Hayalet çizgi gebelik var mı

Ay bende görüyorum ama ya çok çok yeni ya da yok yani ne desem bilemedim bence sen en iyisi iki gün sonra testi tekrarla çünkü hamilelik hormonu 2 günde bi baya artıyor
Erken gebelikten önce kaset test yaptım dedim ki eğer hiç birşey çıkmazsa yapmicam erken gebeliği biraz daha geçsin kaset testi yaptım silik bundan da daha belirgin çıktı sonra bunu yapınca da işte böyle birşey çıktı ne düşüneceğimi şaşırdım

O zaman yarın sabah ilk idrarla tekrarla benimde böyle silikti şimdi 16 haftalık hamileyim
Dayanamadım akşam önce kaset test yaptım silik çıkarsa erken gebelik testi yaparım dedim yok çıkmazsa biraz daha geçsin öyle yaparım dedim kaset test silik çıktı bu attığımdan da daha belirgin sonra bunu yaptım ve bu şekilde sonuç kafam çok karıştı ya

Eklentiler

• IMG_20230806_224259.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 197
Yine azimlisin kuzum ciden oyle ya yemeden icmeden de kesiyir insani zaten kilom yok gecen tartildim 53 kiloyum onu kulanirsam iyice vericem ya bende deniyim birdaha bakalim yapabilcek miyim folik asit bana da vermisti bakalim deniycem demek semde yaramis ise testlerinde hep silik cizgi gordum adetlerin duzensiz mi canim

Hemen koyulaşmazki hergün bi tane yap bence git kan ver var gibi duruyor çünkü. Nasılsa gidip vereceksin

Şimdi şöyle canım ben bekarlığım dahil adetim bildim bileli düzensizdi her doktora gidişimde bekarken herşeyin normal olduğunu söylediler.sonra ben evlenince kendim korunmak istedim ve bi 6 ay felan doktor kontrolünde Yasmin kullandim doktor vermeden öncede ultrasyondan baktı birşeyin yok dedi ama adetin düzensizse bunu düzenede koyar dedi.kullanmaya başladim adetim bı o zaman düzene girdi sonra zaten farklı durumlarla karşılaştığım için bırakmak zorunda kaldım doktora da gidince PCo sun dedi ben anormalliği ilacı kullanırken farkettim zaten ardından bırakıncada 60 70 günde adet görmediğim oluyordu.bundan yaklaşık bir kaç ay önce soğan suyunu çok araştırdım içip içmemekte de çok kararsızdım ya kötü birşey olursa diye.sonra ne olabilir ki dedim bu kadar kimyasal ilaç kullanıyoruz bunuda deniyim dedim kendi kendime içtim düzenli birşekilde ve bir kaç gün sonra inanılmaz yoğun bir şekilde adet oldum iyimiydi değilmiydi bilmiyorum doktora gidiyim ultrasyondan belli olur dedim miyomlar varmı yokmu diye sonra işte 1 ay önce felan gittim miyom yok kist var dedi bu da muhtemelen sen doğduğundan beri olan bir kist dedi şaşırdım çünkü öncesinden de bekarken gidiyordum böyle birşey diyen olmadı folik asit yazdimmi sana dedi hayır dedim glifor ve bunu kullan adet oluncada gel klomene başlicam dedi bunu en son ben çıkmadan önce kararsızlıkla söyledi klomen son tercihimdi zaten biraz burukluk olmadı değil çıktım başlamayı düşünmüyordum şimdilik klomene biraz daha geçsin dedim soğan suyundan sonra son iki ayda 21 gün ve 27 gün arayla adet oldum yani adetim normal bir şekilde düzene girdi ben ki aylarca adet olamazdım ilaç felan veriyodu doktorlar. bence asıl mesele yumurtlama bir gün öylesine yumurtlama testi aldım hiçte düzenli kullanmadım öyle kafama esince yapıyordum silik felan çıkıyordu neyse bir gün oturuyorduk eşimle ıslaklık hissettim sanki adet olmuşum gibi lavaboya gittim hiçbirşey yoktu sonra googleye baktım yumurtlama günü belirtisi olarak geçiyordu sonra eşim test yapsana dedi yoktur bence dedim olsun yap dedi kalktım yaptım anında çizgi gördüm hatta t çizgisi c den önce çıktı yumurtlamamdı iki gün testi tekrarladım ve pozitift benimde adetim düzensiz olduğu için bu günleri yakalamak zulümdü sonra üstünden 10 gün geçti bu yumurtlamadan sonra test yaptım işte sonuçlar böyle hamilemiyim onu da bilmiyorum ama bu kadar test yapmış biri olarak hiç silikle karşılaşmadim bu sefer hep silik çıkıyor hamile olamayadabilirim bilmiyorum.glifor iğrenç gerçekten ben hiçbirşey yiyemiyorum artık açliktan mı midem bulanıyor yoksa ilaçtan mı onu bile ayrıt edemiyordum halen de ara ara devam ediyor bir hafta sık dişini sonra mide ufaktan alışıyor birde doktor bana sabah akşam dedi ama ben halen günde bir alıyorum çünkü fazlasını kaldıramıyorum umarım herşey gönlünce olsun

Hemen koyulaşmazki hergün bi tane yap bence git kan ver var gibi duruyor çünkü. Nasılsa gidip vereceksin
İşte yaşadığım yer o kadar farklı ki hemen herkese yayılıyor bugünki de böyle

Eklentiler

• IMG_20230807_112111.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 213
Ben de çok küçük bir ilçede yaşadığım için seni çok iyi anladım laboquick test bulursan al erken gebelik testine gerek yok bence
Canım bugün ki testte böyle kan verme konusunda çok kararsızım ya

Eklentiler

• IMG_20230807_112111.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 176
Silik sayılmaz bu çizgi pembe rengi bile belli bide fotoğrafta bile net çıkmış. Şüphen kalmasın artık
Ama bu bir kaç dakika içinde çıktı sonra böyle oldu

Eklentiler

• 1691402120934903509871072474914.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 164
Kiz ne guzel anlatmisin cok tesekur ederim ya ne guzel bende sogan kurunundenedim canim ama ben olumsuz sonuc aldim hata kistim 10 santim yapmis amaliyat oldum o yuzden sogan suyuna tovbeliyim ovulasyon bu ay bende dusunuyorum ya hic denemedim daha ayn kuzum glifor icinde zorluycam kendimi umarim basaririm

Rica ederim canım ne demek valla banada doktor miyomun var demişti hatta bende ultrasyondan gördüm soğan suyundan sonra kistin var dedi belki bende de kiste sebep oldu anlamadım bende ama ben 10 gün yaptım korkudan birşey olur diye sonra işte yoğun bir kanama geçirdim artık iyi birşeymiydi kötü mü bende bilmiyorum.ama tabiki sen birdaha tekrarlalama .yumurtlama gününü yakala ve gliforu elinden geldiğince yakala Allah'ın izniyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…