Havuz sıkıntısı

ulalaa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
102
8
118
İstanbul
2 yıllık bi ilişkim var her şey yolunda ama her yaz aynı sıkıntı. Yüzmemi istemiyor kızlar arada yazlıkta yüzüyorsan yüz başka türlüsü olmaz diyor. Yazlıkta da daha çok bayanlar oluyor hani erkekler bayanlar varken pek girmiyor o yüzden orada sıkıntı yok. Benimle ciddi düşünüyorsan bi karar vermen lazım diyor. Ne yapmalıyım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sence ne yapman lazım? bu durum sende sıkıntı yarattıgına göre kafanda var bişiler

sence ne yapman lazım? bu durum sende sıkıntı yarattıgına göre kafanda var bişiler

Kafam çok karışık açıkcası. Yüzmeyi çok severim onu da anlıyorum ama böyle girmeyeceksin dedikçe kısıtlandığımı hissediyorum

evlenırsenız o yanındayken de mi giremeyecek mıssın?

ya ikna edeceksiniz,
ya havuzda yüzmeyeceksiniz,
ya da ayrılacaksınız.

siz seçin..

evlenırsenız o yanındayken de mi giremeyecek mıssın?

Ben yanındayken girebilirsin diyor ama sonuçta şuan sevgiliyiz tutup da ben ailemle bi yere gidecek olsam ne olacak ki

Ben yanındayken girebilirsin diyor ama sonuçta şuan sevgiliyiz tutup da ben ailemle bi yere gidecek olsam ne olacak ki

kız kızayken kızıyordur dıyecegım ama, ailen yanındayken bıle kızıyorsa bence sen aklındakını yap

konu yüzmek mi yoksa, bikini mayo giymek mi?
yani böyle saçma bişeye nasıl boyun eğebiliyosunuz anlamıyorum, evlenmek yüzmek kadar ciddi bişey mi?

ya ikna edeceksiniz,
ya havuzda yüzmeyeceksiniz,
ya da ayrılacaksınız.

siz seçin..

Aslında yüzmem hani bi şekilde hallederim belki ama sanki üzerimdeki baskısı artıyor gibi hissediyorum sanki gün geçtikçe beni kısıtlıyor. Biraz da bu yüzden geri adım atmak istemiyorum

nasıl bir şey bu ya sana güvenmesi gerekmez miydi bunca zamanda ayrıca hangi devirde yaşıyoruz ki biz erkeklerin izniyle hareket etmek zorunda mıyız

konu yüzmek mi yoksa, bikini mayo giymek mi?
yani böyle saçma bişeye nasıl boyun eğebiliyosunuz anlamıyorum, evlenmek yüzmek kadar ciddi bişey mi?

Konu bikini mayo maalesef. Erkeklerin bakacak olması tabii. Bi yandan hak veriyorum ama boyun eğmek de istemiyorum. Kafam çok karışık

ya ben bu kısıtlama işini anlamıyorum
canım sen de sevgilinin bi şeyi yapmasını istemediğin oluyo mu seni dinliyor mu?

nasıl bir şey bu ya sana güvenmesi gerekmez miydi bunca zamanda ayrıca hangi devirde yaşıyoruz ki biz erkeklerin izniyle hareket etmek zorunda mıyız

Klasik laf sana güveniyorum da işte erkekler bakar falan...

Haha ciddi dusunuyorsan karar ver mi dedi. Ne alakaymis?

Ben boyle insani oldugu gibi kabul etmeyip, kisitlayarak kendi istedigi kaliba sokmaya calisan erkeklere sinir oluyorum. Boyleleriyle asla isim olmaz. Yani benim degerlerime gore senin bu kisiden ayrilman gerekir. Tabii kendin sececeksin.

Havuz bir ornek. Dahasi nedir? Baska nelerini yasakladi? Illa vardir bunun gerisi, devami da olacak. Ona gore kararini ver. Su zamana kadar ailenle ozgurce yaptigin aktivitelerin "yasaklanmasi"na katlanabilecek misin omur boyu? Sevdigin adam sana "oo iyi benim yerime de yuz" diyebilirdi, "ciddiysen yuzmeyeceksin, kararini ver" diyecegine.

ya ben bu kısıtlama işini anlamıyorum
canım sen de sevgilinin bi şeyi yapmasını istemediğin oluyo mu seni dinliyor mu?

Yani benim de istemediğim şeyler oluyor tabi. Mesela o bu sene izmire gitti orada yaşıyor ben de dedim madem ben giremiyorum sen de girmiyorsun falan. Ayda bir falan dedik bakalım havalar iyice ısınsın da neler olacak

diğer alanlarada bakmak lazım, genelinde mi böyle iyi değerlendirmek lazım. yoksa herkesin bir zaafı vardır, onunda havuzdur belki. ki ilerde aşadabilir..

Konu bikini mayo maalesef. Erkeklerin bakacak olması tabii. Bi yandan hak veriyorum ama boyun eğmek de istemiyorum. Kafam çok karışık

bugün bu şekilde kısıtlamalar getiren, yarın da evden dışarı çıkartmaz seni canım; tamam kabul ediyorum bazı erkekler gerçekten çok pis düşüncelere sahip, ama gayet modern bi ülkede yaşıyruz her ne kadar saçma sapan şeyler yapsada başımızdakiler, okulda ve bazı gittiğim yerlerde İran lı bayanları görüyorum ülkemizin çeşitli yerlerinde, saçlar başlar yapılı, denize havuza bizlerden lüks ve özendirici şekilde gidiyorlar bizde onları gerici biliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…