Hayal mi gerçek mi? Enes batur

Sanırım ben bu konuda daha farklı düşünüyorum. Filmi oğlumla beraber izledim. Pişman da olmadım. Yanlış anlaşılmasın Enes Batur harikadir demiyorum ama özellikle son zamanlardaki videolarinda bariz bir düzelme var. Filmdeki araba sahnesinde cinsel ima vardı evet ama hatırladığım kadarıyla argo tabirler yoktu. Hatta birçok yerde küfür etmeyelim uyarıları vardı. Mademki çocukları küfürlerden koruyacagiz o zaman günah keçisi tek kişi olmasın. Çocuklar Cem Yılmaz Şahan Gökbakar gibi birçok ismin hiçbir filmini izlemesin. Konu Sahibi karar sizin. Ben nacizane fikirlerimi yazdım. Filmin sonu da guzel bir ana düşünce içeriyor. Bunu da söylemeden geçmeyim.
Onlarda zaten yaş sinırı çok yukarda ;)

Bence götürmeyin .
Bir kaç videosuna denk geldim ağzından küfür düşmeyen boş bir çocuk .

Yeni nesil bunlar yüzünden okumadan oturarak para kazanma derdine düşücek.

Ablama sordum şimdi. 10 yaşındaki yiğenim gitmiş ki küfür konusunda çok hassastır enes batur videosu felan da izlemez küfür var diye. Küfür yokmuş. Öyle dedi. Yine de bilemiyorum. Sonunda da eski hayatını özlemiş geri dönmüşse iyi bir ders veriyor mudur acaba?

Bu arada tekrar söylüyorum kızlar oğlum enes batur izlemiyor. Takip ediyorum. Hatta bu altın kelebek ödülünün elinden alındığını ve bu yüzden artık küfür içerikli video çekmediğini felan da yeni öğrenmiş bana söyledi. Yap-yap izlemesine izin veriyorum ki onda bipleniyor. Artık onu da engelleyip daha çok merak uyandıtmasını istemiyorum .

Yanlış yere yazdıysam özür dilerim .

8 yaşında oğlum var. Bu enes batur filmine gitmek istiyor. Ben kararsızım. Filmin içeriğini bilmiyorum. Adam hakkında da bilgim yok. Filme giden ya da bilgisi olan var mı? Çocuğu götürebileceğim bir film mi acaba? :işsiz::işsiz:
Kesinlikle hayır

Yanlış yere yazdıysam özür dilerim .

8 yaşında oğlum var. Bu enes batur filmine gitmek istiyor. Ben kararsızım. Filmin içeriğini bilmiyorum. Adam hakkında da bilgim yok. Filme giden ya da bilgisi olan var mı? Çocuğu götürebileceğim bir film mi acaba? :işsiz::işsiz:
Goturmeyin bence. Kufurbazin teki. Film de eminim kendisi kadar kalitesizdir.

Bu hafta bulunduğum ilde gösterime girdi.
Çocuklar çok ısrar edince aldım gittim
Filmde bir yeri çok beğendim
Youtuber olmasına rağmen anne babasına söz verdi çalıştı kazandı
Bilgisayar mühendisliği Akdeniz Üniversitesi ni...
Hayatını anlatmış
Küfürlü bölüm yoktu
Çok güzel bir film değildi
Onun yerine neydi o 50 tonu mu ne onu izlerdim dediğim oldu
Ama çocuklar mutlu oldu
Fena bir film sayılmaz
Enes Batur un ilk videoları küfürlü
Sonradan değişti ve buna dikkat ediyor

Sanırım ben bu konuda daha farklı düşünüyorum. Filmi oğlumla beraber izledim. Pişman da olmadım. Yanlış anlaşılmasın Enes Batur harikadir demiyorum ama özellikle son zamanlardaki videolarinda bariz bir düzelme var. Filmdeki araba sahnesinde cinsel ima vardı evet ama hatırladığım kadarıyla argo tabirler yoktu. Hatta birçok yerde küfür etmeyelim uyarıları vardı. Mademki çocukları küfürlerden koruyacagiz o zaman günah keçisi tek kişi olmasın. Çocuklar Cem Yılmaz Şahan Gökbakar gibi birçok ismin hiçbir filmini izlemesin. Konu Sahibi karar sizin. Ben nacizane fikirlerimi yazdım. Filmin sonu da guzel bir ana düşünce içeriyor. Bunu da söylemeden geçmeyim.

Evet cocuklar Cem yilmaz ve recep ivedik izlemesin. Mafya dizilerinide izlemesin. Bunlar cocuklar icin degildir cünkü. Bu kadar düsük seviyeli seyler yetiskinler icin bile olmamali. Bir sürü eglenceli ve egitici video ve dizi varken, recep ivedik nedir ya?

Ben Enes Baturun kim oldugunu bile bilmiyorum, ancak yorumlardan anlasiliyor ki fazlasi ile küfür ve argolu bir kisidir. Ben olsam asla cocuguma izletmezdim.

Asla ama asla goturmeyin.. fikir vermesi acisindan o adamin “odul aldigi” videoyu izleyin.. allahim neler turedi, cocuklari bu populer rezillikten nasil koruyacagiz bilmiyorum ama ciddi manada yasaklayin o youtube videolarini bile..
Anaaa.simdi izledim o nasil video oyle.enes batur dedikleri bu mu

Onlarda zaten yaş sinırı çok yukarda :KK66:
Hakikaten
Allah’ını seven defansa gelsin

Örneklere bak çay demle

Sanıyor ki, onu eleştiren berikini sever

Hayır! Küfürlü filmleri videoları sevmiyoruz, o dediklerinin kıyısından geçmedik, asalet timsaliyiz.

Kendi kulvarında bir örnek verse, yoo bilmez ki versin.

Hakikaten
Allah’ını seven defansa gelsin

Örneklere bak çay demle

Sanıyor ki, onu eleştiren berikini sever

Hayır! Küfürlü filmleri videoları sevmiyoruz, o dediklerinin kıyısından geçmedik, asalet timsaliyiz.

Kendi kulvarında bir örnek verse, yoo bilmez ki versin.
Hayır birde cem yilmaz ve şahan gıkbakarla bu yutuber midir necidir çocuğu bir tutmak :deli:

Oglum da onun videolarini izliyor. Playstationda oynadigi oyunlari videoya cekip oyun sirasinda surekli konusuyor. Cok kufur ediyor. Ben yasakladim ogluma.

Yanlız güzel reklam oldu ha hiç birşey yapmadan kazandığı paralarına para katar ;)

Recep İvedik 5

Recep İvedik 5 filmi 7 yaş ve üzeri aile eşliğinde uygundur ibaresi var. Zaten ne fark eder ki televizyonda yayınlanıyor çocuklar sansurlenen yerlerde ne dediğini rahatça anlıyor.
Hımm ben 5 i bilmiyorum. Zaten ilk filmini izlemiştim ve maaile yasak artık bizde. Hatta eşim izlerdi çocuklardan gizli ona bile yasakladım. Git dışarıda izle dedim.

Back
X