Saç Uzatma Yöntemleri Havula Sa Uzat

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla yumusacik oldu saclarim mis gibi de kokuyolar bilmiyorum ama acikcasi bu tarifi sevdim ben :asigim:

demek işe yaradı adalayda sevindimyerimseniben ben vakit bulamıyorum ya sadece cilt bakımı yapabiliyorum ama yakında başlıcam bu pasta tariflerine benzer saç bakımlarını yapmaya...yerimseniben tşkkürler adalayda:1hug:

rica edrim canim ben aklima yatan sacima yarayacak bir cok seyi kattim ve misler gibi de kokuo saclarim daha kaynarken super kokuyordu zaten.
yumusacik oldular lule lule oldu saclarim hatta..
bence aklina yatan elinde olan ne varsa internneten arastir bak kat kaynat.. sacinin yapisini sen daha iyi bilirsin benimkiler oldukca kuruydu bu tarif iyi geldi.

kız doruu turp topiğine senin ne işin var burda bakim:mymeka:
şaka bi yana uzatırsa söyleyin canım hafta da bir bunu da yaparızmirmirmirmir

En azından turp gibi kokmuyodur yaa...kaydirigubbakcemile3

seni gidi senii demek turpumu kötülüyonklava:Şeniz

yaaa yıp ayıpp
o kadar faydasını görüyorsunuz bi de kötülemek.

yasakkelimeyasakkelimeyasakkelime

Sen benim tarifimi çalmışsın turp yerine havuç koymuşsunmirmirmirmir:jeyyar:
kız cadııı işe yarıyor mu gerçekten yarıyorsa hafta da bir de bunu sıkıştıralım arayaŞeniz

kız doruu turp topiğine senin ne işin var burda bakim:mymeka:
şaka bi yana uzatırsa söyleyin canım hafta da bir bunu da yaparızmirmirmirmir

seni gidi senii demek turpumu kötülüyonklava:Şeniz

yaaa yıp ayıpp
o kadar faydasını görüyorsunuz bi de kötülemek.

yasakkelimeyasakkelimeyasakkelime

Tühh fena enselendikk:roflol:
Aşkolsun yaw ne kötülemesi
Turplu su topiğine defalarca yazdım minnettarlığımı, turbun mucizewi bir şey olduğunua.s
Kötüler miyim hiç
babama rağmen yapıyorum ben bu turplu suyu:içelim:

öyle olsun bakalım :dilcikar: neyse konuyu saptırmayalım yazdım bunu bi yerekaydirigubbakcemile

öyle olsun bakalım :dilcikar: neyse konuyu saptırmayalım yazdım bunu bi yerekaydirigubbakcemile

Bacım bu kız senin tarifi almış, benim tarif die satmaya çalışıo olmazki(birazda konu sahibine sataşalım)kaydirigubbakcemile3
Şaka tabiki ama bu kök bitkiler saça çok faydalı demekki.
Baksanıza turp, havuç, kök zencefil...
Havuçlu tarifi deneyenlerin yorumlarını bekliyoruzyerimseniben
Teşekkürler zayss...a.s.

Sen benim tarifimi çalmışsın turp yerine havuç koymuşsunmirmirmirmir:jeyyar:
kız cadııı işe yarıyor mu gerçekten yarıyorsa hafta da bir de bunu sıkıştıralım arayaŞeniz
cnm işe yarıyor dedi arkadaşım ama bilmiyorum. televizyondada havuçun saç uzattığını duydum ama nasıl uzattığını duymadım :S

ya bu havuçlu tarif de turp gibi işe yarıyor mu arkadaşlar??????kokusundan dolayı turp yasak da bana havuç deniycemmmm

arkadaşlar peki bu havuç formulüde 2 günde 1 mi yapılacak yani aynı turp olayı gibi mi.:enbuyukkk:

arkidişler benim daha dahiyane bir fikrim var: saçlarımıza şalgam süürsek olmaz mı hani o da mayalanmış havuç suyu olmaz mı???

arkadaşlar turplu su ile ilgili bi sorum var
saçınıza turplu su uygaladıktan sonra kokusu kalıyomu?
koku kalır korkusuyla hiç denemdim

yıkayınca koku kalmıoda 2 günde 1 yapmaya wakit olmadığından ben bi pazarları yapıorum ondada uzatıp uzatıp uzatmadıını anlamadım ama bakım yaptıı kesin yumuşacık oluo saçlarım

ayy neler varmışda benim haberim yok once turp sonra zeccefil bide havuç:teytey: hani bunları sürekli kullansak 3-5 aya kalmaz yerleri süpürür bu şaçlar ben süyliyimkaydirigubbakcemile5

kızlar konu sahibi zayss erkek olduğunu itiraf edip banlanmıştı. sizi uyarayım dedim belki bu formül sallama bişeydir.

hadi yaa gerçekmi iiii oldu inanp denicektim valla:1shok:

evet hatta hepiniz salaksınız komplekslisiniz gibi şeyler yazdı. saç makyaj bilmem ne hakkında mesajlar yazdım inandınız falan demişti. banlandı ama konusu silinmemiş. formül hakkında bişey diyemem belki doğrudur da uyarayım dedim, sallamış da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…