HAYAL KIRIKLIĞI :(

Bir erkek aldattıktan sonra halihazırdaki eşine, sevgilisine dönmek istiyorsa bu onu çok sevdiğinden midir yoksa diğer insanda umduğunu bulamadığından mıdır? Her iki bakımdan da aldatılmak ağır bir duygu karmaşası ve affedilmesi zor hatta imkansız bir şey diye düşünüyorum. Seven insana yapma, etme, aldatma beni denmez, çok sevip değer verirse zaten aldatma, meyletmez bence.

Bir anlık gafletle bile yapılsa yeterince sevmediğini gösterir bu . Allah kolaylık versin, bunda da bir hayır vardır demek lazım.

İlk sayfalarda herkes yazmış hemen affetme,kesin bir şey yapmıştır diye.Ben de neden bu kadar yıkıcı yorumlar,bir anlik kafası karışmış,sonra hatasını anlamıştır belki diye düşünmüştüm
Sonra yediği haltlar ortaya dökülmüş.Ne kadar da haklıymış herkes ve ben ne kadar safmisim
Çok üzüldüm affetmeyi düşünme bile
İyi ki dönmüşüm yolun başından de

Önce romantik bir şekilde evlilik teklifi yapiyorsun,sonra aradan zaman geçip ayrilalim diyorsun yok öyle yağma...ya bir haltlar yedi yada duygularından emin değil nedeni ne olursa olsun sana yapilan çok rencide edici ortada somut bir neden olmadan ayrilmasi çok incitici.fikrimi sorarasan affetme evlilik bu çocuk oyuncagi degil,bir kadin sevdiğine önce güvenir sonra sever bu adamin ne seçilecek ne guvenilecek bir tarafi yok

Baştan beri hepsini okudum bak şimdi kendimi senin yerine koyuyorum eminim kızgın olsan bile için barışmak istiyo haklısın o kadar emek vermişsin zaman ayırmışsın ama bak bu adam karakteri yerinde biri değil senide yeterince sevmiyo erkek bu aldatmış olabilir bunu senden saklayabilirdi ama o senden hemen vazgeçmiş belliki ikiniz arasında karar verememiş bence kesinlikle barışma yarın evlenirsin yine aklı eser ayrılalım der boşver yol ver gitsin tabi sen bilirsin...

Uğraşma derim. Evli olsaydınız bi de hiç çekilmezdi. Şanslısın bu açıdan

Ne yaptiniz konustunuz mu onunla başka?
Evet konuştum bir daha görmek istemediğimi söyledim.Aldatarak benden vazgecen o değilmiş gibi senden vazgeçmem diyo. Bugün okula geldi öğretmenler odasına kadar geldi zor durumda kaldım beni affedene kadar hergün gelcem diyo. Baskasina dokunduğu düşüncesi beni delirtiyo onun yüzünü görmek istemiyorum.

Babasını aradım az önce her şeyi anlattım. Beni bir daha rahatsız etmemesini istedim bakalım inşallah babası okuluma gelmemesi konusunda ikna eder. Onu görmeyi istemiyorum affetmekten korkuyorum

Bence altında baska sebepler var.
Gayet keyifli bir buluşma planlarken önce telefona cıkmıyor,sonra uyuyakaldım diyor,sonra planı degiştirip,ortada sorun yokken ayrılalım diyor. Saçma yani.
Sebep söyler insan,anlaşamıyoruz,sevmiyorum,mutsuzum vs. Ama böyle pat diye ayrılip dönmek tuhaf.
Affedecekseniz dahi,neden ayrıldığını sorgulayıp,söylediğine inanmadan affetmeyin yoksa hep bir "acaba"olacak aklınızda.

ALDATMIŞ beni.Bi anlikmis bi daha görüşmemiş ....
bir yanım buz gibi soğuk diğer yanım korkuyo ya affedersem diye.

İş yerinize gelirse polise şikayette bulunacağınızı söyleyin bence. Gerekirse de şikayette bulunun. Affedene kadar gelecekmiş. Oh ne güzel. Herkes istediğini yapıp sonra işyeri bassın. Aşk hayatınızı mahvetti, iş hayatınızı da mahvedecek. İş yerinizde duyulsa imajınız ve kariyeriniz için iyi olmayabilir. Ayrıca kimsenin sizin özel hayatınızın ayrıntılarını bilmesine gerek yok.

İş yerine gelmek nedir ya? Sıkıyorsa evinize gelip babanızı aşıp size ulaşmaya çalışsın. Ne bencil insanmış. Kendi istediği olsun diye sizi zor durumda bırakmış.

Evede geldi babam yoktu annem kovdu onu ağladı.Alabilirsem rapor alip bi süre uzaklasmayi düşünüyorum bu zaman zarfında ne hissediyorum ne istiyorum anlamış olurum

aileni bahane etme . izin vermemesi gereken sensin
Haklısınız. Affetmeyi kesinlikle düşünmüyorum fakat ortada bi emek var geçmişim var insanız sonuçta gelgitler yaşayıp acaba affetsem mi diye düşünmek tuhaf değil bence.Ya bi anlık biseyse diyorum yaa gerçekten seviyosa beni diyorum düşünüyorum bunları napim.Tabii sonra bi anlık bişey olsa bile midemin bunu kaldiramiycagini fark ediyorum. Kısacası onu kesinlikle affetmiycem ama bi süre daha acaba mi diye düşünmekten kendimi ali koyamiycam galiba

