hayal kırıklığı :(

babee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
40
0
86
36
İzmir
arkadaşlar ben yeni üye oldum bi kaç gündür pek iyi değilim burda anlatırsam rahatlarım diye düşündüm. bayramın ikinci günü yeni bir ilişkiye başladım. aslında facebooktan tesadüfen tanıştık böyle şeyler pek tarzım değildir ama bir kaç hafta konuştuktan sonra görşmeye karar verdik. bayramın ikinci günü benim içinde onun içinde en uygun zamandı ve görüştük. herşey çok güzeldi bana göre uzun zamandır kimseye bir şeyler hissedemiyordum bu sefer oldu galiba düşündüm. tek hoşuma gitmeyen eve bırakırken beni arabada öpmüş olmasıydı yanii herşey çok hızlı gelişiyordu ve bu beni korkuttu biraz. neyse aradan bi kaç gün geçti ve sürekli beni aradı tekrar görşelim diye . ikinci görüşmemizde beni akşam 6 gibi evden aldı ben eve yakın bir yerde oturup bir şeyler içmek istedim eve dönmem zor olmasın diye sorun değil ben seni eve bırakırım araba var nasıl olsa geç kalmazsın dedi bize uğramamız lazım köpeklere mama vermeyi unuttum hemen çıkarız dedi. bize uzakta oturuolar biraz üç katlı bi valla ve ailesi şehr dışındaymış biraz huzursuz oldum ama ona güvenmedğimi düşünmesinide istemedmm o yüzden bir şey diyemedm. neyse eve gittk gel sende bir kahve içeriz dedi önce sen işini hallet beklıorm bn seni dedim
sonra kıramadım girdim içeri. bana evi gezdirdi sonra film izleyelim istersen çıkmayalım dışarı çıkıcaz yine aynı şey olcak dedi. her şey gaet normal görünüyordu peki tmm dedim onada. oturduk film izlemeye başladık ama sadece ben izliyordum onun aklı başka bi yerdeydii hissetiim ve rahatsız olmaya başladım sürekli uyardım ama anlamadı iyice abartmaya başladıı bnde kızmaya . ben kızınca oda kızdı anlamadığım bir şekilde çocukmusun kzım sen benim lisedeki kız arkdşlarım bile böyle yapmıyordu dedi çok kabalaştı ve hiç bşy olmamaış gbi filmi izlemeye başladıı ben eve gitmek istiyorum dedim tmm bn seni bırakıyım dedii saat geç olmuştu ve bn orayı hç bilmıordum o bırakmak zorundaydık. çıktm arkamdan geldii bni çok üzüyorsun yanlış anladın dedii önce bn çok şaşakındım şakamı yapıorsun ne anlamamı beklıodun dedm. bnm çok kızgn olduğumu anladı tavrı değişti birden. yapmacık yapmacık gülmeye başladı sen böyle yapıorsun diye üzülceğimimi sandın bnm etrafımda bir sürü kız var dedii ve yanımda bir kzı aradıı
bağıra bağıra konuştu beni üzmek ister gbi
hayatım napıorsun uyuomuydun kıyamam sana ben neyse öpüorum seni dudaklarından dedi ve kapattı ikinci şoku burda yaşadım zatn yarı yolda indim arkamdan seslendi hç bakmadım taksiye atladım ve eve geldim. o kadr sinrlydimki hırsımı alamayıp o gece msj attıım (şimdiye kadr yaşadığım en kötü gündü seninle ilgili çok yanılmışımhala şoktayımkimseye güvenmemek gerktğini bu kadr çirkin bir şeklde öğrenmiş oldumaslında sana msj atmayada gerk yokama bu kadarını hakedıorsun). cvpta (ok). msj attığımada pişman oldum iyice sinrim bozuldu ve ağlamaya başladım üstünden bir kaç gün geçti ve ben çok kötüyüm nasıl unutucağımı bilmıorm bu yaşananları. yardıma ihtiyacım var biliorum çok saçma ama yaptığından pişman olup beni aramasını bekliyorum bütn bunları yapan bir insandan böyle bir şey beklemk çok saçma farkındaym ama uzun zamndan sonra birine bir şeyler hissedip sonra hayal kırıklığına uğrayınca böyle oluor sanırım. çok detaylı anlattım umarım anlaşılır olmuştur. fikrlerineze ihtiyacım var şimdiden teşekkrler ...

adam daha ikinci gün niyetini belli etmis...
böyle bir insan pisman olup arasa ne farkeder ki...
sen kurtulduguna sükret...
karsina yine bir seyler hissedecegin birileri cikacaktir mutlaka...
baska seylerle mesgul olmaya calis...
o zaman daha az aklina gelir...
ayrica hic degmeyecek bir adam icin aglayip üzülme, inan bana o simdi baska maceralara atilmistir bile...

haklısınz kurtuldum herşeyin farkındayım oraya gitmem bir hayatdı ama anlayamadım kötü niyetli olduğunu sanırm çok safım kendime çok kızıyorum! anlamadağım bir sürü şey var ben öyle hafif bir kızda değilim böyle bir şeyin başıma geldiğine inanamıorm

kaç yaşında bu velet? yeni mi ergen? hiç üzülme, kurtulmuşsun canım..

Açıkçası okurken ağzım açık kaldı.
Verilmiş sadakan varmış.
Ya adam sana saldırsaydı?
Ya öldürmeye çalışsaydı? Ya zorla birşeyler yapmaya çalışsaydı...
Hiç tanımadığın biri sonuçta.
İnternetten güveneceksen bile bu kadar kısa zamanda nasıl birine güveniyorsun
Bu tarz erkekler 2-3 günlük ilişkilere bakarlar önce kibardırlar, istedikleri yapılmayınca ise agresif ve kaba.
Arama, ararsa da cevap verme.

