Oha , sittir et o zaman . Lazım değil öylesine torun falan , sanki babamızın evinden çeyiz olarak hazır getiriyoruz bu torunları .Asla gönderemem arkadasım. Bana ölsün gebersin senın ıcınden ınsan mı cıkar dıyen kadına oglumun kırlı bezını bıle gondermem
Asla gönderemem arkadasım. Bana ölsün gebersin senın ıcınden ınsan mı cıkar dıyen kadına oglumun kırlı bezını bıle gondermem
Ölse mezarını bıle bılmek ıstemıyorum bana cok korkunc seyler yasattı onun yuzunden ev tasıdıkKv.konunuzu bilmiyorum ama bilmeden bile anlattiklariniz cok rahat sinirimi ziplatti.
Hic bir sebep olmasa bile bu tavri bile baslibasina gostermemek icin sebep.
Gerekırse kocamı bosarım bu konuda gozumu karartmıstım zaten ama yıne hortlattılar ana ogul o konuyu yıne de oglumu o kadına gostermem de babasıyla da gondermem. Kayıtlar duruyor esıme sıldım dedım ama bır kopyasını sakladım mahkemeye delıl olarak sunarım babası da saatle gorur oglunuOha , sittir et o zaman . Lazım değil öylesine torun falan , sanki babamızın evinden çeyiz olarak hazır getiriyoruz bu torunları .
Peki eşin ne yapar sence şimdi , ısrar edermi yada bu çocukça göz mikrobu ! devammı eder ?Gerekırse kocamı bosarım bu konuda gozumu karartmıstım zaten ama yıne hortlattılar ana ogul o konuyu yıne de oglumu o kadına gostermem de babasıyla da gondermem. Kayıtlar duruyor esıme sıldım dedım ama bır kopyasını sakladım mahkemeye delıl olarak sunarım babası da saatle gorur oglunu
Dananın kuyrugu bu akşam koptu kızçeler. Eşime anneme gideceğimi söylemiştim. Oda gayet soguk ve naif bır sekılde hoscakal canım oglumuza dıkkat et bırsey lazım olursa ararsın vs dıyerek ugurlamıstı benı. Bu aksam yemekten sonra esım aradı oglan uyuduysa annene bırakta senınle basbasa kahve ıcelım sokakta dıye. Valla ustume hırkamı taktıgım gıbı haldır haldır koştum gittim bulasacagımız yere. Geldı ama bu sefer daha da soguk ve ıtıcı hareketlerı tavırları. Kac gundur neden boyle oldugumu sormayacak mısın dedı. Bende sordum ama soylemedın dedım (hemde kac kere bılıyosunuz) karı kocalar neden evlıdır hıc mı gozumden anlamadın ne derdım oldugunu dedı bende telepati kuramıyorum suanlık ya da bana vahiy inmiyor agzını acıp anlatmazsan jest ve mımıklerden ancak bır sorun oldugunu anlayabılırım detayı agzından duyabılırım dedım. Annesıyle nasıl gorusmedıgımızı ve hala konusmadıgımızı bılıyorsunuzdur bılmeyenler ıcın kv konumu okuyun cok uzun yazamıyorum. Annesıyle aylardır gorusmuyorlardı ve bende tabı oglumu daha gormedı oyle soyleyeyım. Annesı dun bır akrabasıyla esımın ısyerıne gıtmıs ama zeka yoksunu kaynanam ve onun bir alt segmenti akrabası ısyerının ortasında esıme senın karın yuzunden bunlar basımıza geldı de torunumu goremedım de olecegım gıdecegım yok ay sonunu gormem dıye aglaya zırlaya ısyerını ayaga kaldırmıslar. Esımde daha fazla rezıllık olmasın dıye bunları kafeteryaya ındırmıs 1saat sonra gelecegım deyıp odasına cıkmıs. Sonra almıs bunları kaynanaya goturmus. Kaynana demıs kı eger bebegı alıp bana getırıp bır gece de kalmazsanız sabahına olursem sebebı senın karın ve sensın demıs. Esımde yasadıgımız o vakadan sonra bunu bana soyleyemedıgı ıcın ıcınde buyutmus cunku dıyo sen asla kabul etmezsın otekı tarafta aylar sonra donup gelen annem ıkı ucu b.klu degnek ben napıcam dıye dusunmekten mafoldum. Bende dedım kı eger o cocuk annene gıtsın ozaman dedım dılekceyı hazırla kendıne dusen kısmı ımzala gerısını ben getırırım. Ayy suan ne yapacagımı bılemıyorum. O kadınla oglumu bır sanıye bıle yalnız bırakamam kı benım olmadıgım yerde oglumu asla bırakıp yatıp uyuyamam kım bılır neler planladı yıne zarar verır kı bunun da gözdağını vermıslıgı var zamanında.
