HAYAL KIRIKLIĞI :(

Krmnis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2016
27
3
1
34
Merhaba hanımlar
Genelde sorunlarımı kimseyle paylaşmam ama bu kez anlatacak akıl danışacak birilerine ihtiyaç duydum

Bir buçuk yıllık bir ilişkim var herşey çok güzel gidiyordu yaklaşık bir ay önce romantik bir evlilik teklifi aldım. Ailelerle konuşup yüzük takmayı düşünüyorken erkek arkadaşım beni hayal kırıklığına uğrattı

İkimizde çalıştığımız için haftasonları görüşebiliyoruz.Geçen hafta İstanbuldan teyzem ve kuzenlerim geldi birlikte köye gitcez dedi görüşemedik.Evlenmeyi düşünüyoruz beni davet etmemesine teyzesi ve kuzenleriyle tanıştırmamasına bozuldum ama kesinlikle dile getirmedim herşey normalmiş gibi davrandım.

Geçen hafta görüşemedik dediğim olaydan dolayı bu hafta bari biraz fazla zaman geçirelim dedik. cumartesi sabah kahvaltıya gideriz akşama kadar birlikte zaman geçiririz dedik. Sabahın köründe uyandım süslendim onun için ama beyefedide ses yok arıyorum açmıyo mesajlarıma cvp yok.Bir gibi arıyo uykuda kaldım dün gece geç uydum kusura bakma aşkım kahvaltı yapıp hemen çıkcam diyo.
Ben seni bu saate kadar bekledim kahvaltı yapmadım çıkıp dışarda yapalım dedim.Annem kahvaltı hazırladı yemezsem ayıp olur dedi. Çok sinirlendim biraz kızdım ama sonra hemen yumuşadım üçte şu kafede buluşalm dedim tmm dedi.

Üçte görüştük ama çok soğuktu yani bana evlenme teklif eden adam değilde samimi olmadığım bir arkadaşım gibiydi. Neyin var diye sordum susuyo cvp vermiyor. Defalarca sordum kızdın mı bana sinirlendim sabah biraz sesimi yükselttim kusura bakma dedim ama cvp yok.

Sonra birden Özür dilerim dedi. Ben devam etmek istemiyorum dedi. Şaşırdm önce bişey söyleyemedim sonra neden diye sordum belli bir nedeni yok yoruldum dedi. Toparlayabiliriz dedim zaman verelim birbirimize dedim kararlıyım bitirmek istiyorum dedi. Ağladım biraz tutamadm gözyaşlarımı madem kararlısın peki istediğin gibi olsun dedim kalktım.

Dün geceden beri ağlıyorum bana geri dönsün diye deli gibi dua ettim.Bu sabah mesaj atmış pişmanım bi anlık sinirle söyledim herşeyi berbat ettim. Sensiz olamam ben diyo.Yüz defa aradı belki cvp vermedim.Dün deli gibi dönsün diye dua ediyodum ama bugün pişmanım dediğinde seni seviyorum dediğinde bişey hissetmedim sanki içim soğumuş gibi. Bi yanım diyoki pişman işte affet geri dön diyo diğer yanım bundan sonra güvenebilcek misin diyo güven olmadan aşk olur mu diyo?Nolur bana yardım edin hanımlar siz olsanız ne yapardınız benim aklım durmuş gibi mantıklı düşünemiyorm

Closer diye bir film var. Jude Law'ın oynadığı. Kız hep adamın peşinde koşuyordu, adamı hep affediyordu vs. Sonra aralarında bir diyalog geçiyordu ve adam kızı anlatmak istemediği bir şeyi anlatması için zorluyordu. Zorla anlattırıyordu. Kız anlatıyor ve sonra beklenmedik bir biçimde "seni sevmiyorum" diyordu. Adam şaşırıp "ne zamandan beri?" diyordu. Kadın da "Şimdi oldu" diyordu. O an birden artık onu sevmediğini hissediyordu ama önceden gelen bir birikmiş kırgınlık da vardı tabii. Ona ulaşabileceği hiçbir iz bırakmadan çıkıyordu adamın hayatından.

Ondan kopacak kadar çok şey biriktiyse içinizde, ayrılın. Normalde çok iyiyseniz, ilk kez bir hata yaptıysa, biraz süründürüp bir şans verebilirsiniz.

Bir yerde okumuştum. "Her çift bir kez ayrılıp barışabilir. Bu ilişkiyi kötü yapmaz. Ama ikinci bir ayrılık olmamalı" diyordu. Yani barışırsanız bile bir daha böyle bir şey yaparsa barışmayın bence ve böyle olacağını ona hissettirin. Yine de siz bilirsiniz tabii. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Şu anki üzüntünüzü azaltması için de komik bir şeyler izleyin, arkadaşlarınızla eğlenceli bir şeyler yapın isterseniz.

Belli ki bir durum var ortada. Onun sana anlatmadigi bir sey var gibi hissettim. Bence kabul etme biraz burnu surtsun. Nedenini bilmeden kabul edersen yine aynı şeyleri yaşatır sana.

Zamana birakin derim ikiniz de duygilarinizdan böylece emin olabilirsiniz

Evet ara sıra tartışmalarımız oluyordu ama her ilişkide olan şeyler.Düne kadar canını verdeselerhiç düşünmeden verirdim ama şimdi sevgimi sorguluyorum.Kızgın olduğum için mi böyle hissediyorum

Herkes ikinci bi sansi hakeder bence ama en onemlisi ne hissettigin onsuz,daha mutlu olucaksan sans verme ama hala seviyorsan bikere daha dene
Tuhafım.Eksikliğini hissediyorum ama yaptığı şeyi unutamıyorum

O bir naneler yemiş belli, çok güvenme sen ona.

Belli ki bir durum var ortada. Onun sana anlatmadigi bir sey var gibi hissettim. Bence kabul etme biraz burnu surtsun. Nedenini bilmeden kabul edersen yine aynı şeyleri yaşatır sana.
Ailesi ilişkimizi biliyorduonay veriyolardı maddi bakımdan da sıkıntı yaşamıyolar bilemiyorm başka ne türden bi sorun olabilirki

Ailesi istememis biri bi laf soylemisdir buda savunacak gücü kendin de bulamamistir kestirip atmistir .. ama pişman olmuş. .. anlatmadigi birşeyler var belli sorup iyice ogrenebilir siniz

O bir naneler yemiş belli, çok güvenme sen ona.
İşte güvenemiyorum güvenemediğim içinde affedemiyorum.ama bi yandanda ya bi anlık sinirle öyle dediyse değer mi herşeyi bi çırpıda bitirmeye

Ailesi madem biliyordu onayliyordu annesine kahvaltı yapmamak neden ayıp olsun ki canım yani bu bile bi bahane geldi yanınıza geç gelmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…