- 4 Haziran 2020
- 479
- En iyi cevaplar
- 1
- 427
- 103
- Konu Sahibi Evhamli123
-
Herkes kadar ailemle aramda sorunlar oluyor. Benim bozulduğum olay benim odamı başka bir oda yapacakmış. Bunu bana 1 2 ay önce söyledi çok strese girdim Ya atanamazsam ne yapacağım diye. Bunu daha sonra konuşmamız gerektiğini söylediğim hâlde aradan biraz zaman geçince aynı şeyleri tekrarlamaya başladı. Sınavdan dolayı gergindim. Bende terslemisimdir illa ki. Ama onun canını yakacak hiçbir kelime söylemedim. Sürekli bunları dile getirmesi canımı sıkıyor. Herkes gibi ben de hayatımı kurmak istiyorum.çok fevri biri misinizdir?
Annenizle çok kavga eder misiniz mesela?
Ergenliğiniz nasıldı?
Yanlış anlamayın hiçbir anne kolay kolay bu lafları etmez
sınavdaki saat olayı da maaesef sizin hatanız üzgünüm
yanlış anlamayın bunları detaylı sordum ama anlamak içindiHerkes kadar ailemle aramda sorunlar oluyor. Benim bozulduğum olay benim odamı başka bir oda yapacakmış. Bunu bana 1 2 ay önce söyledi çok strese girdim Ya atanamazsam ne yapacağım diye. Bunu daha sonra konuşmamız gerektiğini söylediğim hâlde aradan biraz zaman geçince aynı şeyleri tekrarlamaya başladı. Sınavdan dolayı gergindim. Bende terslemisimdir illa ki. Ama onun canını yakacak hiçbir kelime söylemedim. Sürekli bunları dile getirmesi canımı sıkıyor. Herkes gibi ben de hayatımı kurmak istiyorum.
Sınavdaki dikkatsizligim yüzünden kendime çok kızgın olduğumu belirttim yukarıdaki konumda. Kendime kızgınlığım hayal kırıklığım çok fazla. Ben biraz anlayış isterdim aslında. Benimle aynı evde yapamıyor olabilir ama suanki halimi de görüyor. Bu konuları ben sınavdan çıkar çıkmaz değil de daha sonra konuşmasını tercih ederdim.
Konu sahibi zaten kendini suçluyor o konuda. Yeteri kadar kötü hissediyor, böyle demeniz onu daha suçlu hissettirmez mi?çok fevri biri misinizdir?
Ergenliğiniz nasıldı?
Intihar etmeyi düşünmüyorum sadece ne kadar çaresiz olduklarını anladığımı dile getirmek istedim aslında. 27 yaşındayım. Sınava Büyük bir umut bağlandığım için bir anda boşver diyemiyorum kendime. Soruları yapabilecekken zamanı kullanamadığım için çok üzgünüm. Kendi dikkatsizligim yüzünden kendimi affedemiyorum. Annemle de bu sınav sürecinde gerginliklerimiz oldu tabi olmadı diyemem. Ilk bana başka eve çık dediğinde tamam dedim kendi hayatımı kurmamı istediği için böyle bir şey söylüyor. Ama bu sürekli tekrarlanınca artık gerçekten beni istemediğini düşündüm.çok kırılıyorum. Alingan bir donemimdeyim. Çıkmaza sürüklenmiş gibi hissediyorum yalnız hissediyorum kendimi.Kaç yaşındasınız ? Olmuş bitmiş şeyler için üzülmek çok anlamsız, tamam düş kırıklığı yaşamışsınız ama artık elden gelen bir şey var mı ? geçmişi değiştiremezsiniz. Kpss için yeniden hazırlanıp hazırlanmamaya karar verin, hazırlanmayacaksanız iş bakmaya başlayın, çalışınca insanın anlamsız şeylere üzülecek zamanı kalmıyor. Kpss'ye yeniden hazırlanacaksanız şimdiden başlayın, başka şeylerle uğraşmak kafanızı dağıtır. Aile içi durumları bilmiyorum annenizle farklı bir şeyler yaşadınız sanırım, ama o evde kalacaksanız biraz alttan almakta fayda var. İntiharı filan zaten düşünmeyin, herkesin zor zamanları olur.
annesinin suçlarından bahsederken bunun ayırdına varsın diye yazdım belirttimKonu sahibi zaten kendini suçluyor o konuda. Yeteri kadar kötü hissediyor, böyle demeniz onu daha suçlu hissettirmez mi?
Geçmiş gitmiş bir şey sonuçta napabilir ki, önüne bakması gerekiyor artık, başka çare bulması gerekiyor, ne olursa olsun dik durması gerekiyor.
