arkadaşım sende nasıl güvenirsin açıkçası benim ağzım açık kaldı.... ben erkek olsam aynı şeyi düşünürdüm kusura bakma 2 günlk arkadaşını evine nasıl gidersiiin.... 2 haftada evine gidicen pes doğrusu bir erkek eve çağırırsa ne anlarsın bacım sen. şaşkınım hem istemem hem yan cebime koy gibi olmuş kusura bakma ama :S.
dışarı çıkmak belki iyi gelicek ama canm hç bir şey yapmak istemıor sabah köpeğimide aldım yürüyşe çıktım birz kendime geldmm eve geldm yne aynı bir süre böyle olcak galiba
ya benm çocukluk arkdşlarım var erkek ailelerimzde tanışıor sürekli birbirmize gidp gelirz onlarla karıştrdım galiba böyle şeyler her zamn başıma gelmıo şaşkın olduğumu kabul edıorm
burası bana çok ii geldii sürekli çikolata yiyp yorumlarınızı okuorm umarım kilo almam :)evdede kendini mesgul edicek biseyler bulabilirsin canim..
mesela forumda takilabilirsin
bir derdim var kisminda bikac bisey okuyup insanlar nelerle ugrasiyo ben halime sukredeyim dersin
yada yok hic dert dinleyecek havamda degilim derse diger bolumlerde kafani dagit yada ne bilim pc basinda durmak istemiyorsan
kitap oku, tv izle biseyler bulursun ..
evt çok iyi anlamışsın canm güçlü durmaya çalışıorm zatn annme belli etmemeliym böyle bi saçmalalık için onunda üzülmesini istemıorm duysa ne kadr üzülrdüben seni anliyorum canim...
uzun bi sure sonra birini sevmissin, ve ona guvenmek istiyosun..
eve davet ettigindede ona guvenmedigini dusunmesin diye boyle yapmissin..
o anki ruh halinle bunlari dusunmussun ama yanlis oldugunun sende farkindasin zaten...
cok uzulme sen ayaklari yere basan guclu bi kizsin, boyle bi seyde hemen saliveremezsin...
burası bana çok ii geldii sürekli çikolata yiyp yorumlarınızı okuorm umarım kilo almam :)
evt kaş yapıyım derken göz çıkarmıyımbsy olmaz bsy olmaz alsan en fazla kac kilo alabilirsinki 1-2 gunde
onlarida vermek icin seni forumumuzun saglik bolumune yonlendiririz
saka biyanada sen yinede fazla kacirma seker komasina girersin maazallah
ya aklıma gelmedi değil o eve giitmm ilk aklıma gelen o oldu ev çok büyüktü zaten üç katlı bi villa oraya gttiğimde çok huzursuz oldum ama bana karşı o kadr iiydi ki böyle kötü şeyler düşünmek ona haksızlık olur die düşündm aslında daha fazlasını hakedıomuşoovv gerçekten büyük cesaret
tv de duyulan cinayetleri falan hiç görmüyorsunuz sanırsam(münevver karabulut vs.)
2.gün evine gidiyorsunuz
verilmiş sadakanız varmış bence
geçmiş olsun...
hadi her şey olup bitmiş de adama mesaj çekip yaşadığım en kötü gündü diye duygularını neden anlatıyorsun? sana kazık atan adam seni teselli edecek sanki...
bende öyle umuorm canm saolgeçmiş olsun.ucuz atlatmışsın.ama bir müsabet bin nasihattan daha iyidir diye bir sözü vardır büyüklerimizin.eminim sana çok iyi bir ders olmuştur.umarım bundan sonra karşına düzgün insanlar çıkar.
takma kafana sadece ders olsun sana her şerrin ardından hayır gelirmiş sende bunu böyle düşün en azından bundan sonra daha temkinli davranırsın.ha bu arada aklı fikri cinsellik olan erkeklerin en çok söylediği sözdür lisedeki kız arkadaş meselesi kanma bi daha sakın bunlara:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?