sence ne yapman lazım? bu durum sende sıkıntı yarattıgına göre kafanda var bişiler
evlenırsenız o yanındayken de mi giremeyecek mıssın?Kafam çok karışık açıkcası. Yüzmeyi çok severim onu da anlıyorum ama böyle girmeyeceksin dedikçe kısıtlandığımı hissediyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evlenırsenız o yanındayken de mi giremeyecek mıssın?
Ben yanındayken girebilirsin diyor ama sonuçta şuan sevgiliyiz tutup da ben ailemle bi yere gidecek olsam ne olacak ki
ya ikna edeceksiniz,
ya havuzda yüzmeyeceksiniz,
ya da ayrılacaksınız.
siz seçin..
2 yıllık bi ilişkim var her şey yolunda ama her yaz aynı sıkıntı. Yüzmemi istemiyor kızlar arada yazlıkta yüzüyorsan yüz başka türlüsü olmaz diyor. Yazlıkta da daha çok bayanlar oluyor hani erkekler bayanlar varken pek girmiyor o yüzden orada sıkıntı yok. Benimle ciddi düşünüyorsan bi karar vermen lazım diyor. Ne yapmalıyım
konu yüzmek mi yoksa, bikini mayo giymek mi?
yani böyle saçma bişeye nasıl boyun eğebiliyosunuz anlamıyorum, evlenmek yüzmek kadar ciddi bişey mi?
Aslında yüzmem hani bi şekilde hallederim belki ama sanki üzerimdeki baskısı artıyor gibi hissediyorum sanki gün geçtikçe beni kısıtlıyor. Biraz da bu yüzden geri adım atmak istemiyorum
evet mantıklı düşünüyorsun bence zira evlendikten sonra emin ol baskısı ilk yıllar daha çok artacaktır.
nasıl bir şey bu ya sana güvenmesi gerekmez miydi bunca zamanda ayrıca hangi devirde yaşıyoruz ki biz erkeklerin izniyle hareket etmek zorunda mıyız
ya ben bu kısıtlama işini anlamıyorum
canım sen de sevgilinin bi şeyi yapmasını istemediğin oluyo mu seni dinliyor mu?
Aslında yüzmem hani bi şekilde hallederim belki ama sanki üzerimdeki baskısı artıyor gibi hissediyorum sanki gün geçtikçe beni kısıtlıyor. Biraz da bu yüzden geri adım atmak istemiyorum
Konu bikini mayo maalesef. Erkeklerin bakacak olması tabii. Bi yandan hak veriyorum ama boyun eğmek de istemiyorum. Kafam çok karışık
evet mantıklı düşünüyorsun bence zira evlendikten sonra emin ol baskısı ilk yıllar daha çok artacaktır.
Canım ben de aynen senin düşündüğün gibi düşünüyorum şimdiden böyleyse ohoo falan diyorum ama başka olmaz bunlar zaten çok bariz şeyler falan diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?