bir turbu rendeler kaynatır, üstüne yumurta sarısı. şampuanımızın içinede doğum kontrol hapı ezdiysek süpoer uzarr saçlar...

daha süper bi formulüm var.
1 havuşla bir turbu rendeler kaynatır, üstüne yumurta sarısı. şampuanımızın içinede doğum kontrol hapı ezdiysek süpoer uzarr saçlar...

aaaa eksik olmuş kızlar sırnaşık şey

1 turp,bir havuç,zencefil kökü, susam, çörekotu, maya, yumurta sarısı
şampuana da doğum kontrol hapı, bir evingen ampül, çam tetabentin, bal....

aklıma şimdilik bunlar gelio:dance::dance:

Tamam, anlaşılan hepsini çorba yapıp karıştırmıştım, şimdi havuç da eklendi :) bundan sonra başımıza gelecekler:

- ya kaptan mağara adamı gibi olcaz

- ya kel kalcaz

- ya da en olmadı annemiz ya da eşimiz evden atıcak ben başka ihtimal düşünemiyorum
sırnaşık şey

walla kafam karıştı bu ne kızlarrr insan ne yapacağını şaşırıyor salatamı yapıyoruz yoksa saçlarımı uzatıyoruz anlamadım propersine dediğin gibi ya
- kaptan mağara adamı gibi olcaz

- ya kel kalcaz

- ya da en olmadı annemiz ya da eşimiz evden atıcak

3 ünden biri Allah sonumuzu hayırlı etsin:)))))

haklısın D: ama ben korkuyom ya olmassaa. bir sürü havuç parası boşa gitçek arkadaşım da pintidir yani. doru sölediğinden şüphem var. ama bide televizyondqa duydum. havuç saçlara çok iyi geliyo diye..

deneyenler sonuclari yazarsa mutlu mesut hatta sevindirik olcam

zayss bir sürü havuç parası değil cnmm 2 tane al sendee kolayı varrryerimseniben

ehem nedense bboyle girdim mutfaga kendi tarifimi kendim yaparim dedim basladim hazirlamaya:

bir adet havuc
2 adet mandalina kabugu
1 kasik tarcin
1 kasik corek otu
1 kasik susam
1 kasik hindistan cevizi kydum

bakalim nasil bisi cikicak ortaya hepsi de saca faydali seylermis :)

waaaaaşşşşşşşşş adalayda pasta tarifi gibi olmuş:)) yaz bize gelişmeleri yerimseniben

En azından turp gibi kokmuyodur yaa...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…