- 6 Şubat 2016
- 1.287
- 1.298
- 133
- 38
cinsellik sanırım.tek seferlik bişeydi dedi.Kirlenmiş gibi hissediyorum elini tutamıyorum seni de kirletcem diye dedi
Geri dönmekten korkuyorum.Nefret edebilmek için tüm detayları öğrenmek istiyorum soruyorum ama cvp alamıyorum.
Film bakıyordum bendeCloser diye bir film var. Jude Law'ın oynadığı. Kız hep adamın peşinde koşuyordu, adamı hep affediyordu vs. Sonra aralarında bir diyalog geçiyordu ve adam kızı anlatmak istemediği bir şeyi anlatması için zorluyordu. Zorla anlattırıyordu. Kız anlatıyor ve sonra beklenmedik bir biçimde "seni sevmiyorum" diyordu. Adam şaşırıp "ne zamandan beri?" diyordu. Kadın da "Şimdi oldu" diyordu. O an birden artık onu sevmediğini hissediyordu ama önceden gelen bir birikmiş kırgınlık da vardı tabii. Ona ulaşabileceği hiçbir iz bırakmadan çıkıyordu adamın hayatından.
Ondan kopacak kadar çok şey biriktiyse içinizde, ayrılın. Normalde çok iyiyseniz, ilk kez bir hata yaptıysa, biraz süründürüp bir şans verebilirsiniz.
Bir yerde okumuştum. "Her çift bir kez ayrılıp barışabilir. Bu ilişkiyi kötü yapmaz. Ama ikinci bir ayrılık olmamalı" diyordu. Yani barışırsanız bile bir daha böyle bir şey yaparsa barışmayın bence ve böyle olacağını ona hissettirin. Yine de siz bilirsiniz tabii. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Şu anki üzüntünüzü azaltması için de komik bir şeyler izleyin, arkadaşlarınızla eğlenceli bir şeyler yapın isterseniz.
Merhaba hanımlar
Genelde sorunlarımı kimseyle paylaşmam ama bu kez anlatacak akıl danışacak birilerine ihtiyaç duydum
Bir buçuk yıllık bir ilişkim var herşey çok güzel gidiyordu yaklaşık bir ay önce romantik bir evlilik teklifi aldım. Ailelerle konuşup yüzük takmayı düşünüyorken erkek arkadaşım beni hayal kırıklığına uğrattı
İkimizde çalıştığımız için haftasonları görüşebiliyoruz.Geçen hafta İstanbuldan teyzem ve kuzenlerim geldi birlikte köye gitcez dedi görüşemedik.Evlenmeyi düşünüyoruz beni davet etmemesine teyzesi ve kuzenleriyle tanıştırmamasına bozuldum ama kesinlikle dile getirmedim herşey normalmiş gibi davrandım.
Geçen hafta görüşemedik dediğim olaydan dolayı bu hafta bari biraz fazla zaman geçirelim dedik. cumartesi sabah kahvaltıya gideriz akşama kadar birlikte zaman geçiririz dedik. Sabahın köründe uyandım süslendim onun için ama beyefedide ses yok arıyorum açmıyo mesajlarıma cvp yok.Bir gibi arıyo uykuda kaldım dün gece geç uydum kusura bakma aşkım kahvaltı yapıp hemen çıkcam diyo.
Ben seni bu saate kadar bekledim kahvaltı yapmadım çıkıp dışarda yapalım dedim.Annem kahvaltı hazırladı yemezsem ayıp olur dedi. Çok sinirlendim biraz kızdım ama sonra hemen yumuşadım üçte şu kafede buluşalm dedim tmm dedi.
Üçte görüştük ama çok soğuktu yani bana evlenme teklif eden adam değilde samimi olmadığım bir arkadaşım gibiydi. Neyin var diye sordum susuyo cvp vermiyor. Defalarca sordum kızdın mı bana sinirlendim sabah biraz sesimi yükselttim kusura bakma dedim ama cvp yok.
Sonra birden Özür dilerim dedi. Ben devam etmek istemiyorum dedi. Şaşırdm önce bişey söyleyemedim sonra neden diye sordum belli bir nedeni yok yoruldum dedi. Toparlayabiliriz dedim zaman verelim birbirimize dedim kararlıyım bitirmek istiyorum dedi. Ağladım biraz tutamadm gözyaşlarımı madem kararlısın peki istediğin gibi olsun dedim kalktım.
