Aslında yüzmem hani bi şekilde hallederim belki ama sanki üzerimdeki baskısı artıyor gibi hissediyorum sanki gün geçtikçe beni kısıtlıyor. Biraz da bu yüzden geri adım atmak istemiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hem kara da hem de suda sevecek ise evlensin seninle..
2 yıllık bi ilişkim var her şey yolunda ama her yaz aynı sıkıntı. Yüzmemi istemiyor kızlar arada yazlıkta yüzüyorsan yüz başka türlüsü olmaz diyor. Yazlıkta da daha çok bayanlar oluyor hani erkekler bayanlar varken pek girmiyor o yüzden orada sıkıntı yok. Benimle ciddi düşünüyorsan bi karar vermen lazım diyor. Ne yapmalıyım
2 yıllık bi ilişkim var her şey yolunda ama her yaz aynı sıkıntı. Yüzmemi istemiyor kızlar arada yazlıkta yüzüyorsan yüz başka türlüsü olmaz diyor. Yazlıkta da daha çok bayanlar oluyor hani erkekler bayanlar varken pek girmiyor o yüzden orada sıkıntı yok. Benimle ciddi düşünüyorsan bi karar vermen lazım diyor. Ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?