hayal kırıklığı

Kızlar bikaç kere karşılaştık ama ben hiç ona bakmadım yokmuş gibi. Geçen gün sınavdayım, kağıda gömülmüşüm hiç ona bakmadım sınav esnasında baya baya selam verdi Dün de ben yürüyordum arkadan seslendi "pinky" diye döndüm baktım naber dedi. konuştuk birlikte yürüdük gidiceğimiz yere birlikte gittik falan. amacı ne bunun ya sanırım ben çok istekli olmayınca mesaj attıktan sonra değere bindim

ben kaçan kovalanır demiştim zaten. şuan ilgisi var gibi duruyor bence. sen yine bir şey yapmadan bekle. çok da ilgisiz davranma tabi ki bir şey diyecekse cesareti kırılmasın.

ben kaçan kovalanır demiştim zaten. şuan ilgisi var gibi duruyor bence. sen yine bir şey yapmadan bekle. çok da ilgisiz davranma tabi ki bir şey diyecekse cesareti kırılmasın.
Oda birşey yaparsa işte mesaj atması lazım sınavlarda bitti artık karşılaşamayız bakalım artık

Belki de onun amacı sadece arkadaş olmaktı. Sen ise olaya hoşlandığın için hep duygusal bakmışsın. Hayal kırıklığı olacak bir şey göremedim. Sen kendini çok kaptırmışsın sadece. Eminim onun hiç bir şeyden haberi bile yoktur.

Öncesinde bakışıyoduk ama şahsen ben arkadaş olmak isteyeceğim biriyle özellikle göz göze gelmeye çalışmam

Öncesinde bakışıyoduk ama şahsen ben arkadaş olmak isteyeceğim biriyle özellikle göz göze gelmeye çalışmam
Belki de sen baktığın için o da karşılık veriyordu. Sen bu bakışmalara fazla anlam yüklemiş olmayasın?
Merak etme erkekler o kadar utangaç değillerdir. Hele ki sana merhaba deyip yanına gelebilen biri bir şey hissetseydi bunu söylerdi, açıkça da belli ederdi. Sen biraz bazı şeylerden kendince anlam çıkarmışsın bence.

Tamam Zaten benden hoşlanıyo demedim?

birşey yaparsa buraya da yaz ben merak ettim.
Geçen arkadaş ortamında karşılaştık özel bişey yapmadım normal davrandım giderken de görüşürüz falan demedimm pek umursamadım.
Mesaj atmadı ama tivitlerimi favlıyor,kendini fark ettirmeye çalışıyor sanırım

olabilir sen bir şey yapmadan bekle de bence biraz da o düşünsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…