Ruh hastası zaten klınıkte tedavı oldu bu olaydan sonra. Asls gostermem bu konuda gerı vıtes yapmam esımde bılıyor bosanmak ıstese bıle hay hay derım daha yasadıklarımı unutamadım unutmamda mumkun degıl bebegımı asla gostermem yanında ben olsam dahı goremezEski konuyu açtım okudum şimdi. Sana o... diyen daha da fenası bebeğin karnındayken allah size evladınızın yüzünü göstermesin diyen bir kadına asla asla asla ne çocuk gösteririm ne merhamet. Kocan kendi görüşmek istiyorsa bırak ama evine sokma. Terbiyesize bak ya çanta falan tekmelemiş kudurmuş hırsından, bir de küfrediyor.
Biraz kendi haline bırak bakalım ilgilenmiyormuş gibi yap ne yapacakEşimin 5-6gündür gözüyle ilgili yaşadığı mikrobik bir problemi vardı. Bütün ısrarlarıma rağmen doktora gitmeyip sürekli ilaç aldığımız eczaneye gidip gözüne teknisyenin verdiği damlayı damlatarak bu haftayı bitirdi. Adam doktor değil doktora gitmelisin desem de aa agzım burnum dıyerek kac gundur bunu gecıstırdı. Neyse bana gecene kadar temas halınde olmasak olur mu mıkrobık bırsey ya dedı. Bende elbette onemlı olan saglıgın dedım. Bıde kremı surunce gozunu kapatması gerekıyormus yıne buna da uymayıp kremı surup balkonda tv karsısında keyıf cattı. Gıdıp bebegı opuyo oglum senı cok ozledım dıye. Bende bana gecme ıhtımalı olan mıkrop bebege ne yapar dusunebılırsın umarım dedım. Ordan tartısma alevlendı. Oda oglunu dusunuyormusta ozluyormusta dırdırdır. Madem dusunuyorsan teması kes az once gozunu kasıdın sımdı bebegımın elınden tutuyosun o elını agzına gozune suruyo dedım. Sonra sakınlesınce sordum derdın ne hayırdır dıye ya yok kı bısey olsa bılmez mısın neyı sakladım bugune kadar dedı. Dogru saklamaz arkadasıyla tartıssa yemekte sana anlatacaklarım var der anlatır. Adam yatakodasında yatıyo ama ulasamayacagım kadar uzakta sankı. Tabıkı temas yok sadece ıyı gecelee mınık bı opucuk yallah uykuya. Iyıce sınırlerım bozulmaya basladı. Eczacı bulasabılır demıs bana da kendı uydurdugu bıseymıs gıbı geldı. Aksi olsa bebegımızı boyle rahat sevıp oynayamaz.bu kadar enerjik dipdibe olan adam bie günde böyle oldu. Bana karsı bı tuhaf. Anlatıp ıcımı dokmeye fıkır almaya geldım
Valla bu aksam enıne boyuna konustum ama anlamayıp bu tavrı surdururse bosanmanın ekmegıme yag surecegını acıkca belırttım. Annesı yokken evde asla huzursuzluk olmadıgını bılıyor bu olayı psıkologla atlatmaya calıstıgımı bılıyor annesının tedavı gordugunu bılıyor ben daha ne demelıyım bu adama hala ıkna cabasıPeki eşin ne yapar sence şimdi , ısrar edermi yada bu çocukça göz mikrobu ! devammı eder ?
Öf saçmalık baştan sona vallahi , sen bu yüzdenmi tavırlıydın deyip patlatsaydın gözüne bi tane .
Ah canım keske esımı de karantınaya alsalardı da ben bunları hıc duymasaydım bu aksamEşimde bulaşıcı bir göz hastalığı geçirdi ama resmen karantinaya aldık evi herkesi kimseyle görüsmedik kimse gelmedi gitmedi evi kırkladım sürekli ayrı havlular kullandı yani ciddi bulaşıcı bir hastalıksa çocuğuna dokunmazdı diye düşünüyorum
Dr eşimi muayene ettikten sonra temizlikçileri çağırıp odayı temizletmişti inş. Basit birşeydir sallıyordur eşiniz
Benim yazdığımı okuyun ciddi bulaşıcı göz mikropları varGözde oluşan mikrop nasıl bulassin. Gözüm çok kolay mikrop kapar kanlanır, kaşınır,akar. Kimseye geçmedi o kadar ilac aldım eczaneden hiç böyle bir şey denmedi. Tuhaf geldi umarım dogrudur.sizi sakınan bebeği nasıl sakınmaz muamma
Yok kararını ver zaten sen gorusursen gorus ama ne oglum ne ben asla dedım. Net cevabını beklıyorum dedımDurumdan anladigimiz icinize atip gozu sismesi gereken sizmissiniz ama tavir yapan oglus. Gostermeyin net.
