- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
- Konu Sahibi Melek gibiydi
-
komikmi okudukların dalga gecmişsin şiddetli aşk diyerek olsun sorun degil gülebilirsin
dünden devammm ya arkadaşım nereden nasıl başlayacağımı ne söyleyebileceğimi inanki bilemiyorummm evet dünde ben sana çık git durma o evde dedim dedim ama tabi senin bu durumlarından bihaber söledim onları gerçi bakarsan hala aynı düşüncedeyim öyle bir insanın yanında olmana tahammül edemiyorum.. hangi şehirdesin bilemiyorum ama sığınma evleri var mor çatı diye bir kuruluş var ama öncelikle karakola gitmelisin ve darp raporu almalısın merdivenlerden ittiğini belgelemelisin şimdi olmasa bile bigün işine yarar... sen çıkma evden al o raporuda onu evden çıkar kızını da al yanına kendine mümkünse diğer çocuklarını da alarak bir hayat kur kadın varya istedimi aşamayacağı dağ yokk yeterki sen kendine güven.. allah yardımcın olsun umarım herşey istediğin şekilde yoluna girer....
sağol kelebek yazmıştım yine yazayım ben gitmicem biyere giden gitsin anlıyorum herkez kendini benim yerime koyup fikir vermeye calışıyor dedigim gibi ölümse ölüm korkum bana care degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?