Hayal kıriklığı?

Canparcam055

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2019
210
87
18
37
Merhaba arkadaşlar
3 aylık evliyim.Evliliğim güzel gidiyor eşimi de çok seviyorum ama dünkü olay moralimi bozmaya yetti bile..Kizlar ben bu sene çalışmayıp evde kpssye hazırlanmak istiyordum.Bir senemı vereyim sessiz sessiz evimde ders çalışayim diyordum.Ama bu zamana kadar çalıştığim için eşimle para konusunda sıkıntı yaşamaya başladım sanki.Biz evimizin tün eşyalarını aldık ama dekorasyon olarak bişey almadık.Düğünden sonra rahat rahat alırız diye düşündük.Ama simdi herşeye ne.gerek var demeye basladi.Yatak odasına iki tane abajur alınacak ne gerek var.Koltuğa şal istedim 120 tl diye pahalı dedi.Salonda bir tane bile duvarda tablo yok.Kagİt üzerine baskı yaptırıp onu cerçevelettirnek istedim.Bir fotogtafcidan fiyat aldım iki büyük baskıya 250 dedi ve eşim yine çok pahalı...iyi bir işi var maddi sorunumuz borcumuz fikan da yok. Bazen oluyor al istediğini diyor bazen böyle saçma sapan şeyler yapıyor. Keşinlikle aşırı bir harcama filan da yapmıyorum aksine evim o kadar sade ki.Fazladan bir biblo bile uok...Bu sene güzelce ders çalışmak istiyordum ama sanki benim için hayal gibi rahat rahat ders çalışmak.Sizce kpss sevdasından vazgeçip özel sektörde calismaya devam mı etmeliyim ?Eş de olsa para konusunda başkasına muhtaç olmak p kadar kötü kı.Hem çalışıp hem kpss hem evlilik ise yürütemem arkadaşlar kendimi de biliyorum malesef...

Karışık bir konu. Yani aslında bence de koltuk salı abajur olmasa da olur ama Eşinizin tavrı işten çıkınca mi değişti hep mi böyleydi.

Bence bi sene kpss ye hazırlanın sonra da ise girersiniz.

Karışık bir konu. Yani aslında bence de koltuk salı abajur olmasa da olur ama Eşinizin tavrı işten çıkınca mi değişti hep mi böyleydi.

Bence bi sene kpss ye hazırlanın sonra da ise girersiniz.
Ben işten ayrılalı bayagi bir zaman oldu. Bazen bana bir kıyafet beğeniyor 200 300 tl.İki tane al diyor.Bazen de böyle yapıyor...Kpss den sonra da çocuk düşünüyorum aslında ..

Ben işten ayrılalı bayagi bir zaman oldu. Bazen bana bir kıyafet beğeniyor 200 300 tl.İki tane al diyor.Bazen de böyle yapıyor...Kpss den sonra da çocuk düşünüyorum aslında ..
Bunlari kafanıza takmaya hiic gerek yok bence. Sonuçta yaşam alanını etkileyen şeyler değil, yemek de değil yani bi önemi yok. Sınava odaklanın.bu çok daha önemli :)

Bırakın biblo olmasın 1 yıl tablo olmasın ne çıkar. Oturun bence kpss çalışın. Ben de oyle yapıyorum bu yıl. Ilerde çocuk olucak vs devlet gibisi yok biz kadinlar için. Hem maddi açıdan da daha iyi . Ozaman her istediğinizi alırsınız.

Hem 1 yıl Parayı da test kitaplarına verin :)

Bırakın biblo olmasın 1 yıl tablo olmasın ne çıkar. Oturun bence kpss çalışın. Ben de oyle yapıyorum bu yıl. Ilerde çocuk olucak vs devlet gibisi yok biz kadinlar için. Hem maddi açıdan da daha iyi . Ozaman her istediğinizi alırsınız.

