HAYAL KIRIKLIĞI :(

cinsellik sanırım.tek seferlik bişeydi dedi.Kirlenmiş gibi hissediyorum elini tutamıyorum seni de kirletcem diye dedi

ve lütfen duygu sömürüsü yapmasına izin vermeyin. ne şekilde olursa olsun aldatma.. sonuçta siz onun hayatındasınız ve bilinçli olarak yapılmış bu hatanın cezası da olmalı.. öyle seni de kirleticem çok pişmanımlarla olmuyor malesef..

Geri dönmekten korkuyorum.Nefret edebilmek için tüm detayları öğrenmek istiyorum soruyorum ama cvp alamıyorum.

siz ona olan sevginizden ve evlilik hayallerinizden dolayı içten içe affetmek istiyorsunuz. ama bundan sonra ona ne kadar güvenebileceksiniz? yine yalan söylüyor mu? beni aldatıyor mu gibi sorularla içiniz içinizi yiyecek.. eski huzuru bulabilecek misiniz? ayrıca siz evlenmeyi düşünüyorsunuz, bir ömür paylaşmak için huzurlu olabilmek önemli bir ilişkide.. bunları iyice düşünün..

Film bakıyordum bende bunu izliyeyim bari. Tşk ettim

Evet bazı erkekler evlilikten ve sorumluluktan korkup böyle davranabiliyor bunun için olup olmadığını sor bunun içinse eğer onu rahatlatın biraz ama değilse geri dönmeyin bence

Tamam da evlilik teklifinden sonra ne yasadinizda birden bire ayrilalim dedi ki size kesin birseyler olmustur durup dururken evlenme teklif edip 1.5 ay sonra ayrilalim denmez ki bir anlik sinirle bile olsun denmez yani o bir anlik sinirin kesin temelleri atilmistir birsey olmustur siz asil onemli detaylari anlatmamissiniz

evlenmeye karar verip ciddi adımlar atmışken bunu yapan adam şimdi affederseniz evlendikten sonra da büyük ihtimalle yapar...

Herşey yolundaydı yani ben öyle sanıyodum o beni aldatmış meğer şimdide vicdan azabı çekiyomuş

komik birşeyler,izleyin demişsiniz ya biz eşimle çıkarken ne zman tartışsak Nil karaibrahimgilin kotu kedi Şerafettin şarkısını dinlerdim çok iyi gelirdi tavsiye ederim.

canım bir şans ver diyecektim taaa ki şu mesajı görene kadar. Seni sevgiliyken aldatmışsa evlenince karıdan karıya gezer. Kurtulduğuna şükret kapat o defteri bence.

komik birşeyler,izleyin demişsiniz ya biz eşimle çıkarken ne zman tartışsak Nil karaibrahimgilin kotu kedi Şerafettin şarkısını dinlerdim çok iyi gelirdi tavsiye ederim.

Haklısınız, müzik de çok etkili oluyor. Hele klip olursa hem göze hem kulağa hitap eder.

canım bir şans ver diyecektim taaa ki şu mesajı görene kadar. Seni sevgiliyken aldatmışsa evlenince karıdan karıya gezer. Kurtulduğuna şükret kapat o defteri bence.

kesinlikle katılıyorum tüm ilişkinizi kesin kendini acındırmasına izin vermeyin bu affedilecek bi durum değil şimdi yaptıysa evlenince neler yapar benim düşüncem bu şekilde..

ya bi aptallık edip asla affetmeyin. bir kere yapan yine yapar.ayrıca vicdan azabı falan çektiğinden ayrılalım dediğine asla inanmam.İkiniz arasında karar verememiş, size ilk ayrılalım dediğinde ötekini tercih etmiş , sonra artık ne olduysa yine sizde karar kılmış, belli mi olur, belki ikinizi aynı anda idare edecekti.
eğer affederseniz hayatınızın en büyük hatasını yaparsınız.
onunla son kez konuşmayı bile kabul etmeyin,hani oluyorya , onca yılın hatrına konuşalım falan , öyle biriyle konuşup yediğiniz kazığı affetmeyin

aynen öyle aynenn

Ben tuhaf davranmasindan hemen cepte birinin oldugunu anlamistim. Bence ozrunu kabul etmek gata olur. Her birini buldugunda sizi boyle yari yolda mi birakacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…