Hayal dünyasında yaşıyormuşum haberim yok

Şaka canımcım. Kendisine ceza filan veremez o. Bence o kendisini çok seven, canı kıymetli, bencil bir adam. SAdece bahane arıyordur kavga çıkarmak için. Sen sakin ol, uyma ona.

arkadaşım asla ilk adımı sen atma...
ben olsaydım tavrım çok daha kötü olurdu ve bir imzayla noktalanırdı ama...
senin ailevi durumunu ortamını yaşam standartını bilemediğim için hiç bişey diyemem..verdiğin karara saygı duyarım.
ama genede tavrını ağırlığını koy.
allahım yardımcın olsun

Ben eşim böyle değildi. Anlaşamadık sadece ve onun ailesi sorunlar yarattı, o nerede duracaklarını söylemedi onlara. Asla şiddet, ihanet, içki, kumar, gece hayatı olmadı. Kavga etmeden, birbirimize sesimizi yükseltmeden boşandık. Kırgındım, kendimi değersiz hissettirmişti, iki kişilik bir evliliği tek başıma yürüttüm 9 yıl. 9 yılmış sabrım, bitti gidiyorum dedim. Bitti, gittim. İyi bir insandı ama bu iyi bir eş olmak anlamına gelmiyormuş. İnsan olarak seviyorum onu, önemli benim için. Affettim bile onu ama tek sorun unutamıyorum kırgınlıklarımı, güvenimi kaybettim, hayallerimi kaybettim. İki kişilik bir yalnızlıktansa tek kişilik bir yalnızlığı seçtim ve şimdi doğduğum, büyüdüğüm, ailemin, arkadaşlarımın, dostlarımın olduğu şehirden, aşkım olan şehirden 420 km uzaktayım. Huzurluyum, her geçen gün daha iyi oluyor. Nasıl olmasın ki 1,5 yıl oldu

seni korumadı ailesinimi tuttu cok yazık olmuş senin gibi birini kaybetmiş tek başınamısın yanlızmı yaşıyorsun

SAdece karar verdim ve yaptım. İşyerimin bile tayin isteyince haberi oldu boşandığımdan, tayinim çıkınca da haftasonu geldim buraya ev tuttum, sonra döndüm nakliye ayarladım, bir kaç gün sonra da taşındım. Zor olmadı, zaten evliyken de ev değiştireceğimizde arayıp bulan bendim, nakliyeyi ayarlayan bendim, en azından sadece kendi eşyalarımı topladım. Annem de tayinim çıkınca öğrendi ve daha acısı buraya geleli bir yılı geçti annem hiç gelmedi yanıma, evimi barkımı, çevremi, bu şehri bilmiyor. O istemedi ben de ısrar etmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…