Açıkçası okurken ağzım açık kaldı.
Verilmiş sadakan varmış.
Ya adam sana saldırsaydı?
Ya öldürmeye çalışsaydı? Ya zorla birşeyler yapmaya çalışsaydı...
Hiç tanımadığın biri sonuçta.
İnternetten güveneceksen bile bu kadar kısa zamanda nasıl birine güveniyorsun
Bu tarz erkekler 2-3 günlük ilişkilere bakarlar önce kibardırlar, istedikleri yapılmayınca ise agresif ve kaba.
Arama, ararsa da cevap verme.
evt şuan çok yanlız hissedıorm ama zamnla geçieğini biliorm bunun için elimden geleni yapıcamBence kurtulduğuna ve başına bir iş gelmediğin için şükretmelisin. Bak canım bir ablan olarak yazıyorum, bu kişiyle sakın görüşme. Niyeti cinsellik olduğu ortada. Zaten o gün onun dediğinide yapsaydın şuanki durumdan farksız olmazdın. İşini gördükten sonra seni zaten yine bırakacaktı. Hele senin yanında başka kızlarla öyle fingirdemesi felan ne olduğunu ortaya koyuyor.
Şuan çok yalnızsın, duygusal boşluğun çok fazla, herkes gibi sevmek sevilmek istiyorsun, biranda kapılmışsın, hayatında birinin olduğu fikri seni göklere çıkarmış. Ama işin aslı hiçte böyle değil, o kişi seni kullanıp bırakacak. Sen onu düşünmemeye gayret et, çık dışarıya, arkadaşlarınla takıl, olmadı kendine hobiler edin, yeni arkadaşlar edindikçe bu durumu şuan ne kadar abarttığını anlaacaksın..En önemlisi iyi birisi karşına çıktığında, verdiğin ilgi ve sevginin kime değdiğine anlayacaksın..
ucuz kurtulmuşsun. üzülmene değcek hiçbişey yok. adama harcadığın yıllara mı ağlicaksın:) daha 2 gün olmuş görüşeli. bence unut. hiç yaşanmamış gibi yap
evt iknci günden niyetini belli etmesi ii oldu aslında daha çok zamn geçirseydk sonuç daha üzücü olablrdii hç olmamış gbi yapmayı çok isterdm ama çok kötü etkilendm bir süre kimseye güvenemycem
doğru tercih olasılığının daha yüksek olduğu dünya sanal dünya değil real dünya canım....
çok geçmiş olsun umarım yaşadığınız kötü olaydan iyi bir sonuç çıkartmışsınızdır diye düşünürken son satırları okudum ve şok oldum halen böyle bir insanın sizi aramasını beklemeniz olayın ciddiyetini kavrayamadığınızı gösteriyor. Arayıp sizden özür dilemesini mi bekliyorsunuz diyelim özür diledi bu ona olan sarsılan güveninizi yerine mi getirecek? iyi düşünün ani kararlar vermeyin!
cnm az önceki abla çok güzel nasihatler verdi. biz kızlar böyleyiz sanırım. ilişkimiz 2 günlükde olsa ayrılınca yıkılıyoruz 2 yıllıkta...
bi an okurken devamini okumaktan korktum cnim...
gercekten cook ucuz kurtulmussun
adamin niyeti belli, hic bilmedigin bi yerde tanimadigin bi serseriyle tek basinasin...
verilmis sadakan varmis valla...
ayrica hic uzulme canim degermi?
sevinmelisin bence. ondan kurtuldun
sen onun icin aglarkan o telefonda gorustugu kizla belki de bi baskasiyla
gununu gun ediyodur merak etme...
biraz kafani dagitacak bsyler yap eve kapanma arkadaslarinla vakit gecir..
rahatlarsin emin ol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?