- 21 Ağustos 2022
- 55
- 4
- 6
- 24
- Konu Sahibi Yasminnkyrn
-
Yaptığım testin kutusunda bu şekilde yazıyor yinede erken gebelik testi almalıyım sizceBu benim ilk öğrendiğim test adetime bir hafta kala
Ben de çok küçük bir ilçede yaşadığım için seni çok iyi anladımYa çok sevindim hayırlı olsunben çok küçük bir ilçede oturuyorum ve herkes birbirini tanır kan vermek son son seçeneğim çünkü babamda zamanın da sağlık kurumunda çalıştığı için herkes biliyor kim olduğumu yoksa bile gebelik var diye etrafa yayıyorlar onun için kanda hemen vermek istemiyorum ama yaptığım testteki kutunun üstünde şu yazıyor
Bumu işte dün akşam saatlerinde bunu yaptım negatifti sabah size attığım diğer ikisinden yaptım silik çizgi vardı bunu şimdi yine yapıyım olmazsaBen de çok küçük bir ilçede yaşadığım için seni çok iyi anladımlaboquick test bulursan al erken gebelik testine gerek yok bence
Ben de çok küçük bir ilçede yaşadığım için seni çok iyi anladımlaboquick test bulursan al erken gebelik testine gerek yok bence
Bu laboquick testi şimdi yaptım henüz kahvaltı da etmedim çok az bir su içtim sadece bu şekilde çıktıBen de çok küçük bir ilçede yaşadığım için seni çok iyi anladımlaboquick test bulursan al erken gebelik testine gerek yok bence
O zaman yarın sabah ilk idrarla tekrarla benimde böyle silikti şimdi 16 haftalık hamileyimYa çok sevindim hayırlı olsunben çok küçük bir ilçede oturuyorum ve herkes birbirini tanır kan vermek son son seçeneğim çünkü babamda zamanın da sağlık kurumunda çalıştığı için herkes biliyor kim olduğumu yoksa bile gebelik var diye etrafa yayıyorlar onun için kanda hemen vermek istemiyorum ama yaptığım testteki kutunun üstünde şu yazıyor
Bu labaqucik ile şimdi yaptim halen açım kahvaltı vs yapmadım ve silikO zaman yarın sabah ilk idrarla tekrarla benimde böyle silikti şimdi 16 haftalık hamileyim
Öyle hemen koyulaşmayabilir ben sonucu kan da öğrendim. Elimde de çok test vardı hergün yaptım koyulaşmasana bakmak için. 3 gün de 2 günde bir yavaş yavaş koyulaştı.Bu labaqucik ile şimdi yaptim halen açım kahvaltı vs yapmadım ve silik
Evet var canım hamilesin hayırlı olsun herkese hemen söyleme kese kalp atışı oluşsun sonra söyle kanama vb olmazsa 3 4 gün sonra kan ver kimyasal mi endisen olmaz kadın doğum doktorundan hemen randevu alma HCG seviyesinin 2000 lere gelmesini bekle 2 günde 1 kan ver canımBu laboquick testi şimdi yaptım henüz kahvaltı da etmedim çok az bir su içtim sadece bu şekilde çıktı
Yumurtlama 25 26 27 sindyeydi ben şimdi belli olmaz diyordum ama siliklik var ve bu zamana çok test yaptım hiçbirinde siliklikle karşılaşmadım glifor kullanıyordum birde folik asit o zaman gliforu bırakiyim biraz daha geçsin o zaman her gün test yaparım çok teşekkür ederim herşey içinEvet var canım hamilesin hayırlı olsun herkese hemen söyleme kese kalp atışı oluşsun sonra söyle kanama vb olmazsa 3 4 gün sonra kan ver kimyasal mi endisen olmaz kadın doğum doktorundan hemen randevu alma HCG seviyesinin 2000 lere gelmesini bekle 2 günde 1 kan ver canım
Filtre yapınca daha da belli oldu sankiKızlar lütfen bana da bakar mısınız strip testlerin biri 5 dkda diğeri 15 dk sonra çekildi kaset testte de çok hafif ince çizgi gördüm gibi emin olamadim
Kuzum nasil gliforu kulandin helal olsun bende pcosluyum 1 hafta dayanabildim ölüyorum kulanirken ya kac aydir kulaniyosun senYumurtlama 25 26 27 sindyeydi ben şimdi belli olmaz diyordum ama siliklik var ve bu zamana çok test yaptım hiçbirinde siliklikle karşılaşmadım glifor kullanıyordum birde folik asit o zaman gliforu bırakiyim biraz daha geçsin o zaman her gün test yaparım çok teşekkür ederim herşey için
Çiçeğim çok berbattı doktor bana bunu aylaar önce yazdı PCO sun dedi kullan dedi ben kullanınca mahf oldum devamlı mide bulantısı çekiyordum baktım olmuyor bıraktım çünkü birşeyde yiyemiyorum ve hiç geçmiyordu bı ay önce felan yine gidiyim dedim aynı doktora gittim kistin var dedi glifor yazicam kullan dedi hocam yazdıniz zaten dedim ama kullanıyorum çok mide bulantısı yapıyor dedim kullanman lazım dedi birde folik asit yazacam dedi ikisini kullan bende kullandım midemde bulanıyordu ama yine bir şekilde kullandım sende bir şekilde kullanmaya çalış canımKuzum nasil gliforu kulandin helal olsun bende pcosluyum 1 hafta dayanabildim ölüyorum kulanirken ya kac aydir kulaniyosun sen
Canım ben birinde silikle gördümFiltre yapınca daha da belli oldu sanki
İnşallah oyledir TeşekkürlerCanım ben birinde silikle gördüm
Erken gebelik testi yaptım ve sonuç yine silikVar gibi gözüküyor canım alabilirsen bi erken gebelik testi alıp yapar mısın onda kesin cıkıyor buradan emin olamadım
Ay bende görüyorum ama ya çok çok yeni ya da yok yani ne desem bilemedim bence sen en iyisi iki gün sonra testi tekrarla çünkü hamilelik hormonu 2 günde bi baya artıyorErken gebelik testi yaptım ve sonuç yine silik
T2 kısımından ince bir çizgi çıkmış ben de gördümKızlar lütfen bana da bakar mısınız strip testlerin biri 5 dkda diğeri 15 dk sonra çekildi kaset testte de çok hafif ince çizgi gördüm gibi emin olamadim
T2 kısımından ince bir çizgi çıkmış ben de gördüm
O zaman kan için bence de adetinizin en azından 1-2 gün geçmesini bekleyin , hem değer biraz daha artmış olurYa çok mutlu oldum umarım yanıltmaz yarın adet bekliyorum olmazsam tekrar yaparım gece sol göğüsumde uzun bı sızlama oldu uykudan uyandırdı hiç olmamıştı öyle ondan da şüphelendim aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?