Hem kara da hem de suda sevecek ise evlensin seninle..
Yani benim de istemediğim şeyler oluyor tabi. Mesela o bu sene izmire gitti orada yaşıyor ben de dedim madem ben giremiyorum sen de girmiyorsun falan. Ayda bir falan dedik bakalım havalar iyice ısınsın da neler olacak
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bence sevgilin haklı izin vermemesi çok normal hangi erkek ister ki başka erkeklerin sevgilisinin vücudunu görmesini ki sizin yanınızda olmadığı zamanlarmış bence sevgilinle konuş ve daha usturuplu bir mayo alsak beraber secsek falan de seviyorsan bu bir sorun değil bence.....2 yıllık bi ilişkim var her şey yolunda ama her yaz aynı sıkıntı. Yüzmemi istemiyor kızlar arada yazlıkta yüzüyorsan yüz başka türlüsü olmaz diyor. Yazlıkta da daha çok bayanlar oluyor hani erkekler bayanlar varken pek girmiyor o yüzden orada sıkıntı yok. Benimle ciddi düşünüyorsan bi karar vermen lazım diyor. Ne yapmalıyım
Hahaha canım ya 😘 Karada seviyor da suya gelince iş karışıyor 😂
Haha ciddi dusunuyorsan karar ver mi dedi.Ne alakaymis?
Ben boyle insani oldugu gibi kabul etmeyip, kisitlayarak kendi istedigi kaliba sokmaya calisan erkeklere sinir oluyorum. Boyleleriyle asla isim olmaz. Yani benim degerlerime gore senin bu kisiden ayrilman gerekir. Tabii kendin sececeksin.
Havuz bir ornek. Dahasi nedir? Baska nelerini yasakladi? Illa vardir bunun gerisi, devami da olacak. Ona gore kararini ver. Su zamana kadar ailenle ozgurce yaptigin aktivitelerin "yasaklanmasi"na katlanabilecek misin omur boyu? Sevdigin adam sana "oo iyi benim yerime de yuz" diyebilirdi, "ciddiysen yuzmeyeceksin, kararini ver" diyecegine.
Bence sevgilin haklı izin vermemesi çok normal hangi erkek ister ki başka erkeklerin sevgilisinin vücudunu görmesini ki sizin yanınızda olmadığı zamanlarmış bence sevgilinle konuş ve daha usturuplu bir mayo alsak beraber secsek falan de seviyorsan bu bir sorun değil bence.....
sana sadece şunu diyim o senin isteğini yapmıyorsa sen neden onun isteğini yapıp onun kölesi olmayı kabul ediyorsun?
diğer alanlarada bakmak lazım, genelinde mi böyle iyi değerlendirmek lazım. yoksa herkesin bir zaafı vardır, onunda havuzdur belki. ki ilerde aşadabilir..
Canım bazen ben de senin gibi düşünüyorum kimse istemez tabi ama sanki bununla kalmayacakmış gibi daha da artacakmış gibi istekleri o yüzden korkuyorum. Mayo seçmeye gelince hepsinden gözüküyor diyor kestirip atıyor
Aslında yüzmem hani bi şekilde hallederim belki ama sanki üzerimdeki baskısı artıyor gibi hissediyorum sanki gün geçtikçe beni kısıtlıyor. Biraz da bu yüzden geri adım atmak istemiyorum
Biraz anlayış göster lütfen ben böyle sevgililerin saçma sapan şeylerden kavga etmelerine ayrılmalarına karşıyım tavrını koy o zaman sen yüzmüyorsan o da yüzmesin bu kadar basit ben insan değil miyim sen nasıl seviyorsan bende seviyorum yüzmeyi deyin ama bunları daha çok sinirle ve mesajla değil yüzyüzeyken söyleyin o zaman kıyamaz size..
peki giyim dışında gezmene, arkadaşlarınla vakit geçirmene, gittiğin yerlere karışıyor mu?
Işte bakalım bu yaz sözünde durmayıp daha çok yüzerse sıkıntı artacak. Bide hep şöyle diyor kadın ayrı erkek ayrı. Sonuçta erkek isterse bakmaz ama kadının elinde değil diyor
Ben de böyle tatlı tatlı anlatmaya çalışıyorum ama her seferinde ben bakmam bu benim elimde ama sana başkası bakabilir ve bu senin elinde değil diyor
Ha senin korkun ilerde kisitlamanin artacagiysa haklisin korkmakta. Artacak arkadasim. Hele bir de evlenmeye kalkarsaniz kopruyu gectiginiz icin hepten cosacak kisitlamalarda.
"Mayo seçmeye gelince hepsinden gözüküyor diyor kestirip atıyor "
Bu lafa guldum acikcasi. Mayo bu, tabii ki goruneceksin. Ne bekliyorsunuz ki? Bu kisi seni kandiriyor, sen de kendini kandiriyorsun. Bu kisi senin mayoyla gorunmene tahammul edemez, mayonun sekli semali onemli degil. Bunu kabul et, sevgilinin uygun mayoyu bulup senin yuzmene karismayacagini dusunerek kendini kandirma derim.
Buraya yaziyorum, bu yasaklarin devami gelecek. Kararini ona gore ver. Ailenleyken hic sorun olacagi aklina gelmeyen seylerden sorun yasayacaksiniz. Zaten simdi de gunden gune artiyormus kisitlamasi. Boyle de devam eder ben sana soyliyim.
Cunku bunun yuzmeyle sinirli kalmayacaginin sen de farkindasin
2 yıllık bi ilişkim var her şey yolunda ama her yaz aynı sıkıntı. Yüzmemi istemiyor kızlar arada yazlıkta yüzüyorsan yüz başka türlüsü olmaz diyor. Yazlıkta da daha çok bayanlar oluyor hani erkekler bayanlar varken pek girmiyor o yüzden orada sıkıntı yok. Benimle ciddi düşünüyorsan bi karar vermen lazım diyor. Ne yapmalıyım
ne demek erkek isterse bakmaz asıl tam tersi erkek istemeden de olsa bakar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?