X
xxx_miss_xxx
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
valla yumusacik oldu saclarim mis gibi de kokuyolar bilmiyorum ama acikcasi bu tarifi sevdim ben :asigim:
rica edrim canim ben aklima yatan sacima yarayacak bir cok seyi kattim ve misler gibi de kokuo saclarim daha kaynarken super kokuyordu zaten.demek işe yaradı adalayda sevindimyerimseniben ben vakit bulamıyorum ya sadece cilt bakımı yapabiliyorum ama yakında başlıcam bu pasta tariflerine benzer saç bakımlarını yapmaya...yerimseniben tşkkürler adalayda:1hug:
kız doruu turp topiğine senin ne işin var burda bakim:mymeka:RoJ€k-t€;4534821 .!.:canım bu tarif turplu suyun havuçlu olanı yaa mirmirmirmir
işe yarar mı dersinn
gerçi ben turplu suyumdan çok memnunum herşeyim o benim, hem şimdi rapunzel bunu okursa kızmasın yani vazgeçmem turptan a.s sırnaşık şey
ama işe yarıosa yanında bunu da yapabilrim, sen denedin mi?? veya deneyen arkadaşlar var mı??
En azından turp gibi kokmuyodur yaa...kaydirigubbakcemile3
><HAVUÇLA SAÇ UZAT><
Malzemeler:
'' 2 tane orta boy havuç
'' 1 tane yumurta
'' 3 su bardağı su
Hazırlanış:
'' Havuçlar rendelenir.
'' 3 su bardağı su kaynatılır.
'' Ardından rendelenmiş havuçlar, kaynayan suya koyulur.
'' Su 25-30 dk kaynatılır.
'' Sonra su süzülerek, yumurtayla çırpılır.
Uygulama:
'' Karışım saça sürülür ve yaklaşık 1 veya 1 buçuk saat saç sarılmış bir şekilde bekletilir.
'' Sonrada saç ılık suyla şampuanlanarak yıkanılır.
Bu karışımı yaklaşık 1-2 hafta uygularsanız muhteşem ve uzun saçlara kavuşacaktınız.. Saçlara göre süre 1 veya 2 hafta olarak değişebilir. Zaten 1 hafta sonunda aldığınız sonuçlara göre uygulamaya devam edersiniz..
NOT: Çok havuç yemekte saçları besliyormuş.. (ne alaka demeyin. televizyonda duydum..)
kız doruu turp topiğine senin ne işin var burda bakim:mymeka:
şaka bi yana uzatırsa söyleyin canım hafta da bir bunu da yaparızmirmirmirmir
seni gidi senii demek turpumu kötülüyonklava:Şeniz
yaaa yıp ayıpp
o kadar faydasını görüyorsunuz bi de kötülemek.
yasakkelimeyasakkelimeyasakkelime
Tühh fena enselendikk:roflol:
Aşkolsun yaw ne kötülemesi
Turplu su topiğine defalarca yazdım minnettarlığımı, turbun mucizewi bir şey olduğunua.s
Kötüler miyim hiç
babama rağmen yapıyorum ben bu turplu suyu:içelim:
öyle olsun bakalım :dilcikar: neyse konuyu saptırmayalım yazdım bunu bi yerekaydirigubbakcemile
cnm işe yarıyor dedi arkadaşım ama bilmiyorum. televizyondada havuçun saç uzattığını duydum ama nasıl uzattığını duymadım :S
Sen benim tarifimi çalmışsın turp yerine havuç koymuşsunmirmirmirmir:jeyyar:
kız cadııı işe yarıyor mu gerçekten yarıyorsa hafta da bir de bunu sıkıştıralım arayaŞeniz
kızlar konu sahibi zayss erkek olduğunu itiraf edip banlanmıştı. sizi uyarayım dedim belki bu formül sallama bişeydir.
hadi yaa gerçekmi iiii oldu inanp denicektim valla:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?