Bence kurtulduğuna ve başına bir iş gelmediğin için şükretmelisin. Bak canım bir ablan olarak yazıyorum, bu kişiyle sakın görüşme. Niyeti cinsellik olduğu ortada. Zaten o gün onun dediğinide yapsaydın şuanki durumdan farksız olmazdın. İşini gördükten sonra seni zaten yine bırakacaktı. Hele senin yanında başka kızlarla öyle fingirdemesi felan ne olduğunu ortaya koyuyor.
Şuan çok yalnızsın, duygusal boşluğun çok fazla, herkes gibi sevmek sevilmek istiyorsun, biranda kapılmışsın, hayatında birinin olduğu fikri seni göklere çıkarmış. Ama işin aslı hiçte böyle değil, o kişi seni kullanıp bırakacak. Sen onu düşünmemeye gayret et, çık dışarıya, arkadaşlarınla takıl, olmadı kendine hobiler edin, yeni arkadaşlar edindikçe bu durumu şuan ne kadar abarttığını anlaacaksın..En önemlisi iyi birisi karşına çıktığında, verdiğin ilgi ve sevginin kime değdiğine anlayacaksın..

aynı yaştayız 21 zatn kavga ederken ergenlik çağında değilz büyüdk artık dedğimi hatrlıorm aynı firkrdeym yanii ergenler gbi davrandı

evt bende düşününce kendime inanamadım nasıl cesaret ettim bilmıorm zatn sürekli böyle şeyler yapmıorm netten tanış sonra görş faln bana hep saçma gelmştr ama oldu bi kere boyumun ölçüsünüde almış olmuş bu bana çok byk bir ders oldu msnden facebooktan faln sildm zatn arasada açmayı düşünmüorm

ucuz kurtulmuşsun. üzülmene değcek hiçbişey yok. adama harcadığın yıllara mı ağlicaksın:) daha 2 gün olmuş görüşeli. bence unut. hiç yaşanmamış gibi yap

evt şuan çok yanlız hissedıorm ama zamnla geçieğini biliorm bunun için elimden geleni yapıcam ya bn hep böyşe yapıorm hayatıma girmk isteyen çok ii insanlarda var bn gidiorm olmycak insanlarla birlkte oluorm bendemi bi sorun var die düşünmeye başladım açıkcası sanırm doğru tercihler yapamıorm

ucuz kurtulmuşsun. üzülmene değcek hiçbişey yok. adama harcadığın yıllara mı ağlicaksın:) daha 2 gün olmuş görüşeli. bence unut. hiç yaşanmamış gibi yap

evt iknci günden niyetini belli etmesi ii oldu aslında daha çok zamn geçirseydk sonuç daha üzücü olablrdii hç olmamış gbi yapmayı çok isterdm ama çok kötü etkilendm bir süre kimseye güvenemycem

doğru tercih olasılığının daha yüksek olduğu dünya sanal dünya değil real dünya canım....

çok geçmiş olsun umarım yaşadığınız kötü olaydan iyi bir sonuç çıkartmışsınızdır diye düşünürken son satırları okudum ve şok oldum halen böyle bir insanın sizi aramasını beklemeniz olayın ciddiyetini kavrayamadığınızı gösteriyor. Arayıp sizden özür dilemesini mi bekliyorsunuz diyelim özür diledi bu ona olan sarsılan güveninizi yerine mi getirecek? iyi düşünün ani kararlar vermeyin!

evt iknci günden niyetini belli etmesi ii oldu aslında daha çok zamn geçirseydk sonuç daha üzücü olablrdii hç olmamış gbi yapmayı çok isterdm ama çok kötü etkilendm bir süre kimseye güvenemycem

cnm az önceki abla çok güzel nasihatler verdi. biz kızlar böyleyiz sanırım. ilişkimiz 2 günlükde olsa ayrılınca yıkılıyoruz 2 yıllıkta...

bi an okurken devamini okumaktan korktum cnim...
gercekten cook ucuz kurtulmussun
adamin niyeti belli, hic bilmedigin bi yerde tanimadigin bi serseriyle tek basinasin...
verilmis sadakan varmis valla...

ayrica hic uzulme canim degermi?
sevinmelisin bence. ondan kurtuldun
sen onun icin aglarkan o telefonda gorustugu kizla belki de bi baskasiyla
gununu gun ediyodur merak etme...

biraz kafani dagitacak bsyler yap eve kapanma arkadaslarinla vakit gecir..
rahatlarsin emin ol..

arkadaşım sende nasıl güvenirsin açıkçası benim ağzım açık kaldı.... ben erkek olsam aynı şeyi düşünürdüm kusura bakma 2 günlk arkadaşını evine nasıl gidersiiin.... 2 haftada evine gidicen pes doğrusu bir erkek eve çağırırsa ne anlarsın bacım sen. şaşkınım hem istemem hem yan cebime koy gibi olmuş kusura bakma ama :S.

ya böyle düşnmenin çok saçma olduğunun farkındayım arayıp özür dilemeside hç bşy ifade etmycek zatn onu bir daha görmek istemıorm hatta korkuorm ondan sadece brz rahtlarım die düşünüorm herlde bilmıorm kafam çok karışık

dışarı çıkmak belki iyi gelicek ama canm hç bir şey yapmak istemıor sabah köpeğimide aldım yürüyşe çıktım birz kendime geldmm eve geldm yne aynı bir süre böyle olcak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…