- 3 Şubat 2016
- 310
- 437
- 103
Evet konuştum bir daha görmek istemediğimi söyledim.Aldatarak benden vazgecen o değilmiş gibi senden vazgeçmem diyo. Bugün okula geldi öğretmenler odasına kadar geldi zor durumda kaldım beni affedene kadar hergün gelcem diyo. Baskasina dokunduğu düşüncesi beni delirtiyo onun yüzünü görmek istemiyorum.Ne yaptiniz konustunuz mu onunla başka?
ALDATMIŞ beni.Bi anlikmis bi daha görüşmemiş ....Bence altında baska sebepler var.
Gayet keyifli bir buluşma planlarken önce telefona cıkmıyor,sonra uyuyakaldım diyor,sonra planı degiştirip,ortada sorun yokken ayrılalım diyor. Saçma yani.
Sebep söyler insan,anlaşamıyoruz,sevmiyorum,mutsuzum vs. Ama böyle pat diye ayrılip dönmek tuhaf.
Affedecekseniz dahi,neden ayrıldığını sorgulayıp,söylediğine inanmadan affetmeyin yoksa hep bir "acaba"olacak aklınızda.
Haklısınız. Ailemde buna izin vermez zaten100 kere de 1000 kere de 10000 kere de arasa yollarına köpek olsa dahi asla affetme
aileni bahane etme . izin vermemesi gereken sensinHaklısınız. Ailemde buna izin vermez zaten
Bi anlık şey uğruna sizi kaybetmiş,şimdi otursun derdine yansın. Hiç üzülmeyin,evlenince aldatabilirdi,gerçek yüzünü erkenden gördünüz.ALDATMIŞ beni.Bi anlikmis bi daha görüşmemiş ....
bir yanım buz gibi soğuk diğer yanım korkuyo ya affedersem diye.
Evet konuştum bir daha görmek istemediğimi söyledim.Aldatarak benden vazgecen o değilmiş gibi senden vazgeçmem diyo. Bugün okula geldi öğretmenler odasına kadar geldi zor durumda kaldım beni affedene kadar hergün gelcem diyo. Baskasina dokunduğu düşüncesi beni delirtiyo onun yüzünü görmek istemiyorum.
Babasını aradım az önce her şeyi anlattım. Beni bir daha rahatsız etmemesini istedim bakalım inşallah babası okuluma gelmemesi konusunda ikna eder. Onu görmeyi istemiyorum affetmekten korkuyorum
Evede geldi babam yoktu annem kovdu onu ağladı.Alabilirsem rapor alip bi süre uzaklasmayi düşünüyorum bu zaman zarfında ne hissediyorum ne istiyorum anlamış olurumİş yerinize gelirse polise şikayette bulunacağınızı söyleyin bence. Gerekirse de şikayette bulunun. Affedene kadar gelecekmiş. Oh ne güzel. Herkes istediğini yapıp sonra işyeri bassın. Aşk hayatınızı mahvetti, iş hayatınızı da mahvedecek. İş yerinizde duyulsa imajınız ve kariyeriniz için iyi olmayabilir. Ayrıca kimsenin sizin özel hayatınızın ayrıntılarını bilmesine gerek yok.
İş yerine gelmek nedir ya? Sıkıyorsa evinize gelip babanızı aşıp size ulaşmaya çalışsın. Ne bencil insanmış. Kendi istediği olsun diye sizi zor durumda bırakmış.
Haklısınız. Affetmeyi kesinlikle düşünmüyorum fakat ortada bi emek var geçmişim var insanız sonuçta gelgitler yaşayıp acaba affetsem mi diye düşünmek tuhaf değil bence.Ya bi anlık biseyse diyorum yaa gerçekten seviyosa beni diyorum düşünüyorum bunları napim.Tabii sonra bi anlık bişey olsa bile midemin bunu kaldiramiycagini fark ediyorum. Kısacası onu kesinlikle affetmiycem ama bi süre daha acaba mi diye düşünmekten kendimi ali koyamiycam galibaaileni bahane etme . izin vermemesi gereken sensin
Haklısınız. Affetmeyi kesinlikle düşünmüyorum fakat ortada bi emek var geçmişim var insanız sonuçta gelgitler yaşayıp acaba affetsem mi diye düşünmek tuhaf değil bence.Ya bi anlık biseyse diyorum yaa gerçekten seviyosa beni diyorum düşünüyorum bunları napim.Tabii sonra bi anlık bişey olsa bile midemin bunu kaldiramiycagini fark ediyorum. Kısacası onu kesinlikle affetmiycem ama bi süre daha acaba mi diye düşünmekten kendimi ali koyamiycam galiba
Merhaba hanımlar
Genelde sorunlarımı kimseyle paylaşmam ama bu kez anlatacak akıl danışacak birilerine ihtiyaç duydum
Bir buçuk yıllık bir ilişkim var herşey çok güzel gidiyordu yaklaşık bir ay önce romantik bir evlilik teklifi aldım. Ailelerle konuşup yüzük takmayı düşünüyorken erkek arkadaşım beni hayal kırıklığına uğrattı
İkimizde çalıştığımız için haftasonları görüşebiliyoruz.Geçen hafta İstanbuldan teyzem ve kuzenlerim geldi birlikte köye gitcez dedi görüşemedik.Evlenmeyi düşünüyoruz beni davet etmemesine teyzesi ve kuzenleriyle tanıştırmamasına bozuldum ama kesinlikle dile getirmedim herşey normalmiş gibi davrandım.
