Hayalet çizgi gebelik var mı

Aynen kuzum basliycam tekrar glifora bakalim dualarinda bizleri de eksik etme kuzum

İki gün sonra bi daha kan verirsin doktor değer artışına bakıyor. Hadi hayırlı olsun inşallah
Canım birşey sormak istiyorum şimdi kanda bu değer çıktıysa takribi kaç haftalıktır birde yarın kadın doğum doktoruna gidersem ulturasyonda belli olurmu sence ya

Canım birşey sormak istiyorum şimdi kanda bu değer çıktıysa takribi kaç haftalıktır birde yarın kadın doğum doktoruna gidersem ulturasyonda belli olurmu sence ya
Haftası Adetine göre hesaplanıyor. 5 haftalıken kese görmeye çağırıyor doktor. Son adetin ne zamandı

Sonuç noldu testlerde bende çok merak ettim benimkide benim adetim 5 gün gecikti negatif çoktı bugün 10. Gün bende denedim malesef hala böle çözemedi

Eklentiler

• C55BEB75-7C6C-4DF1-8079-632F2C34CB4B.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 145
Sonuç noldu testlerde bende çok merak ettim benimkide benim adetim 5 gün gecikti negatif çoktı bugün 10. Gün bende denedim malesef hala böle çözemedi
Merhaba ben hamileydim testte görünüyordu kan sonucunda da belliydi bulunduğum yerde gittiğim doktor birşey demedi sonra ben merkeze özel hastaneye gittim ve bebek tüpün kanalına yerleşmişti kalp atışını bile duydum ama yanlış yere yarleşmişti sonra acil şekilde ameliyata alındım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…