Saç Uzatma Yöntemleri Havula Sa Uzat

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar konu sahibi zayss erkek olduğunu itiraf edip banlanmıştı. sizi uyarayım dedim belki bu formül sallama bişeydir.

nedense 1 gram bile şaşırmadım ben :roflol::roflol::roflol:
saçma sapan soruları ve yorumları vardı zaten kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hımm deniycem bunu.....

Son düzenleyen: Moderatör:
nedense 1 gram bile şaşırmadım ben :roflol::roflol::roflol:
saçma sapan soruları ve yorumları vardı zaten kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aaaa erkek miymiş?gerçi saçımı uzatın diye pazarlık edip durması gıcık ettiydi beni deee

(((((((((((((((((( bu gerçek miiii????? çok kötü bişey insanları kandırmak onların duygularıyla oynanıyor bi neviiii.......................................

adalayda ahh birde vakit bulabilsem cumartesi pazar çalışmıyorum yinede vakit bulamıyorum daha doğrusu tembelim üşeniyorum yapmaya özellikle havalar soğuk sinüzit var sürekli saç yıkayınca çok kötü oluyorum yerimseniben

kızlar konu sahibi zayss erkek olduğunu itiraf edip banlanmıştı. sizi uyarayım dedim belki bu formül sallama bişeydir.

waaayyyy canına demek erkekmişşşş şaşırdımmm banada yazmıştı bişeyler ama hiç anlamadım ama arkadaşım biraz pintidir falan yazmıştı biz kızlar pinti değilizdir kendi adıma söylim burdan anlaşılabilirmiş demekkiiii klava:

ama madem erkekti. saç uzatma formulleri, kıllar, tarzlar o zaman onlardan anlamazdı. resmen herşeyden anlıyodu. bence kadın ama canı eğlenmek istemiş galibaa gitsin başka yerde eğlensin

bence daha farklı da olabilir...
anlarsınız yaaaa:roflol::roflol::roflol:

ama havuçta bol miktarda keratin var ve bu saçlara çok iyi geliyor...bu kişi bizimle dalga mı geçmiş yoksa gerçekten bu işten anlıyor mu bilemedim ama havuçta bol miktarda saç için gerekli olan keratin maddesi bulunuyorrr............

ama madem erkekti. saç uzatma formulleri, kıllar, tarzlar o zaman onlardan anlamazdı. resmen herşeyden anlıyodu. bence kadın ama canı eğlenmek istemiş galibaa gitsin başka yerde eğlensin

dedim ya zaten özellikle kız sanalım diye saç maç konularına girmiş. neyse..

eh tamam biz yine karıştırma formulünü uygularız 1 turp,1 havuç 1 yumurta bir de üstüne zencefil:teytey:liste giderek uzuyor hadi hayırlısı:teytey::içelim:

katılıyıorum arkadaşım turp suyuna havuç ekliyoruz :jeyyar: üstüne zencefil süperrrr olcak walla
rapunzel olcaz inşallah:dance:

ben 2 bardak elma sirkesi
1 şişe cemterapin
3 tane mi ne taqm hatırlamıom havuc rendeledim
1 bardagı zeytinyagı
koydum kaynattım ii oldu parlak ve sey nasıl diyim dalgalı ve tane tane kabaran sacım vardı suan uysal parlak ve güzel sekil alan dökülmesi önlenen saçlarım var

canım senın formulunde daha cok pogaca tarıfıne benzıyo kusura bakma ama canımı cektırdın cokacimcoook

arkadaslar ben havuçlu saç uzatma formülünü anlamadım havuçları kaynattıktan sonra suyu döküyor muyuz..? bütün vitamin ve mineraller suyunda değil mi ? biraz daha açarsanız anlatımı sevinirim .teşekkürler...

:1shok: inanmıyorum
hep lise yıllarımdaki saçlarıma neden kavuşamıyorum derdim.
ben o yıllarda günde en az yarım kilo havuç yerdim.
abartmıyorum bak
ve yıllığımda bile yazar
inanılmaz güzel saçlarım vardı.bellerimde ve ışıl ışıl.
hatta bi şampuan reklamındaki kıza benzetirlerdi hep saçımı.son yıllarda yemiyorum hiç.
ama havuç haftada 5 tane yenince bütün cildi baştan aşağı yeniliyomuş.
hep derim gözlerimin sağlığını da ona borçluyum.
ama farkında olmadan saçımı da besliyomuşum ha:1shok:

heheheh alemiz valla yeryüzünde böle işlerle uğraşan tek millet bizizdir he:))) ortadoğu ve balkanların en uzun saçlı hatunları olacaz,rapunzel bile halt etmiş :)))) erkek merkek doru sölemiş,havuç saç için çok faydalı:))denemeye değer,en kolayı turpsuyumuza yendeleyin ben öle yaptım,hoş benim saçlarımda maalesef uzama olmadı turpla falan ama.. tavsiye ederim kıslar..öpüyorum...

QUOTE=bebish22;5343993]heheheh alemiz valla yeryüzünde böle işlerle uğraşan tek millet bizizdir he:))) ortadoğu ve balkanların en uzun saçlı hatunları olacaz,rapunzel bile halt etmiş :)))) erkek merkek doru sölemiş,havuç saç için çok faydalı:))denemeye değer,en kolayı turpsuyumuza yendeleyin ben öle yaptım,hoş benim saçlarımda maalesef uzama olmadı turpla falan ama.. tavsiye ederim kıslar..öpüyorum...[/QUOTE]

Ben bu formülü birkaç internet sitesinde birden gördüm geçen gün. Bu sabah yaptım. Turp çok kötü kokuyordu, birde bizim eve misafir çok gelir. Onlar içerdeyken yapamıyordum. Havuç iyi bir alternatif diye düşündüm. a.s . Burda görüncede hemen yorum yazayım dedim. Zaten turp o kadar iyi gelmemişti bana, hem kurutmuştu hemde 3 haftadır yapıyorum işaret parmağımın kalınlığında uzamış saçlarım. Yani öyle 3- 4 cm değil, belki 1 cm bile olmadı daha :1no2: ama havucun içindeki a vitamini, karaoten ve e vitamini saç için çok faydalı, uzamasada iyi gelir diye düşünüyorum, birde a ve e vitaminleri yağda eridikleri için içine 1 kaşık yağ koyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…