Dün geceden beri ağlıyorum bana geri dönsün diye deli gibi dua ettim.Bu sabah mesaj atmış pişmanım bi anlık sinirle söyledim herşeyi berbat ettim. Sensiz olamam ben diyo.Yüz defa aradı belki cvp vermedim.Dün deli gibi dönsün diye dua ediyodum ama bugün pişmanım dediğinde seni seviyorum dediğinde bişey hissetmedim sanki içim soğumuş gibi. Bi yanım diyoki pişman işte affet geri dön diyo diğer yanım bundan sonra güvenebilcek misin diyo güven olmadan aşk olur mu diyo?Nolur bana yardım edin hanımlar siz olsanız ne yapardınız benim aklım durmuş gibi mantıklı düşünemiyorm
Herşey yolundaydı yani ben öyle sanıyodum o beni aldatmış meğer şimdide vicdan azabı çekiyomuşTamam da evlilik teklifinden sonra ne yasadinizda birden bire ayrilalim dedi ki size kesin birseyler olmustur durup dururken evlenme teklif edip 1.5 ay sonra ayrilalim denmez ki bir anlik sinirle bile olsun denmez yani o bir anlik sinirin kesin temelleri atilmistir birsey olmustur siz asil onemli detaylari anlatmamissiniz
Film bakıyordum bendebunu izliyeyim bari. Tşk ettim
Herşey yolundaydı yani ben öyle sanıyodum o beni aldatmış meğer şimdide vicdan azabı çekiyomuş
komik birşeyler,izleyin demişsiniz ya biz eşimle çıkarken ne zman tartışsak Nil karaibrahimgilin kotu kedi Şerafettin şarkısını dinlerdim çok iyi gelirdi tavsiye ederim.Closer diye bir film var. Jude Law'ın oynadığı. Kız hep adamın peşinde koşuyordu, adamı hep affediyordu vs. Sonra aralarında bir diyalog geçiyordu ve adam kızı anlatmak istemediği bir şeyi anlatması için zorluyordu. Zorla anlattırıyordu. Kız anlatıyor ve sonra beklenmedik bir biçimde "seni sevmiyorum" diyordu. Adam şaşırıp "ne zamandan beri?" diyordu. Kadın da "Şimdi oldu" diyordu. O an birden artık onu sevmediğini hissediyordu ama önceden gelen bir birikmiş kırgınlık da vardı tabii. Ona ulaşabileceği hiçbir iz bırakmadan çıkıyordu adamın hayatından.
Ondan kopacak kadar çok şey biriktiyse içinizde, ayrılın. Normalde çok iyiyseniz, ilk kez bir hata yaptıysa, biraz süründürüp bir şans verebilirsiniz.
Bir yerde okumuştum. "Her çift bir kez ayrılıp barışabilir. Bu ilişkiyi kötü yapmaz. Ama ikinci bir ayrılık olmamalı" diyordu. Yani barışırsanız bile bir daha böyle bir şey yaparsa barışmayın bence ve böyle olacağını ona hissettirin. Yine de siz bilirsiniz tabii. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Şu anki üzüntünüzü azaltması için de komik bir şeyler izleyin, arkadaşlarınızla eğlenceli bir şeyler yapın isterseniz.
canım bir şans ver diyecektim taaa ki şu mesajı görene kadar. Seni sevgiliyken aldatmışsa evlenince karıdan karıya gezer. Kurtulduğuna şükret kapat o defteri bence.Yine mesaj attı anlatamadığım şeyler var bana güven ve affet seni seviyorum diye yazmış.
Aldatmış beni.Vicdan azabı çekiyormuş.Bi anlık bişeymiş sonra hiç görüşmemiş miş miş...Kalbim acıyo kanadım kırılmış gibi.Tuhaf olan ağlayamıyorum...
komik birşeyler,izleyin demişsiniz ya biz eşimle çıkarken ne zman tartışsak Nil karaibrahimgilin kotu kedi Şerafettin şarkısını dinlerdim çok iyi gelirdi tavsiye ederim.
canım bir şans ver diyecektim taaa ki şu mesajı görene kadar. Seni sevgiliyken aldatmışsa evlenince karıdan karıya gezer. Kurtulduğuna şükret kapat o defteri bence.
ya bi aptallık edip asla affetmeyin. bir kere yapan yine yapar.ayrıca vicdan azabı falan çektiğinden ayrılalım dediğine asla inanmam.İkiniz arasında karar verememiş, size ilk ayrılalım dediğinde ötekini tercih etmiş , sonra artık ne olduysa yine sizde karar kılmış, belli mi olur, belki ikinizi aynı anda idare edecekti.
eğer affederseniz hayatınızın en büyük hatasını yaparsınız.
onunla son kez konuşmayı bile kabul etmeyin,hani oluyorya , onca yılın hatrına konuşalım falan , öyle biriyle konuşup yediğiniz kazığı affetmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?