hayal kırıklığı

maiii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2013
2.003
1.359
133
neredeyse bir yıldır evliyim.iki yıllık da birlikteliğimiz var.şu an duygularım çok yoğun fakat elimden geldiğince derlemeye çalışacağım
herşeyi:
malum hayat yıpratıcı.üniversite,çıkışta iş için girilen ve bitmek bilmeyen sınavlar,zor kazanılan başarılar...hiçbir yaz oh be ne rahatım diyemedim anlayağınız.sonrasında onunla tanıştım.tüm zorluklarım da bitmişti.hayatımı kazanmaya başlamıştım.uzun zaman kapattığım gönül kapım onunla açılmıştı.işte o diyebileceğim,sevgi dolu,beni düşünen,duygularımı önemseyen,hatta başım ağrıdığında bile hastaneye beni neredeyse zorla götürecek kadar ısrarkar,buluşmaya can attığım,ailesini ve kendisini en başından beri bana açan,dürüst,sadık biri....bir kadın daha ne isterdi ki?
ya sonra?
arkadaşlığımız güzel gidiyordu fakat alınganlığını keşfetmeye başlamıştım.olsun dedim,bu kadar kusuru da görürsem nankörlük olurdu.bu özelliğini hep geçiştirdim kafamda...ama ilerlemeye başladı.onu söylediğim şeylerin aslına inandırmak,inandırmaya çalışmak beni yıpratıyordu ama seviyordum işte.geçer dedim.birbirimizi tam tanımadığımız için oluyordur tüm bunlar.niyetler anlaşılınca düzelir dedim.onu ikna ederken ağlamaklı buluyordum kendimi.mola vermemize izin vermiyordu ben ağlayınca.tatlıya bağlamalıydık ona göre.ancak telefonda ailem duymasın diye sessizce konuşurken ezan seslerini duymaya başlıyordum saatler sonra.ben ne yapıyordum?
ayrılmayı denedim....yapamadım...tartışma kaynaklarına inerek sorunlarımı küçültmeye çalıştım.kendimi tedavi ettim.migrenim arttı,vertigo başladı.senelerce düzgün bir iş için ders çalışmak bile bu kadar yıpratmamıştı.ama seviyordum.
nişanımız oldu.kendi nişanımda içimden geldiğince oynayamadım o oynayamadığı için.yoksa küsecekti.(ne kadar çocuksu geldiğinin farkındayım,üzgünüm) gerginleşirse sert çıkacaktı bana.nikahımız oldu.o gün ne yapsam kabahat oluyordu.ellerimi koyacak yer bulamıyordum.ağladım ağladım o güzel beyaz elbisenin içinde.bana tek söylediği:sakın kimseye belli etme üzgünlüğünü....önemli olan tek şey bu muydu? nitekim de etmedim...
evlendik...herşey daha kötüye gidiyor.anlatmaya değmeyecek kadar küçük sebeplerden büyük tartışmalar sürüyor.ben de çalışıyorum o da....yorgun geliyoruz eve...temizlik için bir bayanın ayda bir gelmesi konusunda onu zor ikna ettim.bana vakit ayırmak onun için yalnızca birlikte evde oturmak...arkadaşken daha aktif gibi davranıyordu oysa...bana daha hassas davranan adam,iş gezisinden geldiğinde beni gripli,halsiz görmeye tahammül edemiyor...oysa ben onunla bu hale geldim...evde sohbet edemiyorum.
3 hafta önceki haftasonu iş gezisindeydi.
2 hafta önce geldi.yorgundu uyudu.eve kapandık.akşam da maça gidecekti ve dinlenmesi gerekiyordu.çıkmadan yüzünü yıkadı.yeni temizlenen banyoyu yine sel etmişti.ne basit değil mi? bakın şimdi neler oldu:
hayatım ani bir misafir gelse nolcak.ebeveyn banyosunu kullansak daha iyi.alemsin ya kaç kez söyledim...
(suratı asıldı) maça gidicem ya ondan yapıyosun dimi bunu bana? hevesimi kırmak için! elalemin eşleri nler yapıyor.bir de sana bak.bencil!
maçınla ne ilgisi var bunun?ne var yani uyardıysam...yazıklar olsun nelr söylüyorsun sen!
(ve olay büyüdü...yerlerde tepindi.duvarları umrukladı.ben sinir krizi geçirdim.sakinleştirmek için kucağına aldı.ama yine laf batırarak...sana benim kadar katlanan oldu mu ki?-halbuki ben onunla bu hale gelmiştim.- ayakta tartışırken başımın arkasına vurdu.3 gün acısını çektim.bu kez ağlamaya başladı.ben gidemem.ben naptım sana böyle.rezil oldum insanlara da...maçı ben ayarlamıştım.(ağlıyor,bağırıyor,üstündekileri yırtıyor) öpüp uğurlamazsın da şimdi beni...vs vs...ahhh böyle sürdü gitti.

