hayal kırıklığı :(

ya benm çocukluk arkdşlarım var erkek ailelerimzde tanışıor sürekli birbirmize gidp gelirz onlarla karıştrdım galiba böyle şeyler her zamn başıma gelmıo şaşkın olduğumu kabul edıorm

dışarı çıkmak belki iyi gelicek ama canm hç bir şey yapmak istemıor sabah köpeğimide aldım yürüyşe çıktım birz kendime geldmm eve geldm yne aynı bir süre böyle olcak galiba

evdede kendini mesgul edicek biseyler bulabilirsin canim..
mesela forumda takilabilirsin

bir derdim var kisminda bikac bisey okuyup insanlar nelerle ugrasiyo ben halime sukredeyim dersin
yada yok hic dert dinleyecek havamda degilim derse diger bolumlerde kafani dagit yada ne bilim pc basinda durmak istemiyorsan
kitap oku, tv izle biseyler bulursun ..

ya benm çocukluk arkdşlarım var erkek ailelerimzde tanışıor sürekli birbirmize gidp gelirz onlarla karıştrdım galiba böyle şeyler her zamn başıma gelmıo şaşkın olduğumu kabul edıorm

ben seni anliyorum canim...
uzun bi sure sonra birini sevmissin, ve ona guvenmek istiyosun..
eve davet ettigindede ona guvenmedigini dusunmesin diye boyle yapmissin..
o anki ruh halinle bunlari dusunmussun ama yanlis oldugunun sende farkindasin zaten...

cok uzulme sen ayaklari yere basan guclu bi kizsin, boyle bi seyde hemen saliveremezsin...

burası bana çok ii geldii sürekli çikolata yiyp yorumlarınızı okuorm umarım kilo almam :)

evt çok iyi anlamışsın canm güçlü durmaya çalışıorm zatn annme belli etmemeliym böyle bi saçmalalık için onunda üzülmesini istemıorm duysa ne kadr üzülrdü

burası bana çok ii geldii sürekli çikolata yiyp yorumlarınızı okuorm umarım kilo almam :)

bsy olmaz bsy olmaz alsan en fazla kac kilo alabilirsinki 1-2 gunde
onlarida vermek icin seni forumumuzun saglik bolumune yonlendiririz
saka biyanada sen yinede fazla kacirma seker komasina girersin maazallah

Son düzenleme:
bsy olmaz bsy olmaz alsan en fazla kac kilo alabilirsinki 1-2 gunde
onlarida vermek icin seni forumumuzun saglik bolumune yonlendiririz
saka biyanada sen yinede fazla kacirma seker komasina girersin maazallah
evt kaş yapıyım derken göz çıkarmıyım

oovv gerçekten büyük cesaret
tv de duyulan cinayetleri falan hiç görmüyorsunuz sanırsam(münevver karabulut vs.)
2.gün evine gidiyorsunuz
verilmiş sadakanız varmış bence
geçmiş olsun...

oovv gerçekten büyük cesaret
tv de duyulan cinayetleri falan hiç görmüyorsunuz sanırsam(münevver karabulut vs.)
2.gün evine gidiyorsunuz
verilmiş sadakanız varmış bence
geçmiş olsun...
ya aklıma gelmedi değil o eve giitmm ilk aklıma gelen o oldu ev çok büyüktü zaten üç katlı bi villa oraya gttiğimde çok huzursuz oldum ama bana karşı o kadr iiydi ki böyle kötü şeyler düşünmek ona haksızlık olur die düşündm aslında daha fazlasını hakedıomuş

Evet arkadaşım. bu site de kafanı dağıtıyorsun. hayyattan ders alıyorsun. ama en önemlisi hepimiz insanız hata yapmadan doğruyu bulamayız. bende ilk önce kızıyorum ama ... işde insanlara güveniyorsun. bazen kendine bile hata yapabilirsin. o yüzden sadece olumlu düşünmek lazım. birdaha yapmazsın :d zaten. ucuz atlatmışın. allah korusun tecavüze bile varabilirdi. temiz yüzlü-efendi insanlara bile güvenmeyeceksin bu devirde... Hayatta herşey insanlar için. Hayatta kimsye güvenmeyeceksin. açıkçadaa güvenmediğini hissettireceksin ki sana yamuk yapmasın

Son düzenleme:
hadi her şey olup bitmiş de adama mesaj çekip yaşadığım en kötü gündü diye duygularını neden anlatıyorsun? sana kazık atan adam seni teselli edecek sanki...

Son düzenleme:
geçmiş olsun.ucuz atlatmışsın.ama bir müsabet bin nasihattan daha iyidir diye bir sözü vardır büyüklerimizin.eminim sana çok iyi bir ders olmuştur.umarım bundan sonra karşına düzgün insanlar çıkar.

takma kafana sadece ders olsun sana her şerrin ardından hayır gelirmiş sende bunu böyle düşün en azından bundan sonra daha temkinli davranırsın.ha bu arada aklı fikri cinsellik olan erkeklerin en çok söylediği sözdür lisedeki kız arkadaş meselesi kanma bi daha sakın bunlara:))

hadi her şey olup bitmiş de adama mesaj çekip yaşadığım en kötü gündü diye duygularını neden anlatıyorsun? sana kazık atan adam seni teselli edecek sanki...

sinirle öyle bi msj atmıştım o an farkedemedim saçmalık olduğunu

evt çok büyük bi ders oldu bundan sonra çok dikkat edicem

adam şeytanmış sende onun avı allahın sevdiği kuluymuşsun ki o illetten kurtulmuşsun arasada pişman olsada affetme senden ilk gün faydalanmak isteyen birinden aramasını bekleme boşver

çok şükür ki ucuz kurtulmuşun. tam olarak böyle olmasa da buna benzer bir şey gelmişti başıma. insanın erkeklere güveni kalmıyor hepsi mi böyle diyor ama öyle değil. gerçekten çok iyi niyetli seni tamamen iyi niyetiyle sevecek insan karşına mutlaka çıkacak.

bu sana ders olun. dersini aldın ölç tart kafanda. sonra da boşver gitsin.

pişman olp aramasınımı bekliosun cnm yanlış mı okudum ben ????
yok yok yanlış okudum sanırım..:26::26:

adam seni sadece 5-10 dklık zevki olarak gördüğünden eminim.. sen saf bakıp onu önemsedin ama o emin ol yüzüne bakmamıştır bile çünkü sadece cinsellikti amacı.bence sana çok büyük bi ders olmalı..o gün orada genç kızlık hayallerini bırakıp eve bomboş dönmüşte olabilirdin dmi..
kusura bakma agır oldu biraz ama dost acı söyler ..

Sen de çok safmışsın yau. Kırmayayım diye evine gittim ne demek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…