E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
ufff yaaa
sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ama ben
turp zencefil derken bir de havuç mu çıktı
annem yakında beni kesin kesin evden kovacak.. salata yapamıyor kadın benim yüzümden..
dün akşam evde kalan son siyah turbu salataya doğramaya kalktı odadan nasıl koşup elimden aldığımı bilemedim :) salata da neymiş yaşasın saç uzatmak :)
deneyen arkadaşım var. ondan alıntı yani. saçları çok güzel onun... bnde formulü sizle paylaştımRoJ€k-t€;4534821 .!.:canım bu tarif turplu suyun havuçlu olanı yaa mirmirmirmir
işe yarar mı dersinn
gerçi ben turplu suyumdan çok memnunum herşeyim o benim, hem şimdi rapunzel bunu okursa kızmasın yani vazgeçmem turptan a.s sırnaşık şey
ama işe yarıosa yanında bunu da yapabilrim, sen denedin mi?? veya deneyen arkadaşlar var mı??
daha süper bi formulüm var.eh tamam biz yine karıştırma formulünü uygularız 1 turp,1 havuç 1 yumurta bir de üstüne zencefil:teytey:liste giderek uzuyor hadi hayırlısı:teytey::içelim:
deneyen arkadaşım var. ondan alıntı yani. saçları çok güzel onun... bnde formulü sizle paylaştım[/QUOTE
bunu da deneriiizzz bakarsın işe yarar yerimseniben
teşekkürler paylaşımın için..
RoJ€k-t€;4534969 .!.:bende denicem. arkadaşım öle dedi ama bi bakıcaz.. denemeden anlayamayız..deneyen arkadaşım var. ondan alıntı yani. saçları çok güzel onun... bnde formulü sizle paylaştım[/QUOTE
bunu da deneriiizzz bakarsın işe yarar yerimseniben
teşekkürler paylaşımın için..
daha süper bi formulüm var.
1 havuşla bir turbu rendeler kaynatır, üstüne yumurta sarısı. şampuanımızın içinede doğum kontrol hapı ezdiysek süpoer uzarr saçlar...
haklısın D: ama ben korkuyom ya olmassaa. bir sürü havuç parası boşa gitçekwalla kafam karıştı bu ne kızlarrr insan ne yapacağını şaşırıyor salatamı yapıyoruz yoksa saçlarımı uzatıyoruz anlamadım propersine dediğin gibi ya
- kaptan mağara adamı gibi olcaz
- ya kel kalcaz
- ya da en olmadı annemiz ya da eşimiz evden atıcak
3 ünden biri Allah sonumuzu hayırlı etsin:)))))
haklısın D: ama ben korkuyom ya olmassaa. bir sürü havuç parası boşa gitçekarkadaşım da pintidir yani. doru sölediğinden şüphem var. ama bide televizyondqa duydum. havuç saçlara çok iyi geliyo diye..
ehem nedense bboyle girdim mutfaga kendi tarifimi kendim yaparim dedim basladim hazirlamaya:
bir adet havuc
2 adet mandalina kabugu
1 kasik tarcin
1 kasik corek otu
1 kasik susam
1 kasik hindistan cevizi kydum
bakalim nasil bisi cikicak ortaya hepsi de saca faydali seylermis :)
waaaaaşşşşşşşşş adalayda pasta tarifi gibi olmuş:)) yaz bize gelişmeleri yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?