Hayal kırıklığı...

Belki de o haklıydı, dediğiniz gibi.

Sorma ya, hem de nasıl kıymetli! bu devirde iyilik yapan çok az insan var.

O gece biz taksiyle de konuşmuştuk. Ama taksi 1000 tl istedi, o kadar da para veremezdik. Yani meblağ olarak fazla geliyor o kadarı. Ayrıca, son cümleniz çok hoşuma gitti. Haklısınız, belki de başkasının malı üzerinden onu sınamamalıyım.

kuzum ya canım benim 2 nizde haklısınız aslında hani ne sana hak vermiyo degilim ne ona..2nizde haklısınız.kalbinizi kırmayın gülüm seviyodur mutlaka içini rahat tut bence.benim bir yakınımda sirket arabasıyla kaza yaptı kac yıl onun parasını ödedi gezmeye gitmişti oda keyfine.

Son düzenleme:
Evet büyütmüşsünüz çünkü o araç erkek arkadaşınızın patronunun aracıymış kendisine ait değil :19: Siz tabi o üzüntüyle kendisini yanlış anlamışsınız ama oda sorumlu olduğu araca çünkü kafasına göre hareket edemez, araca bişey olsa sorumluluğu kendisine ait.. Bunu anlatamamış bahaneler uydurmuş ama sizde o stresle anlamışsınız.. Bence kendisine ait olsaydı sizi kırmaz götürürdü :34:

Teşekkür ederim, desteğinize :)

Herkesin iyilik çerçevesi farklıdır bu onu kötü veya düşüncesiz yapmaz he kendi aracı olsaydı düşüncesiz yapardı. Emanet araç için diretmek yanlış olmuş bence. Ben benim olmayan bi'araçla iyilik yapmaya çalışmam mesela. Ayrıca sen onun kız arkadaşısın senin kadar üzülemez deden için, mantığını kullanmaya devam eder ama kendi dedesi ölürse mantığını kaybeder.
Hassas davranıyosun bence.

Ben ne olursa olsun, benim bile olmasa o araç, yine de iyilik yapmaya çalışırdım gibi geliyor.
Kesinlikle, çok hassasım şu an :(

kuzum ya canım benim 2 nizde haklısınız aslında hani ne sana hak vermiyo degilim ne ona..2nizde haklısınız.kalbinizi kırmayın gülüm seviyodur mutlaka içini rahat tut bence.benim bir yakınımda sirket arabasıyla kaza yaptı kac yıl onun parasını ödedi gezmeye gitmişti oda keyfine.

O da kötü olmuş. Bizim de başımıza Allah korusun böyle bir şey gelebilirdi. İyi yönden bakmaya çalışıyorum. :)

Ben ne olursa olsun, benim bile olmasa o araç, yine de iyilik yapmaya çalışırdım gibi geliyor.

O da kötü olmuş. Bizim de başımıza Allah korusun böyle bir şey gelebilirdi. İyi yönden bakmaya çalışıyorum. :)

canım yay burcu mantıgına göre davranıyor benimki olsa benimkide öyle yapardı.mantıklı düsünüyolar bizim kadar duygusal degiller seviyolar ama belli etmezler.Allah korusun canım keyfine gidince sigorta ödemiyor iş için ödüyor :17::17::17:

Son düzenleme:

Erkek arkadaşın yarını da düşünmek zorunda kalmış, canını sıkma bence bi'de bunun için üzme canını:40:

Başınız sağolsun öncelikle, Allah sabır versin.

Konunuzda ilgili bence erkek arkadaşınız patronun arabası ile böyle bir işe kalkışmamakta haklı, kusura bakmayın. hatta siz çok ısrar etmişsiniz.
Ama başka bir araç bulup size yardımcı olabilirdi orası ayrı.

Erkek arkadaşın yarını da düşünmek zorunda kalmış, canını sıkma bence bi'de bunun için üzme canını:40:

:) çok teşekkür ederim. Sağol.

Başınız sağolsun öncelikle, Allah sabır versin.

Konunuzda ilgili bence erkek arkadaşınız patronun arabası ile böyle bir işe kalkışmamakta haklı, kusura bakmayın. hatta siz çok ısrar etmişsiniz.
Ama başka bir araç bulup size yardımcı olabilirdi orası ayrı.

Sağolun, Allah razı olsun. Değişik fikirler okudukça onun da haklı olabileceği kanaatine vardım.

kötü günümde yanımda olmayan sevgili,güzel günümde hiç olmasın daha iyi

benzin parası düşünülecek zamanmıydı acaba sevgilinize sormak gerek.
seven insan neyapar eder birşekilde bir araç bulup sizi götürürdü
inanın size olan sevgisine dahi şüpheyle bakarım

üzüldüm açıkcası hiç konuşulmaması gereken konuları size bahane ederek hele siz ağlarken yardım etmemesine... ne bileyim böyle olmamalı.

hele size verdiği cevap evet onları götürürdüm demesi iyice üzdü beni. yarın bi gün başka büyük bir olay daha olsa allah korusun tekrar yardım etmez diye düşünüyorum..

Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın bu arada özür dilerim yazmadığım için direk konuya daldım kusura bakmmayın:26:

Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın bu arada özür dilerim yazmadığım için direk konuya daldım kusura bakmmayın:26:

Estagfurullah. Hiç önemli değil. Allah razı olsun, sağolun.
Diğer yazdıklarınıza bir şey diyemiyorum, beni de üzdü ama yapabileceğim bir şey yok.

