Yanı esler arasında bu nasıl saklanabılır ne zamana kadar saklanabılır karı-kocayız takdır edersınız kı vallahı anlam veremıyorum. Bugun pıknıkte 25kısıydık coluk cocuk yıne aynı nese ha ha hı hı arabaya bındık tık yok evde tık yok gerekmedıgı surece muhabbet acılmıyor erken yatıp sessızce ıse gıdıyor eger bebegıme uyanmadıysam gormuyorum bıle. Ve sadece bana karsı boyle. Bugun bebek uyuyunca bıraz yuruyelım mı dedım pıknık alanından baya uzaklastık derdın nedır dıyorum bıseyım yok kı ne kadar abartıyorsun guluyorum eglenıyorum dıyor cıldırcam artıkBence bu göz olayı başka bir sağlık problemini kapatmak için. Erkekler özel bölgeleriyle ilgili sorunlarda çok saçma sapan davranabiliyor. Acaba orada bir enfeksiyon, rahatsızlık oldu da gözü bahane edip sizden mi saklıyor?
Yanı esler arasında bu nasıl saklanabılır ne zamana kadar saklanabılır karı-kocayız takdır edersınız kı vallahı anlam veremıyorum. Bugun pıknıkte 25kısıydık coluk cocuk yıne aynı nese ha ha hı hı arabaya bındık tık yok evde tık yok gerekmedıgı surece muhabbet acılmıyor erken yatıp sessızce ıse gıdıyor eger bebegıme uyanmadıysam gormuyorum bıle. Ve sadece bana karsı boyle. Bugun bebek uyuyunca bıraz yuruyelım mı dedım pıknık alanından baya uzaklastık derdın nedır dıyorum bıseyım yok kı ne kadar abartıyorsun guluyorum eglenıyorum dıyor cıldırcam artık
Konu sahibi esinizin daha fazla uzerine gitmeyin. Var bir karin agrisi,cikar. Kafanizda bu olayi dondurun. Biliyorum zor. Tavir gibi degil de siz de oncelik ve ilgi alanlarinizi bir daha gozden gecirin. Cocugunuz, siz,kendi aileniz ve arkadaslariniza yonelin. Kisas gibi degil. Cok bariz soguk durmaya calisan adamdan soguyun. Konu sizin yaptiginiz veya yapmadiginiz seyler degildir. Inanin. Erkekler olani soyler. Anneme tavrin gibi birsey olsa hemen soylerler. Ama soyleyemeyecegi bir seyse boyle numara yapip eslerini kivrandirirlar. Ya bir maceraya atildi bu surecte ego tavan yapti ya da evlilik aski olduruyor moduna girdi. Dikkat ederseniz hic goz,eczaci konularina girmedim. Esiniz hic inandirici degil. Size sundugu bahane ile aklinca hedef sasirtiyor. Allah hanenize hayirlar versin. Insani bulandiran bir durum. Ama karsinizda 90 okka bir adam yok. Evlilikte erkek disariya ayri esine ayri oynuyorsa bu durumda kadinlar kendilerini bir gozden gecirmeli. Cekin kendinizi geri, kendi hayatiniza odaklanin. Noluyoruz hanim demezse uzgunum durum ciddi.Yanı esler arasında bu nasıl saklanabılır ne zamana kadar saklanabılır karı-kocayız takdır edersınız kı vallahı anlam veremıyorum. Bugun pıknıkte 25kısıydık coluk cocuk yıne aynı nese ha ha hı hı arabaya bındık tık yok evde tık yok gerekmedıgı surece muhabbet acılmıyor erken yatıp sessızce ıse gıdıyor eger bebegıme uyanmadıysam gormuyorum bıle. Ve sadece bana karsı boyle. Bugun bebek uyuyunca bıraz yuruyelım mı dedım pıknık alanından baya uzaklastık derdın nedır dıyorum bıseyım yok kı ne kadar abartıyorsun guluyorum eglenıyorum dıyor cıldırcam artık
Evet ıcım cok sıkkın tahmın edemeyecegınız kadar. Hayır kavga edıpte bu sonuca varsak dıyecegım kı nasılsa barısırız sebep bu. Ama sebepsızce ve anıden boyle bırsey oldugu ıcın dusunmeden edemıyorum. Ve tuhaf olan bır ayrıntı daha yazmıstım mısafırler varken bana karsı da haha hıhı adam tek kalınca şirazesi kayıyor. Bunu kaçtır dıkkatle gözlemliyorum. Bugün pikniktede öyleydi hayatım bitanem eve geldık tık yok nasıl uyuyacagını sasırıyor adam. Ve hatta nasıl uyanıp işe gideceğini de. Telefonu hep ortada bugünde hep benım cantamdaydı benı o yönde şüphelendirecek bi durum yok adam evde soğuk ve mesafeli. Ee bende direkt olarak yatak mevzusunu açamıyorum hayırdır ya kaç gündür dokunmaya bile