Evet ara sıra tartışmalarımız oluyordu ama her ilişkide olan şeyler.Düne kadar canını verdeselerhiç düşünmeden verirdim ama şimdi sevgimi sorguluyorum.Kızgın olduğum için mi böyle hissediyorumCloser diye bir film var. Jude Law'ın oynadığı. Kız hep adamın peşinde koşuyordu, adamı hep affediyordu vs. Sonra aralarında bir diyalog geçiyordu ve adam kızı anlatmak istemediği bir şeyi anlatması için zorluyordu. Zorla anlattırıyordu. Kız anlatıyor ve sonra beklenmedik bir biçimde "seni sevmiyorum" diyordu. Adam şaşırıp "ne zamandan beri?" diyordu. Kadın da "Şimdi oldu" diyordu. O an birden artık onu sevmediğini hissediyordu ama önceden gelen bir birikmiş kırgınlık da vardı tabii. Ona ulaşabileceği hiçbir iz bırakmadan çıkıyordu adamın hayatından.
Ondan kopacak kadar çok şey biriktiyse içinizde, ayrılın. Normalde çok iyiyseniz, ilk kez bir hata yaptıysa, biraz süründürüp bir şans verebilirsiniz.
Bir yerde okumuştum. "Her çift bir kez ayrılıp barışabilir. Bu ilişkiyi kötü yapmaz. Ama ikinci bir ayrılık olmamalı" diyordu. Yani barışırsanız bile bir daha böyle bir şey yaparsa barışmayın bence ve böyle olacağını ona hissettirin. Yine de siz bilirsiniz tabii. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Şu anki üzüntünüzü azaltması için de komik bir şeyler izleyin, arkadaşlarınızla eğlenceli bir şeyler yapın isterseniz.
Haklısnız ama çok zor geliyorZamana birakin derim ikiniz de duygilarinizdan böylece emin olabilirsiniz
Tuhafım.Eksikliğini hissediyorum ama yaptığı şeyi unutamıyorumHerkes ikinci bi sansi hakeder bence ama en onemlisi ne hissettigin onsuz,daha mutlu olucaksan sans verme ama hala seviyorsan bikere daha dene
Başkası olabilir mi sanmıyorum.öyle olsa neden evlilik teklifinde bulunsunki.Bilemiyorum offf kafayı yemek üzereyimDiğer kızı garantilemeden senden ayrılmış simdide geri dönmeye çalışıyor
O zaman zamana,birak biraz aliskanlikmi sevgimiTuhafım.Eksikliğini hissediyorum ama yaptığı şeyi unutamıyorum
Ailesi ilişkimizi biliyorduonay veriyolardı maddi bakımdan da sıkıntı yaşamıyolar bilemiyorm başka ne türden bi sorun olabilirkiBelli ki bir durum var ortada. Onun sana anlatmadigi bir sey var gibi hissettim. Bence kabul etme biraz burnu surtsun. Nedenini bilmeden kabul edersen yine aynı şeyleri yaşatır sana.
Haklısnız ama çok zor geliyor
Ailesi tuaf birsey söylemiştir yada sana onayliyordu da diyebilirAilesi ilişkimizi biliyorduonay veriyolardı maddi bakımdan da sıkıntı yaşamıyolar bilemiyorm başka ne türden bi sorun olabilirki
İşte güvenemiyorum güvenemediğim içinde affedemiyorum.ama bi yandanda ya bi anlık sinirle öyle dediyse değer mi herşeyi bi çırpıda bitirmeyeO bir naneler yemiş belli, çok güvenme sen ona.
Duygularımdan ve ondan emin olmadan kesinlikle dönmiycem.Aldatıldım mı sizceAceleci olma sakın özellikle dönmeyi dusunuyorsan..
Kolay lokma olmadigini anlasin.
Hakkinda hayirlisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?