- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 38
canim uzme kendini kanda cikar daha erken diye gozukmemis olablr usgde hemen umudunu yitirme.test cikinca yazKizlar merhaba bi kac gun once cok sevinerek hamile oldugumu paylasmistim sizinle. Suan hastanedeyim ultrasonla bakildi herhangi bi sey goremedi dr keseyi bileson adet tarihim 15 ocak idrar testinde pozitofife gormustm biliyosunuz suan hala hastanedeyim kan sonucumu bekliyorum bana dua edin ne olur
Bugun gecikmemin 8. Gunu gorunmemesi normal mi boyle bisey yasayan oldu mu cok uzgunum suan
3bucuk gibi canimsonuçlar ne zaman çıkacak
Insallah o yuzdendir canim. Yazarimcanim uzme kendini kanda cikar daha erken diye gozukmemis olablr usgde hemen umudunu yitirme.test cikinca yaz
canım sıkma canını ben 5+2yken hamile olduğumu öğrendim. 6 haftalık keseyi gördük 8.hafta da kalp sesini duyduk.
yani belki daha yenidir. kan sonuçların çıksın hayırlısyla
doktorlar açıklama yapmıyor mu bu kadar üzülüyorsunuz? değerinizi öğrenin zaten 1000-2000 den sonra anca kese görünüyor.
belki kese değilde kan pıhtısı falandır canım yokda 200lü bir değerle imkanı yok görünmez ya da erken döllenme olmuştu kese oluştu düşük yaptığın için değerin düşmeye başlamıştı o da olabilir. boşver sen geçmişi düşünmü şimdikini bağışlasın sana RabbimKan verdim sonucu daha cikmadi sonuctan sonra konusalim dedi.. ilk hamileligimde 258di degerim kese gorunmustu tabi o dusukle sonuclandi o ayri.. o degerle nasil kese gorundu onuda anlayamiyorum. Ya henuz cok kucuk yada yok
1388 cikti sonucuum :)Kötü düşünmeyin Bebiş varsa stresden zarar görür inşallah bi sorun yoktur bebişiniz sizinledir
Canim ciktiii sonuc 1388 :)belki kese değilde kan pıhtısı falandır canım yokda 200lü bir değerle imkanı yok görünmez ya da erken döllenme olmuştu kese oluştu düşük yaptığın için değerin düşmeye başlamıştı o da olabilir. boşver sen geçmişi düşünmü şimdikini bağışlasın sana Rabbim
Gözünüz aydin Dr açıklama yaptı mı peki ?Canim ciktiii sonuc 1388 :)
gözün aydın canım maşallah çok sevindim şimdi sabırla keseyi görmeyi ve ardından kalp atışını duymayı bekleyeceksin kendini yıpratma sakın.bizlere de bol bol dua et bizimde gelsin bebişlerimiz bir an evvelCanim ciktiii sonuc 1388 :)
gözün aydın maşallah cok güzel degerin bu degerle zaten karından gözükmez kese1388 cikti sonucuum :)
1388 cikti sonucuum :)
gozun aydin canim.saglikla kucağına alnayi nasip etsin1388 cikti sonucuum :)
Benim de 1300 çıkmıştı, vajinal ultrasonla bile doktor şüpheli bişeyler var ama belli olmuyor tam demişti. Karından görülmemesi çok normal. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)1388 cikti sonucuum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?