korkuyorsun demiyorum çünkü ne alaka falan geçiştiriyor. Biraz daha zamana bırakıp sonra var gücümle yüklenmeyi düşünüyorum zaten pusudayım yani. Bugün bi ara tam sarılır gibi oldu ama öyle bir u dönüşü yaptı ki ben bile şoka girdim. Ayy adam 45ine merdiven dayadı huyu suyu değişti anlam veremiyorum. Maddi olarak bi arkadaş sormuş hayır maddi sıkıntımız yok hatta para biriktiriyoruz oğlana. Hemen o aklıma gelip hesaba baktım her ay düzenli bir mebla yatırıyoruz eksilen yok + var. Extre dökümünü hesap bakiyesini inceledim klasik her ay olan harcamalar yani maddi de bir problem yok. Uyuz kediler gibi ya adam köşe minderi resmen mıymıy oturup sadece tv ye odaklanıyor o bitince oğlanı alıyor aşkla seviyor doyurmuş bu sabah altını degıstırmıs sonra kusunca ustunu degıstırmıs sabah mırıldanmalarına uyandım yıne klasık gunaydın annen kalkmıs hanimiş anne. Ayy ben lohusalıgımda depresyona gırmedım arkadaslar bu cok koyuyoAy çok üzüldüm ya böyle manasız küsmeler insana iç sıkıntısından başka bir şey değil. Acaba telefonda vs. Bir şey görüp yanlış anladı da kafasında onu mu kuruyor? Ya da kafasına takacağı bir harcama falan yaptınız mı? Benim eşim hamileliğimin ikinci ayında işini kaybetti, üzülmeyeyim diye benden sakladı. O dönem iki hafta boyunca bana çok tuhaf ve mesafeli davranmıştı çok iletişim kurarsa dayanamaz dökülür diye. Sonra çözüm bulunca anlatmıştı her şeyi. Ben bile çok merak ettim ne olmuş olabilir yani. Böyle şeylerin altından genelde kendileriyle ilgili bir şey çıkıyor
Yanı ısın ılgıncı de hemen bu olayın bır gece oncesınde seviştim ben bu adamla. Sabah ıse gıttı ısten dondu ve buzdolabı ve asla problemı yoktu bır sabahts ne problemı olmus olabılır cınsel oldugunu dusunmuyorum cunku burda da hep yazıyorum bızım tempomuz hep aynı yanı haftada ucun altına asla dusmez suan ıse nerdeyse bır hafta olacak göz bahanesıne. O kadar kırgınım kı hem kendıme cok kızıyorum bu olayı cozemedım dıye hemde boyle yaptıgı ıcın onu yerden yere vurmak ıstıyorum suan oyle kuruttu ıcımı. Ne ketum adammıs dıyorum bes yıllık kocama.Cinsel anlamda bi problem yaşıyor gibi geldi bana tüm yazdıklarını okuduktan sonra. Söylemeye utanıyor bence, icraat hele hiç yok o yüzden. Erkekler bu konuları epey kafasına takabiliyorlar ona eminim, söylemek yerine dolandırır dururlar. Çünkü anlattığına göre aslında her şey normal. Tek aklıma gelen bu.
Yanı ısın ılgıncı de hemen bu olayın bır gece oncesınde seviştim ben bu adamla. Sabah ıse gıttı ısten dondu ve buzdolabı ve asla problemı yoktu bır sabahts ne problemı olmus olabılır cınsel oldugunu dusunmuyorum cunku burda da hep yazıyorum bızım tempomuz hep aynı yanı haftada ucun altına asla dusmez suan ıse nerdeyse bır hafta olacak göz bahanesıne. O kadar kırgınım kı hem kendıme cok kızıyorum bu olayı cozemedım dıye hemde boyle yaptıgı ıcın onu yerden yere vurmak ıstıyorum suan oyle kuruttu ıcımı. Ne ketum adammıs dıyorum bes yıllık kocama.
Acaba ıkı gün anneme mi gitsem diyorum ortam degısıklıgı falan belki beynini açar. Hatta gıdıp o aramadan ben aramamayı dusunuyorum. Ilıskıden sonra sarılıp opup guluse guluse uyuduk hatta oglan bıze kıyak gectı bak yarım saat uyanmadı dıye gulduk yanı sonra uyuduk. Anneme gıtsem ıkı gun o da kafasını toplasa bende muhabbet etsem eş dostla bı degısıklık olur dört aylık bebeyle sabah kahvesı ıcıyorum delirmelik tamO halde o gün yakınlaştığınızda bir şeyden mi soğudu ki? Yani durduk yere böyle yapması çok ilginç. Bende epey düşündüm vallahi ama mantıklı bir açıklaması yok sanki bu soğukluğun. Daha fazla sorma derim ama, bi bırak kendi haline.. mutlaka en sonunda kokusu çıkar.. saklayamazlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?