Tesekkür ederim anlayışınız için.Konu sahibi zaten kendini suçluyor o konuda. Yeteri kadar kötü hissediyor, böyle demeniz onu daha suçlu hissettirmez mi?
Geçmiş gitmiş bir şey sonuçta napabilir ki, önüne bakması gerekiyor artık, başka çare bulması gerekiyor, ne olursa olsun dik durması gerekiyor.
Ediyor ediyor hatta yediğin lokmayı sayan anneler bile var şaşırmayın hiç. Herkes ebeveyn olamıyor.çok fevri biri misinizdir?
Ergenliğiniz nasıldı?
Anneme kinlenmedim. Başka bir cevapta belirtmiştim. Benim hayatımı kurmamı istediği için böyle düşünüyordur dedim kendi kendime. Fakat Sürekli aynı şeyleri tekrarlayinca artık beni gerçekten istemediğini düşünmeye başladım. Beni anlayamadığı için çok kırgınım.annesinin suçlarından bahsederken bunun ayırdına varsın diye yazdım belirttim
annesine hepten kinlenmesin diye
2 kardeşiz. Ben tekim evde. Diger kardeşim evli.Kaç kardeşsiniz ?
Sizin odanızı ne odası yapacakmış anneniz ,
2 kardeşiz. Ben tekim evde. Diger kardeşim evli.
Mutfak yapacakmış odamı. Benim odam bahçeye bakıyormuş. Mutfak karanlık kalıyor. Surekli mutfakta olduğu için boguluyormus. Ben de mutfak tarafına geçerim o zaman diye düşünmüştüm ama mutfak dolaplarını falan kaldırmak istemediğini söyledi. Mutfak aynı kalacakmış sadece lavabo yıkılacakmış. Duvarlar fayans. Bende kendimi kötü hissettim hicbir şekilde fikrimi almadığı için.
Grafik tasarım mezunuyum.Kendi bölümümden atama çok az. En düşük 87 puanla atanıyor. geçen sene 5 kontenjan açmışlar ondan önceki sene de 15. Ben duz memurluk için olursa olur diye düşündüm. Olmazsa 70 puan ve üstü alınca başka alanları tercih ederim diye düşündüm. Polislik katiplik vs..kadın kendince hayal kurmuş boş verin siz onu
arkadaşım kızı üniversiteye başlayınca odasını oğluna verecekti
evlerinde 4 oda var kocaman ev
dedim ki bunu sordun mu X e
yooo dedi neden dedi
yani dedim kız üniversite kazandı diye hemen gitti mi evden vs
düşündü haklısın dedi
zaten sonra pandemi çıktı kız geldi vs
annen de boş bir anında söylemiş takma onu
mesleğini yazmamışsın
KPSS olmuyorsa başka iş ara
çok çalışanlar daha çok takılıyor bu sınavda maalesef
biraz sakin olmak lazım bazen de sürpriz puanlar geliyor
ama branşının ataması çok değilse asla kendini sınava bağlamamak lazım
Grafik tasarım mezunuyum.Kendi bölümümden atama çok az. En düşük 87 puanla atanıyor. geçen sene 5 kontenjan açmışlar ondan önceki sene de 15. Ben duz memurluk için olursa olur diye düşündüm. Olmazsa 70 puan ve üstü alınca başka alanları tercih ederim diye düşündüm. Polislik katiplik vs..
2-3 sene önce özel sektörde iş buldum yaklaşık 9 ay çalıştım. Çok stresli bi ortamdı 8 kilo verdim. Artık hayattan hiç zevk alamayınca bıraktım. Cumartesi günü kesin çalışıyordum yarım gün.pazar günü de sadece uyumakla geçiyordu.
Evet haklısınız hayal etmiştir kendi kendine.ben çok üzgün olduğum için artık söylediklerini yanlış yorumlanmaya başladım. Düşünemiyor bazen ebeveynler çocuklarının ne hissedeceğini
Kardeşimden dolayı çok üzgün bazı olaylar yaşadık. Çok yıprandı. Yanında ben varım diye bana yükleniyor sinirini benden çıkartıyor. hem sınav stresi hem onun söylediği sözler dayanamıyordum artık. Tartışıyorduk arada sırada. Onu da çok anlamaya çalıştım sakin kalmaya çalıştım ama ben de başaramadım sakin kalmayı. Ikimiz de alttan alamadık. Konu başka eve çık demeye kadar geldi.Annen bana kendi annemi hatirlatti, psikolojik bir rahatsizligi var mi onun da?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?