-hayatım 3 haftadır hiç evden çıkmadım.iş ev,ev iş...nefes almaya ihtiyacım var...
-nefes almak da nedir ya?
- :S nasıl yani? sıkıldım.neden anlamıyorsun?
-neden hep ben seni anlamak zorundayım!
-zorundasın demedim ki...çıkıp hava alalım dedim hayatım...
-annenler uzakta da oturuyor olabilirdi.
-tamam o tarafa gidelim demiyorum.başka bir yere de gidebiliriz.ben hiç şart koşmadım ki sana.en azından bu hafta sonu işinin olcanı söyleseydin,ben biraz gidip hava alsaydım.
-aşk olsun beni yalnız mı bırakacaktın? bensiz gidecektin yani gezmeye?
-ama senin hep işin var...yurt dışı,yurt içi...ben hep seni bekliyorum.
-biraz da sen beni anla! hep ben hep ben olmaz!
-tamam seninle konuşulmuyor dedim ve bıraktım...
nitekim buhaftasonu da evdeyim.şu an bana küs.yaklaşık 7 saattir arka odada.uyudu mu ağladı mı ne yaptı bilmiyorum...bilmek de istemiyorum...ben bu hale gelecek biri değildim....ota çoka gülen eğlenen,zorluklarla baş eden ben...artık bencil,ger,zekalı,dünyayı kendi ekseninde dönüyor sanan biriymişim.ve artık kabullendim....her tartışmada bunları duymak acı verici.öfke kontrolüm artık yok.küfür gibi tüm bunlar...
çok yalnızım çok (((

Sonuna kadar okudum. Ve çok üzüldüm .Evlilik terapistine gdin desem gdecek birine benzemiyor eşin.Ayrılmayı düşündün mü? Aklıma çözüm gelmiyor ki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üzgünüm.
Bu adamı düzeltemezsin.
Çünkü bencil, küstah bir ruh hastası..
(nikah sırasında, hem seni üzüp, hem de üzüldüğünü belli etme! demesi yeterli örnek...)
Kurtul bir an önce... Hem de hiç kurtarmaya çalışmadan, git ve mahkemeye ver..
Eski gücüne tekrar kavuşacaksın.. Emin ol buna..
Yok düzeltmeye çalışayım diye çaba harcadıkça, daha çok batacaksın.
Bu ruh hastalarını çekmek zorunda değilsiniz, değiliz!
biz psikolog değiliz!
terapiye ihtiyaçları varsa paşa paşa paralarına kıyıp randevu alsınlar uzmanından...
Böyle hayat çekilmez...
Ayh çok sinir oldum ya...

esını sevıyorsun o da senı sevıyor emın ol sevmese katlanmaz erkekler ceker gıder.. ona sıkayetcı gıbı davranma.. bılıyorum ck zor durumdasın canım ama bıraz dusun beynını dınlendır.. taktıkca hasta olursun bıraz rahatla ve al karsına konus neden boyle oluyor amacım senı suclamak degıl ıkımızınde hataları oluyor ıkımızde zaman zaman bunalabılıyoruz ama cozmek ıstedıgım seyler var falan de guzel guzel tatlı dılle konusmayı dene bır de..bana yardımcı ol cozelım de ona.. ayrılmadan once cabalamayı denemelısın baktın bı caba goremıyosun o zaman karar senın cnm ınsallah duzelr...

ben en son size vurduğu kısmı okumadım. anlaşamıyorsanız devam etmeyin. evliliğiniz için beklediklerinizi bulamamışsınız. çocuk yokken bitirin bence.

Son düzenleme:

arkadasa katılıyorum hiç bi evlilik mükemmel degil inan kimse evlenince aynı olmuyor aynı evde yasamkla cıkmak sevgili olmak cok farklı ve hiç kimse mükemmel degil.bencede ani kararlar verme.evlilik bozmak daha kötü inan bosanınca karsına cıkan insanlarda mükemmel olmayacak.sevdiğin adamı kaybetme bence.seni dövüyosa devamlı hakaret ediyosa farklı oyle biriyle zaten yasanmaz ama sorun sadece bencillikse düzelir canım.zaman tanı birbirinize.insallah herseygüzel olur.bence bi hafata sonu cıkın bi yakında basbasa kalacagınız bir otele gidin kalın.ne yemek derdi ne baska bişi olmaz.basbasa kalın konusun cok iyi gelecek inan

evliliği bitir demek ne kadar kolay. çözüm yolu aramak varken . eşini ikna edip evlilik terapistine gidebilirsiniz. umarım her şey yoluna girer...

flört ve nişanlılık süreci zaten tanımak için değil midir? o süreçte anlaşamadığınız insanlarla neden evlenip kendinize yazık ediyorsunuz. durumuna üzüldüm ama bi çözümü olacağını sanmıyorum. onu değiştiremezsin. zaten yüz bulmuş senden yeteri kadar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…