HAYAL KIRIKLIĞI :(

Ailesi ilişkimizi biliyorduonay veriyolardı maddi bakımdan da sıkıntı yaşamıyolar bilemiyorm başka ne türden bi sorun olabilirki

Oyle bir problem degil de... Belki geçmişten kalan bir sorun olabilir, aklı karışmış olabilir. Erkekler durduk yere oyle dusunmezler diye düşünüyorum. Hisler birden degismez.

Şimdi şans verirsin.. 1-2 zaman sonra yine ayrılmak ister.. belli ki kararsiz tip.. yada çok akıllı.. Gözdağı veriyor da olabilir.. hani senden böyle vazgecerim tek kalemde diyordur..
Bunların sonu hep muamma.. ama sevgili iken, ama nişanlı yahut evli iken..
Bir gün yine pat diye ayrilalim derse bu sefer ki gibi kolay atlatamayabilirsin..

Ailesi madem biliyordu onayliyordu annesine kahvaltı yapmamak neden ayıp olsun ki canım yani bu bile bi bahane geldi yanınıza geç gelmek için
Evet bende buna sinir oldum zaten.Normalde hiç böyle biri değildir şu iki haftada ne değiştide böyle oldu.Evlilik fikrimi korkuttu yoksa hayatında başka biri mi var.Kurdukça kuruyorum (

affedip affetmemek size kalmış ama takındığı tavır garip geldi.bu güven kırıklığına sebep olan bir şey ve ayrıca bu davranışın altında bence ciddi bir sorun var.insan kızgınlıkla bu şekilde ayrılmaz.resmen düşünüp bunu diyor.bence bunun altında başka bir şey var.sevmek bu değil en azından.

Kizgin olmasi icin bir sebep yokmis ki bir anlik kizginlikla ayrilma gibi bir ifade geciyor, ben anlamadim.

Bana baska biri var gibi geldi. Belki koye gittigini soylediginde o kisi ile vakit gecirmistir. Yine de en iyi taniyan sensin onu.

Yine mesaj attı anlatamadığım şeyler var bana güven ve affet seni seviyorum diye yazmış.
Oyle bir problem degil de... Belki geçmişten kalan bir sorun olabilir, aklı karışmış olabilir. Erkekler durduk yere oyle dusunmezler diye düşünüyorum. Hisler birden degismez.
Aldatmış beni.Vicdan azabı çekiyormuş.Bi anlık bişeymiş sonra hiç görüşmemiş miş miş...Kalbim acıyo kanadım kırılmış gibi.Tuhaf olan ağlayamıyorum...

Arkadaşların da dediği gibi kızgınlığınız geçince bir karar verirseniz daha iyi olabilir. Eğlenceli bir şeyler yapın da moraliniz düzelsin biraz.

Son mesajınızı yeni okudum. Bence evde durmayın. Dışarı çıkın. Çevrenizde sizi eğlendirecek arkadaşlarınız olsun.

Canım seni en iyi anlayabilenlerden biri benim. Ben bildiğim kadarıyla aldatılmadım ama sevgilim ilişkimizi beklemediğim bir anda 2 hafta önce bitirdi. Ve beni gözden çıkarabilmiş olması beni sevmediğine inandırdı beni. Sanki bütün duygularım gitti. Tabii ki üzülüyorum hala ama içim çok soğumuş durumda ona karşı. Şimdi geri gelse ne tepki veririm kestiremiyorum, inşallah döner dememe rağmen. Sen de dik dur, böyle bir insanla yol yakınken ayrıldığın için şükret. Demek ki seni sevmemiş, sevseydi böyle bir hataya düşmezdi. O seni nasıl gözden çıkardıysa sen de aynı şekilde bitir onu.

Nasıl yani itiraf mı etti ? mesajla mı söyledi bunu ?

Nasıl yani itiraf mı etti ? mesajla mı söyledi bunu ?
Anlatamadığım şeyler var diye yazdı.ne olduğunu sordum ısrar ettim görüşelim dedim yüzüne bakmaya utanıyorum dedi Aldattın beni değil mi diye sordum öyle itiraf etti işte

Anlatamadığım şeyler var diye yazdı.ne olduğunu sordum ısrar ettim görüşelim dedim yüzüne bakmaya utanıyorum dedi Aldattın beni değil mi diye sordum öyle itiraf etti işte
ne ara nede sor ne hali varsa görsün. ne anlamda aldatmis? konusnusmu sadece cinsellik mi

İnan şuan hiç bir şey hissetmiyorum.Duygularım alınmış gibi.Nasıl bu denli soğuk kanlı olabiliyorum kendime şaşırıyorum.uzaklara dalıp dalıp duruyorm ama bişey düşündüğüm de yok.İfade edemiyorum çok tuhafım

Bence bir kafanızı toplayın iyice düşünün.. kendi içinizde önce bir sindirin derim. sonra oturup kunuşursunuz kendisiyle ama malesef güven bir sekilde sarsıldı mı artık eskisi gibi olmuyor. bunu göz önüne alın. asla neden böyle oldu diye sorgulamayın ve kendinizi üzmeyin. her şeyde bir hayır var. evlendikten sonra da böyle bir olayla karşılaşabilirdiniz.. önemli olan şimdi tanımış olmanız.

ne ara nede sor ne hali varsa görsün. ne anlamda aldatmis? konusnusmu sadece cinsellik mi
cinsellik sanırım.tek seferlik bişeydi dedi.Kirlenmiş gibi hissediyorum elini tutamıyorum seni de kirletcem diye dedi

Geri dönmekten korkuyorum.Nefret edebilmek için tüm detayları öğrenmek istiyorum soruyorum ama cvp alamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…