Geçen hafta görüşemedik dediğim olaydan dolayı bu hafta bari biraz fazla zaman geçirelim dedik. cumartesi sabah kahvaltıya gideriz akşama kadar birlikte zaman geçiririz dedik. Sabahın köründe uyandım süslendim onun için ama beyefedide ses yok arıyorum açmıyo mesajlarıma cvp yok.Bir gibi arıyo uykuda kaldım dün gece geç uydum kusura bakma aşkım kahvaltı yapıp hemen çıkcam diyo.
Ben seni bu saate kadar bekledim kahvaltı yapmadım çıkıp dışarda yapalım dedim.Annem kahvaltı hazırladı yemezsem ayıp olur dedi. Çok sinirlendim biraz kızdım ama sonra hemen yumuşadım üçte şu kafede buluşalm dedim tmm dedi.
Üçte görüştük ama çok soğuktu yani bana evlenme teklif eden adam değilde samimi olmadığım bir arkadaşım gibiydi. Neyin var diye sordum susuyo cvp vermiyor. Defalarca sordum kızdın mı bana sinirlendim sabah biraz sesimi yükselttim kusura bakma dedim ama cvp yok.
Sonra birden Özür dilerim dedi. Ben devam etmek istemiyorum dedi. Şaşırdm önce bişey söyleyemedim sonra neden diye sordum belli bir nedeni yok yoruldum dedi. Toparlayabiliriz dedim zaman verelim birbirimize dedim kararlıyım bitirmek istiyorum dedi. Ağladım biraz tutamadm gözyaşlarımı madem kararlısın peki istediğin gibi olsun dedim kalktım.
Dün geceden beri ağlıyorum bana geri dönsün diye deli gibi dua ettim.Bu sabah mesaj atmış pişmanım bi anlık sinirle söyledim herşeyi berbat ettim. Sensiz olamam ben diyo.Yüz defa aradı belki cvp vermedim.Dün deli gibi dönsün diye dua ediyodum ama bugün pişmanım dediğinde seni seviyorum dediğinde bişey hissetmedim sanki içim soğumuş gibi. Bi yanım diyoki pişman işte affet geri dön diyo diğer yanım bundan sonra güvenebilcek misin diyo güven olmadan aşk olur mu diyo?Nolur bana yardım edin hanımlar siz olsanız ne yapardınız benim aklım durmuş gibi mantıklı düşünemiyorm
Geri dönmekten korkuyorum.Nefret edebilmek için tüm detayları öğrenmek istiyorum soruyorum ama cvp alamıyorum.
Haklısınız. Affetmeyi kesinlikle düşünmüyorum fakat ortada bi emek var geçmişim var insanız sonuçta gelgitler yaşayıp acaba affetsem mi diye düşünmek tuhaf değil bence.Ya bi anlık biseyse diyorum yaa gerçekten seviyosa beni diyorum düşünüyorum bunları napim.Tabii sonra bi anlık bişey olsa bile midemin bunu kaldiramiycagini fark ediyorum. Kısacası onu kesinlikle affetmiycem ama bi süre daha acaba mi diye düşünmekten kendimi ali koyamiycam galiba
ortada emek var da kıymetini bilen yok ki canım. insan evlilikte bile eşi yaptıklarını silip atabiliyo. bide aklında bulunsun erkekler çok rahat yalan söyleyebiliyo. hani seviyorum anlıktı vs hepsi aynıHaklısınız. Affetmeyi kesinlikle düşünmüyorum fakat ortada bi emek var geçmişim var insanız sonuçta gelgitler yaşayıp acaba affetsem mi diye düşünmek tuhaf değil bence.Ya bi anlık biseyse diyorum yaa gerçekten seviyosa beni diyorum düşünüyorum bunları napim.Tabii sonra bi anlık bişey olsa bile midemin bunu kaldiramiycagini fark ediyorum. Kısacası onu kesinlikle affetmiycem ama bi süre daha acaba mi diye düşünmekten kendimi ali koyamiycam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?