Yıllarca kurduğunuz hayaller, umutlar. Hayattan istediğiniz şeyler. Bunlar olmayınca ya da bunlardan umudu kesince çektiğiniz acıya nasıl dayanıyorsunuz? Ama basit şeylerden bahsetmiyorum. Büyük şeylerden. Şuraya gidemedim, bunu alamadım gibi değil. Kaderiniz istediğiniz gibi olmayınca, ya da olmayacağını hissettiğinizde.
hayallerimin gerçekçiliğini sorgularım
Nasa da çalışıp astronot olsam Mars'a gitsem
bu hayali 10 yaşındayken kursa idim (belki de kurdum) şimdi gerçekleşmedi diye karalar mı bağlayayım
ya da ne bileyim daha iyi şartlarda yaşama hayali olan milyonlar var, biri de bensem ve diğer milyonlar gibi hala bu durumdaysam hedefimi daha gerçekçi boyuta çekerim
küçükken iki çocuk isterdim şimdi bir tanesine zorluklarla sahip oldum elimdekinden mutlu olmak yerine hayalime kavuşamadım mı diyeyim
mesleki olarak hayallerim vardı bir bölümü gerçekleşmedi bir bölümü evrildi
geçen konuştuk belki onlardan biri gerçekleşseydi hayatım böyle olmaz hatta tam tepe taklak da olabilirdi
hayatının alt üst olmasından korkma ne biliyorsun ki altının üstünden daha kötü olduğunu sözü var ya onun gibi umutlu ol
"kaderinizin istediğiniz gibi olmayınca" cümleniz çelişkili
kader ise zaten sizin istediğiniz gibi olmaz istekle, emek harcayarak elde edilecek şeyler varsa da kader vs değildir
lakin olmadığını düşündüğünüz şeyleri yazarsanız makul öneriler olur yoksa burada biraz edebiyat parçalar ve çıkarız konunuzdan size de çok faydamız dokunmaz