öncelikle başın sağ olsun canım.
bu tür konulara pek karışmak istemem normalde fakat;
ilk tepkisinin benzin parası olması çok yanlış
patronunun arabasını kullanmak istemiyor yada gerçekten kullanamıyor olabilir fakat ne yapacağını şaşırması, bir yerden araba bulmaya çalışması gerekirdi bence.
kendi ailem olsa tabi ki götürürdüm demesi daha büyük yanlış
ve bence en önemlisi maddi olarak olamasa da manevi olarak yanında olmalı seni teselli etmeliydi.
bu sebepten ayrıl diyemem elbet. ama bu konuda sevgilin haksız.haklı bulmak kendini kandırmak olur.daha temkinli yaklaş, verdiği tepkileri yaklaşımlarını daha çok tart böyle böyle tanırsın karşında ki kişiyi. ne kadar bir ilişki bilmiyorum fakat zaman da yetmiyor bazı insanları tanımaya.

öncelikle başın sağ olsun canım.
bu tür konulara pek karışmak istemem normalde fakat;
ilk tepkisinin benzin parası olması çok yanlış
patronunun arabasını kullanmak istemiyor yada gerçekten kullanamıyor olabilir fakat ne yapacağını şaşırması, bir yerden araba bulmaya çalışması gerekirdi bence.
kendi ailem olsa tabi ki götürürdüm demesi daha büyük yanlış
ve bence en önemlisi maddi olarak olamasa da manevi olarak yanında olmalı seni teselli etmeliydi.
bu sebepten ayrıl diyemem elbet. ama bu konuda sevgilin haksız.haklı bulmak kendini kandırmak olur.daha temkinli yaklaş, verdiği tepkileri yaklaşımlarını daha çok tart böyle böyle tanırsın karşında ki kişiyi. ne kadar bir ilişki bilmiyorum fakat zaman da yetmiyor bazı insanları tanımaya.

2,5 yıllık bir ilişki canım. Dediğin gibi yanlışları var. Bundan sonra daha temkinli olacağım ben de mecburen.

Canim basiniz sag olsun, nur icinde yatsin deden inşallah..
sevgilinin yaptigi cidden cok kirici. Arabayla goturemiyorsa bile mutlaka yaninda olmaliydi
ki senin zor zamanlar gecirdigini mutlaka biliyordur.. bence bi sekilde hatasini anlamasini sagla.
ben olsam cidden unutmazdim böyle bir olayi.
saglik ve ölüm durumlari olağanüstü durumlar. Insan yeter ki istesin bi sekilde maddi manevi destek olur..:34:

Canim basiniz sag olsun, nur icinde yatsin deden inşallah..
sevgilinin yaptigi cidden cok kirici. Arabayla goturemiyorsa bile mutlaka yaninda olmaliydi
ki senin zor zamanlar gecirdigini mutlaka biliyordur.. bence bi sekilde hatasini anlamasini sagla.
ben olsam cidden unutmazdim böyle bir olayi.
saglik ve ölüm durumlari olağanüstü durumlar. Insan yeter ki istesin bi sekilde maddi manevi destek olur..:34:

Sağol canım, Allah razı olsun.
Dediğin gibi maddi olmasa da manevi destek çok önemli. Bu yüzden hatasını anlaması için elimden geleni yaptım/yapıyorum :))

Kaybınız için Allah sabır versin, Rahmet eylesin öncelikle,

Erkek arkadasının 1.Tepkisi '' benzin parası '' olunca zaten işin rengi anlaşıyor,
Defalarca aramışssın adam olan araç yoksa bile eş dosttan temin eder ama yolda bırakmaz sevdiğini..

Bu işler böyledir ve her aklı selim olan insan özellikle erkekler bunu bilir..
Bence Allah resmen önüne bir fırsat sunmuş senin karşında ki erkeğin nasıl biri oldugunu seni ve sorumlulukları ne derece önemsediğini göstermiş..

Kendi ailem olsa tabı gotururdum ve arkasından patronuma sordum yapamazmısız mjı da mum dıkıyor resmen..
Ben olsaydım böyle biriyle ciddi adımlar atmazdım ne yalan soylıyeyım sınek kucuktur ama miğde bulandıyor..

Kaybınız için Allah sabır versin, Rahmet eylesin öncelikle,

Erkek arkadasının 1.Tepkisi '' benzin parası '' olunca zaten işin rengi anlaşıyor,
Defalarca aramışssın adam olan araç yoksa bile eş dosttan temin eder ama yolda bırakmaz sevdiğini..

Bu işler böyledir ve her aklı selim olan insan özellikle erkekler bunu bilir..
Bence Allah resmen önüne bir fırsat sunmuş senin karşında ki erkeğin nasıl biri oldugunu seni ve sorumlulukları ne derece önemsediğini göstermiş..

Kendi ailem olsa tabı gotururdum ve arkasından patronuma sordum yapamazmısız mjı da mum dıkıyor resmen..
Ben olsaydım böyle biriyle ciddi adımlar atmazdım ne yalan soylıyeyım sınek kucuktur ama miğde bulandıyor..

Ne diyeyim bilmiyorum. Ama fikirleri okumak iyi oluyor, onu söylemeden geçmeyeyim. Teşekkür ederim, baş sağlığı dileğinize.
Hakkımda ve hakkımızda hayırlısı...

Back
X