Hem 1 yıl Parayı da test kitaplarına verin :)
Evet çok haklısınız ama esimden bu konuda soğudum resmen ondan harçlık bile almak istemiyorum 😔Ya da suan kızgın olduğum için mi böyle konuşuyorum bilmiyorum 😐😐

Adam dışarda yemek yerken ona buna pahalı diyor, parası varken gezmeye hayır diyorsa cimri derim.

Ama yok koltuğa şal 120 tl, duvara baskı resim 250 TL bence de lüzumsuz ve pahalı.

Her dediğinize hayır demiyormuş, ama bana verilen tüm örnekler lüzümsuz objeler için çok geldi. Sıkmayın canınızı.

Adam dışarda yemek yerken ona buna pahalı diyor, parası varken gezmeye hayır diyorsa cimri derim.

Ama yok koltuğa şal 120 tl, duvara baskı resim 250 TL bence de lüzumsuz ve pahalı.

Her dediğinize hayır demiyormuş, ama bana verilen tüm örnekler lüzümsuz objeler için çok geldi. Sıkmayın canınızı.
Hayir kesinlikle cimri değil.Ama her yeni evli insan evi için illaki dekarosyonla ilgili objeler alıyor alışveriş yapıyor.Ben de yeni evliyim ve insan hevesliyor illaki..

Bu sene güzelce ders çalışmak istiyordum ama sanki benim için hayal gibi rahat rahat ders çalışmak.Sizce kpss sevdasından vazgeçip özel sektörde calismaya devam mı etmeliyim
Acaba evde ders çalışmaktan sıkıldığınız için bahane ediyor olabilir misiniz? Çünkü eve tablo duvar kağıdı alınmadığı için neden motivasyonunuz düşsün ki?
Yazdıklarınız bence de pahalı. Yani yatak odasına 2 abajur olmasa da olur. Önemli olan sınavınız.

Hayir kesinlikle cimri değil.Ama her yeni evli insan evi için illaki dekarosyonla ilgili objeler alıyor alışveriş yapıyor.Ben de yeni evliyim ve insan hevesliyor illaki..
ama işte fıtratlar farklı. Ben de bir bayanım mesela, evlensem de baskı bir tabloya, ya da koltuk şalına o parayı vermem, ama gider haftasonu şehir dışı bir tatile hiç düşünmeden 1000 TL harcarım.

Benim demem o ki, eşin kendi fikrini söylüyor sadece, sen çalışmıyorsun diye o parayı sana harcamaya kıymadığından değil. Gerçekten senin için önemliyse ısrarcı ol tabi ;)

Benim evimde de hiç ıvır zıvır yok ,çok fuzuli harcama geliyor ,boşa para vermek gibi ,sadece 3 tane biblom var toplam değeri 250 tl onuda ben beğendim diye arkadaşım ev hediyesi aldı ,eşimde sevmez ıvır zıvırı ,
Eşinize kızamadım ,bizde spora gidiyoruz ,en iyi ayakkabıyı alırız en iyi taytı 200 tl vs sorun etmeyiz ama tablo biblo saçma geliyor ,
Bu sene kpss çalışın seneye atanınca istediğinizi alırsınız

Söylediğiniz şeyler bence de çok pahalı. Hem bir süre olmasa da olur, çok elzem değiller. Eşinize de gereksiz gelmiştir. Ki erkeklere böyle şeyler daha da gereksiz geliyor.

Sanırım tam da burada hem calısıp, hem 2 cocuguna bakıp kpss hazırlanan bırı vardı kı bır suru vardır.
Evde olunca tum vaktınızı ders calısmaya mı harcıyorsunuz

KK da her iki kişiden biri kpss ye hazırlanıyor sanırım, bu kısmı dikkatimi çekti.

Evimde biblom abajurum tablom hatta kullanmadığım bir tek eşyam yok hiç sevmem ne kadar çok eşya o kadar çok iş demek benim için. Eşin de belki benim gibi düşünüyordur. 250-300 lira oraya vereceğime dans kursuna giderim bir ay çok eğlenceli.

Back
X