Buna da söyle bişey yazayım ki bak iyi dinle buna benzer bişey yaşadım sayılır, muhtemelen eşinin bu gel git tavırları annesiyle aranızda olan sorundan kaynaklı.. Ayrılmak istemiyor ama annesinden de geçemiyor tavırları soğuk rüzgarlar estirir. Benim yaşadıklarım da çok ağırdı ama kin tutmadım ama yine de çocuğumu hiçbir yerde bırakmam. Bizimki de görmedi aylarca sonra bişey oldu işte duygulandım belki de hiçbirşey olmamış gibi anneler gününde gittik. Konuyu da açmadım ikimizde biliyoruz oğlu da biliyor kim haklı ama kin tutmamayı tercih ettim çünkü evdeki durum beni yoruyordu. Tercih yapmam gerekiyordu ya kocamın yeni hallerine alışmalıydım ya da kin tutmamalıydım. Kendimce doğru olanı yaptım diyelim.Ogluma bırsey yapar fıkrını aklımdan sılemıyorum bende terapıye gıttım ama kendımı bu konuda rahatlatamıyorum hamıleyken yasstmadıgı demedıgı sey kalmamıs kadına oglumun tırnagını bıle yollamam hasretıyle ölsün diyecegım ama onun bı planı vardır kesınlıkle kım bılır ne zarar verecek
Yok benımkı tolore edebılecegım turden bırsey degıl. Dogmamıs evladıma ve benım canıma kast etmeye calısmaktı. Hırsı kını hıncı bır turlu gecmedı o da bana veremedıgı zararı esyalarıma vermeye calıstı belkı de daha neler yaptı ama ben yakalayamadımBuna da söyle bişey yazayım ki bak iyi dinle buna benzer bişey yaşadım sayılır, muhtemelen eşinin bu gel git tavırları annesiyle aranızda olan sorundan kaynaklı.. Ayrılmak istemiyor ama annesinden de geçemiyor tavırları soğuk rüzgarlar estirir. Benim yaşadıklarım da çok ağırdı ama kin tutmadım ama yine de çocuğumu hiçbir yerde bırakmam. Bizimki de görmedi aylarca sonra bişey oldu işte duygulandım belki de hiçbirşey olmamış gibi anneler gününde gittik. Konuyu da açmadım ikimizde biliyoruz oğlu da biliyor kim haklı ama kin tutmamayı tercih ettim çünkü evdeki durum beni yoruyordu. Tercih yapmam gerekiyordu ya kocamın yeni hallerine alışmalıydım ya da kin tutmamalıydım. Kendimce doğru olanı yaptım diyelim.
Tamam o zaman canım, ama yine de muhtemel sebep bu. Eğer sonuç değişmeyecekse eşin durumu kabullenmek ve normale donmek zorunda. Göz nezlesi olmuştur bana da olur mevsimsel çok ovuşturup kaşımayınca geçiyor en fazla 1 ay sürer. Önemli olan sonra ne uyduracak.Yok benımkı tolore edebılecegım turden bırsey degıl. Dogmamıs evladıma ve benım canıma kast etmeye calısmaktı. Hırsı kını hıncı bır turlu gecmedı o da bana veremedıgı zararı esyalarıma vermeye calıstı belkı de daha neler yaptı ama ben yakalayamadım
Konu oglum olunca ınan kımsenın onemı kalmıyor. En cok yedıremedıgım sınırden delıye dondugum sey bana bunları yaptıgını gozuyle ızlemıs olup hala ısrar etmesı yasadıklarımı unutması hala annesıne bır sans daha vermek ıstemesı ve bu yuzden nedenını bıle bılmeden kac gundur surat yemem trıp atması. Inan aklıma geldıkce kan beynıme sıcrıyorTamam o zaman canım, ama yine de muhtemel sebep bu. Eğer sonuç değişmeyecekse eşin durumu kabullenmek ve normale donmek zorunda. Göz nezlesi olmuştur bana da olur mevsimsel çok ovuşturup kaşımayınca geçiyor en fazla 1 ay sürer. Önemli olan sonra ne uyduracak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?