Havuz sıkıntısı

oncelıkle senın ne ıstedıgın onemlı.
oldu paşam istemeeycek dıye aılemle tatıle gitmeyeceğim,gitsemde odamda kalıcam.
babam-annem var ,ahlak bekcılıgı sana düşmedi dıye düşünüp yolumu o ınsanla ayırırdım.

kesinlikle atma. seni kısıtlamasına izin verme..

O zaman tesettürlü biriyle evlensin. Bir kadının her ne şekilde olursa olsun giyimine müdahale edilmesine karşıyım

Annen baban yanindayken neden istemez ki? Sonucta kotu bir sey olsa baban da istemezdi. Seni babandan daha cok sevecek hali yok ya. Ayrica seven insan sana saygi duyar. Ya yuzme ya ayrilik demez. Bence erkek arkadasin denizde, havuzda kizlari kestiginden aynisini sana da yaparlar diye korkuyor.

samsung

Son düzenleme:
taviz tavizi doğurur.
bugün "yüzme" emrine itaat edersen yarın "çalışma" emrine nasıl itiraz edebileceksin???

Açıkçası sende cevaplarında belirtmişsin ki sorun yüzme ya da yüzmeme meselesi değil.Sorun sana böyle bir kural koyma hakkını kendinde görebilmesi.Tutumunu çok yanlış buldum ben kendi adıma.Yapma yaparsan benimle olmaz falan demek hoş bir davranış tarzı değil.Tabii ki kıskanabilir ama dozu olmalıdır bence.Kısacası şöyle yapma , şununla konuşma , şunu giyme gibi tavırları varsa günlük hayatta da sana sorun yaratabilir.Burada göz önüne alman gereken genel davranış tutumu mu bu yoksa bir olaylık bir davranışı mı bu?Eğer tek bir olaylıksa bu olay konusunda ikna etmen yeterli olur ama bana genel hali böyle gibi geldi.Bu durumda da değişmez.Buna karar vermelisin ki genel bakış açısı , genel tavırları benim istemediğim şeyi yaparsa biter yönündeyse egosu , prensipleri ve kendi kuralları sana olan sevgisinden daha üstündür emin ol.

Son düzenleme:

bikini giymene falan da karışıyor mu

ciddi düşünmekle yüzmenin ne alakası var ben bunun bir türünü tanımıştım boşverrrr gülel güle de şekerim....

Ben varken yüzebilirsin diyorsa diğer türlüde ailen yanında ailenin ondan daha fazla sana sahip çıkacağını bilmiyormu ki tek arkadaşlarınla gitsen neyse

Yazlık değil de hamam sandım. Nasıl yani erkekler kadınlar varsa pek girmiyor diye. Madem ortaya branda çekin rahat rahat herkes girsin.
Pek girmiyor derken tek tük de olsa giren olsa gerek. Bu durumda 3-5 kişinin seni görmesiyle 50 kişinin seni görmesi arasındaki fark ne?
Erkek arkadaşın kurallarını söylemiş. Sana uyarsa devam edersin. Uymazsa sana uyacağı şekilde uzlaşmaya çalışırsın. Başka çözümü yok bence.

ben ailemden gereken terbiyeyi aldim diyip size ve ailenize saygi duymasini ogreteceksiniz
sonucta aileniz bir sey demiyorsa ona ne oluyor?

Anne babanizin laf etmedigi seye elin oglunun laf etmesini icinize sindiriyorsaniz devam edin. Bir laf vardir davul bile dengi dengine...

yazlığın havuzunda sorun mu var? illa erkeklerin bulunduğu ortama girmek istemekteki amaç nedir?

Ben hayatima bu kadar cok mudahale eden biriyle yapamazdim. Yuzme, kosma, etek giyme, oyle gulme falan boyle seylere hic gelemem

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

En başından taviz verirsen, bu tip müdahalelerde bulunur. Yani en başında yumuşak yüzlü olup isteklerine tamam dediğin için kısıtlıyor.Öte yandan bir başkasının bakmasını istemiyor ve kısıtlıyor, bana tuhaf gelmedi doğruyu söylemek gerekirse. Denize girerim ama mayo yada bikini yerine şort tercih ederim ben. Zaten ben de çok sevmiyorum bikiniyle girmeyi ama sevsem de, sevdiğim insanı üzmek veya acaba birisi yan gözle ona bakıyor mu diye düşündürmek istemezdim ne yalan söyleyeyim..bazıları itaat etmek gibi bir şeyler çıkarabilirler bu yorumumdan ama benim fikrim bu...niye üzeyim neden tatsızlık olsun aramızda ? Adam istemiyor, kıskanıyor ötesi var mı? Ben de kıskanıp kısıtlarım ama kısıtlandığım zaman da ne yapmam gerek diye düşünmem..
Giyme bikini şortla gir, ona bişi der mi?.. (Bütün sayfaları okumadım belki bir cevap yazmış olabilirsin diğer sayfalarda )

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…