- Konu Sahibi kucukucu21
-
Gidebilir neden gidilmesin,ister kız kuzenlerinle gidersin,ister kız- erkek kuzenlerinle toplanıp beraber gidersin.Merhaba,
Öncelikle hayırlı Ramazanlar hepinize :)
Size danışmak istediğim bir konu var, bir kız, yanında sevgilisi(sözlü,nişanlı vs.) olmadan kız kuzeniyle halka açık olmayan(polisevi,orduevi gibi)havuza gidemez mi? Bu bir sorun mudur?
Ben mantıklı düşünemedim, sizin düşünceleriniz neler?
Tabii ki de girebilir.Mayoyla mı gireceksin?:130::130:
Tabii ki de gidilir. Dediğin şeyde hiçbir yanlış yok.
Tek sorun bunu sevgiline açmak galiba :)
Gerikafalı ve medeni diye yaptıkları bir ayrım var. Bu ayrıma göre sorun olabilir de olmayabilir de.
Bunun cevabını kendin düşünüp bulmalısın.
Tabiki gidebilir. Ne saçma olur gidememesi!!!
Niye sorun olsun ya ben daha yeni geliyorum tcdd nin kampından ordada havuz vardı arkadaşımla girdik
Gidebilir neden gidilmesin,ister kız kuzenlerinle gidersin,ister kız- erkek kuzenlerinle toplanıp beraber gidersin.
Ben de sizin gibi düşünüyorum, anlatamıyorum ama ona
Söyledim söylemez olaydım.
Ay sinir oldum, bir sürü millet bana bakacakmış orada, o yokken nasıl içi rahat etsinmiş. Üzülüyorum böyle yaptıkça, güvenmiyor mu acaba :/
2 yılı doldurduk hala güven sorunu olması saçma değil mi :/
Canım aynı şeyi yaşıyorum seninle, o yüzden çok iyi anlıyorum.
Bizde 2.5 yıldır beraberiz, ben normal olarak kız arkadaşlarımla gezmeye giderken bile huzursuz oluyor. Yok bakıcaklar edicekler sana, sen dikkatli değilsin, insanlarla garip konuşuyosun diyip duruyo. ilk başlarda tatlı geliyodu ama tabi insan sıkılıyo :) Benimki gidemezsin dyo ama çok üzülüyo. Üzülüncede ben üzülüyorumOf sevince hele daha zor baş etmesi. Sevmesem sanane der geçerdim
Benim bir arkadaşıma benziyo durumu o da otobüsler yanından geçerken herkes bakıyor diye çok stres olurdu
hatta bazen kaçardı
Zaman geçtikçe ona benzedim aman dikkat
Sonra zor oldu normale dönmem
Sevgilin de seninle havuza gelse?
Sevgilin de seninle havuza gelse?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?