Şu "bir anlık bir şey" in tarifini birisi bana yapabilir mi?
Erkeklerin dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan da olmamak adına uydurdukları birşey değilse; Nedir bu "bir anlık bir şey"?
Pek sanmıyorum ama; adam gibi açıklanırsa belki o zaman güya aşkından sevgisinden önce evlilik teklif edip sonra da efendim bir başkasını bildiğin arzulamasını, birlikte olmasını (buralar sadece bildiğimiz kısımlar.bilmediğimiz neler var hiç düşündünüz mü?bir kadınla öyle pat diye yatılabiliyor mu?yok mudur bunun bir öncesi? nasıl oldu,nasıl gelişti buraları hiç düşündünüz mü?düşünmediyseniz düşünün.bu kadar yüzeysel değil o konu..mutlaka ona da güzel sözler harika vaatler verilmiş olmalı,alınan hediyeler vs..), üzerine "derhal" o güya evlilik teklifinde bulunduğu çanta kekliğini (kusura bakmayın onun açısından yazıyorum) gözden çıkarıp yabancı bir etin peşine takılmasını ,işler ters gidince de gerisin geriye şak diye gözden çıkardığı evdeki bulgura U dönüşü yapmasını anlamaya çalışmayı denemeye çalışmaya çalışabilirim belki.
Lütfen ama lütfen.. Erkekleri masumlaştırmayın.
Kendinizi bir yoklayın K Krmnis , sizin bu ilişki boyunca hiç yabancı bir erkeğe ucundan kıyısından da olsa gönlünüz kaydı mı?"Bir anlık birşey" yaşadınız mı?
Yaşamadıysanız kendinize ve sevgili bozuntunuza lütfen sorun bakalım siz "bir anlık birşey " yaşamış olsaydınız beyefndi sizi affedecek miydi? Yoksa adınızı cümle aleme ........... olarak mı yayacaktı? Siz hem bunu hem de yukarıda yazdığım güya tek gecelik bir ilişki vakasının süreç kısmını bir düşünün..

benim eski sevgilim her sinirlendiğinde benden ayrılır hatta bazen hiçbişey yokken bahane bulur ayrılır sonra geri dönerdi. bende başlarda çok üzülürdüm ağlamaktan helak olurdum. sonra baktım ki adamın huyu bu. en ufak bi tartışmada ayrılıo güya ama yapamıo belli lafta. o şekilde ego tatmini yapıo benim yalvarmam hoşuna gidio diye düşünmeye başladım en sonunda. ve artık yalvarmadım. en sonunda başka olaylarda oldu ve ben ayrıldım. ama peşimi bırakmadı. o zaman anladımki o ayrılmaları hep blöfmüş. istese de benden ayrılamaz mış. kendini değerli kılmak için böyle yapıyormuş.

senin sevgilinde de bunu sezdim sanki. ama ilk defa diyorsun. bi sebebi var mı yoksa benim sevgilim gibi biri mi. ikisi de kötü. benim eski sevgilim gibiyse özgüvensiz biri demektir. ve bu insanlar çok çektirir. genel konuşuyorum sevgilini bilemem ama karşısındakini ezerek onu üzerek tatmin olurlar. bence evlenmeden önce iyice tanı bu insanı. aman diyim rölantiide tut ilişkini. ve gerçekten insanın ağzından bir kere ayrılalım çıkınca ciddi olarak o insana bi daha güvenilmiyor ve ister istemez deli gibi sevsende soğuyosun. bende öyle oldu. .çok dikkat et canım çok sağlam adımlarla ilerle ve çok uyanık ol iyice gözlemle derim..

konunun sonlarını okumadan yazmışım. hala safım hala saf. adam aldatmış bak biz ne iyi şeyler düşünüyoruz. ayrıl sakın ha aman diyim affetme derim ben sakın evlenme bence. şükür erkenden göstermiş gerçek yüzünüü...

Geri dönmekten korkuyorum.Nefret edebilmek için tüm detayları öğrenmek istiyorum soruyorum ama cvp alamıyorum.

seni aldatması nefret etmene yetmiyo mu? pardonda seni aldatan adama neyin detayını soruyosun? bu seni iyice küçük düşürmüyo mu yahu? adam seni aldattım diyecek büyük konuşmuyim ama bi daha sesimi duyamaz. sen bi de nasıl aldattın diye muhabbet mi ediyosun?????

sen onu aldatsaydın o napardı acaba ???????

affetmekten korkuyorum, ortada bir emek var. ne diyorsun arkadaşım 3 çocukla açıkta mı kaldın. ne emek veriyo insanlarda tek celse de bitiriyor. bahsettiğin olay aldatılma ha aldatılmaa... sen aldatıldınn. o adam seni sevseydi başkasına dokunamazdı bunu unutma. ve evlenmeden aldatıldın. ne kadar şanslısın farkında mısın?? bi kaç yıl sonra aslında nişanlıykende aldatmıştı ama değişir dedim diye konu mu açmak istiyorsun. aklını başına devşir lütfen. polise ver bakalım bi daha yaklaşıyor mu yanına. affetmekten korkuyorum diyorsun bu ne biçim bi düşünce ya azcık dik dur lütfen

kimbilir kimler çıkıcak. sen kendine seni aldatan birini mi layık görürsünn. yalancı birini???

ortada emek var da kıymetini bilen yok ki canım. insan evlilikte bile eşi yaptıklarını silip atabiliyo. bide aklında bulunsun erkekler çok rahat yalan söyleyebiliyo. hani seviyorum anlıktı vs hepsi aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…