- 21 Ağustos 2022
- 55
- 4
- 6
- 24
- Konu Sahibi Yasminnkyrn
-
Adetim düzensiz ama iki ay önce soğan suyu içtim düzenli o düzene koydu hesabıma göre en geç bir haftaya olmalıyım takribi aynı zamanda glifor ve folik asit kullanıyorum bir görsel daha var ekliyimAdetin ne zaman
Var gibi gözüküyor canım alabilirsen bi erken gebelik testi alıp yapar mısın onda kesin cıkıyor buradan emin olamadımAdetim düzensiz ama iki ay önce soğan suyu içtim düzenli o düzene koydu hesabıma göre en geç bir haftaya olmalıyım takribi aynı zamanda glifor ve folik asit kullanıyorum bir görsel daha var ekliyim Eki Görüntüle 3282674
Yani bı bana varmış gibi durmuyor dimiVar gibi gözüküyor canım alabilirsen bi erken gebelik testi alıp yapar mısın onda kesin cıkıyor buradan emin olamadım
Banada öyle geldi canım ama en iyisi sen bi testi tekrarlaYani bı bana varmış gibi durmuyor dimi
Dün akşam saatlerinde yaptım negatif yani o çizgi bile yoktu bu sabah yaptım demin yine çok hafif silik bir çizgi çıktı hangisine inanacağımı şaşırdımBanada öyle geldi canım ama en iyisi sen bi testi tekrarla
Canım sen en iyisi erken gebelik testi yap o daha net ve güzel sonuç verirDün akşam saatlerinde yaptım negatif yani o çizgi bile yoktu bu sabah yaptım demin yine çok hafif silik bir çizgi çıktı hangisine inanacağımı şaşırdım
Benimde silik çıkmıştı aynı böyle ertesi gün kan verdim. Bence kan ver bütün şüphelerin gider.Arkadaşlar 25 inde yumurtlama testi yaptım anında çift çizgi gördüm belirtimde vardı toplam üç gün çift çizgi gördüm sonraki gün yaptım negatifti dün test yaptım ve bu sabah yaptım silik çizgi çıkıyor hamile olabilirmiyim altaaki dün gece yaptığım test üstteki sabah yaptığımEki Görüntüle 3282624
Peki siz testi tekrarlayınca aynı gün negatif yani hiç silik bile değildi bu şekilde gördünüz müBenimde silik çıkmıştı aynı böyle ertesi gün kan verdim. Bence kan ver bütün şüphelerin gider.
Yok negatif hiç görmedimPeki siz testi tekrarlayınca aynı gün negatif yani hiç silik bile değildi bu şekilde gördünüz mü
Çünkü akşamaa kadar su yemek vb tukettigimiz için idrara geçen HCG hormonu da az olduğundan test algiliyamiyor ama sabah ilk idrarsa hormon daha yoğun olduğu için test algılıyor bu yüzden ilk idrar tavsiye ediliyorDün akşam saatlerinde yaptım negatif yani o çizgi bile yoktu bu sabah yaptım demin yine çok hafif silik bir çizgi çıktı hangisine inanacağımı şaşırdım
Burdan kamerayla çok belli olmuyor ama bundan bir tık daha belirgin ben bakınca bu da bu sabah ilk yaptığım testYok negatif hiç görmedim
Kamerayla çok belli olmuyor ama ben bakınca yine var birde buna bakabilirmisinizLaboquick kaset test büyük ihtimalle evet gebelik var hayırlı olsun
Bu testin rengi bi değişik çıkmış ama bence git kan ver bir saate çıkıyor sonuçBurdan kamerayla çok belli olmuyor ama bundan bir tık daha belirgin ben bakınca bu da bu sabah ilk yaptığım test
Evet var ben adetime 7 gün kala bundan bile silik çizgi ile öğrenmiştimKamerayla çok belli olmuyor ama ben bakınca yine var birde buna bakabilirmisiniz
Bu benim ilk öğrendiğim test adetime bir hafta kalaKamerayla çok belli olmuyor ama ben bakınca yine var birde buna bakabilirmisiniz
Bu testin rengi bi değişik çıkmış ama bence git kan ver bir saate çıkıyor sonuç
Ya çok sevindim hayırlı olsunBu benim ilk öğrendiğim test adetime bir hafta kala
Bu benim ilk öğrendiğim test adetime bir hafta kala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?