hayal kırıklığı :(

ya ben gayet ii niyetliymm kötü olan o ama artık bendede bi sorun olduğunu düşünüorm insanların gerçek niyetlerini anlamk çok zor yada bn zorlanıorm bilmıorm gerçktn gözm korktu

evt ağır olmuş ama gerçk bu artık kabul edıorm aramasını beklemıorm

pişman olup arasa napacaksın anlamadım adamın baska sevgilisi varmıs belliki sanırım arkadasına dememiştir seni dudaklarından öpüyorum diye kurtulduguna şükret arasada açma niyeti belli

adam şeytanmış sende onun avı allahın sevdiği kuluymuşsun ki o illetten kurtulmuşsun arasada pişman olsada affetme senden ilk gün faydalanmak isteyen birinden aramasını bekleme boşver

bu yaptıklarının afedlcek yanı yok zatn affedrsem kendime olan saygımı kaybedrm mümkn diil yanii

pişman olup arasa napacaksın anlamadım adamın baska sevgilisi varmıs belliki sanırım arkadasına dememiştir seni dudaklarından öpüyorum diye kurtulduguna şükret arasada açma niyeti belli
onunla ilgili yanılmş olduğumu kabul edemıorm bi türlü sanırım o yüzden aramasını istedm ama zamn geçtkçe lütfen aramasın demeye başladım tekrar tekrar sinrlenmekten başka bşi getrmycek bana istemıorm artık aramasınıı ama yaptıklarının yanına kalmasını istemıorm çok adaletsiz

Hakikaten okurken ağzım açık kaldı ve korktum bir şey mi olacak diye ama neyse ki Allah korumuş hakikaten de. Canım yaşıtız ve ne hissettiğini gayet iyi anlıyorum çünkü ben de aynen böyle hissetmiştim bir zamanlar, adaletsizce yaptıklarının onun yanına kaldığını ama emin ol hiçbir şey onun yanına kalmıyor, bu dünya da kalsa bile öbür dünyada kalmaz.

Sen şimdi onunla yaşadıkların için pişmansındır muhtemelen nasıl izin verdim diye ama bu kesinlikle senin hatan değil, sen sadece güvendin.

Saan tavsiyem çok kolay güvenme insanlara ve bu insan müsvettesini de salla gitsin, hayatının tadını çıkar.

uzun bir süre istesemde kimseye güvenemem zaten. beni anladığına sevindim böyle şeyler bi tek benim başıma gelmıormuş demekki artık bnm konum o diil benden uzak dursun ama bu yaşadıklarım onun yanına kalmasın erkeklerden korkmama sebep oldu

İnşallah her şey gönlünce olur, hayatını yaşa, mutlu ol.

bence de verilmişm sadakan varmış. inşallah sonu umduğum gibi bitmez diye dua ederek okudum yazını.
sana saldırabilirdi de. ve hiç bişe yapamazdın o evde tek başına. ve eminim ki ev de arkdaşının evi falandır. hepsi kurgulanmış. seniş o eve götürmeyi önceden planlamış bence.

ya cnm bırak sen üzüleceğine o üzülsün. şükret elinden kaçmayı başarmıısn. karşına adam gibi adam çıkacak nasılsa bırak bu "boş" insanlara üzülmeye. ve sakın göz yaşlarını bu adam için dökme. güçlü dur ve hayatını yaşamana bak. hem erkenden almışsın nasıl biri olduğunu boşverceksin bölelerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…