• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalet çizgi görüp hamile olan var mı

hayalprest4141

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
1
Merhaba arkadaşlar kaç gündür kafama takılan sorular için sırf kayıt olup yazmak istedim böyle olan var mı ilk test yaptığımda 5 dk içinde silik çizgi belırdı çok sevındım hastaneye gıttık hemen silik diye ama kanda negatıf çıktı 1.20 bı kaç gün sonra adet olmadığım için tekrar oku test yaptık yıne silik çıktı am gıdıp kan vermedım adetım gecmesını beklerım dıye suan hala adet olmadım böyle olup hamıle olan var mı

Eklentiler

• IMG_2050.webp
    IMG_2050.webp
    105,4 KB · Görüntüleme: 402
  • IMG_2049.webp
    IMG_2049.webp
    85,4 KB · Görüntüleme: 336
  • IMG_2048.webp
    IMG_2048.webp
    113,1 KB · Görüntüleme: 329
  • IMG_2059.webp
    IMG_2059.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 392
Kaset testi sonradan mı yaptınız erken testler yanıltabiliyor ama kasette var gibi duruyor bence kaseti tekrarlayın koyulaşma varsa yeniden kan verin

Merhaba arkadaşlar kaç gündür kafama takılan sorular için sırf kayıt olup yazmak istedim böyle olan var mı ilk test yaptığımda 5 dk içinde silik çizgi belırdı çok sevındım hastaneye gıttık hemen silik diye ama kanda negatıf çıktı 1.20 bı kaç gün sonra adet olmadığım için tekrar oku test yaptık yıne silik çıktı am gıdıp kan vermedım adetım gecmesını beklerım dıye suan hala adet olmadım böyle olup hamıle olan var mı
Adetinize kaç gün kala test yaptınız? Çok erken yaptıysanız çok silik çıkmış olabilir. Ama gecikmeniz varsa ve çizgi renkli değilse kuruma çizgisidir

Bende aynılarını yaşıyorum şuan da ilki silik çıktı kan da 1.20 çıktı sonra 3 e yükseldi sonra 36ya çıktı

Hayirli olsun canim 💓 Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin , benim de ayni sekilde suan 3 test silik cizgi , 2 gun once kan verdim fakst 0,1 cikti , hala da adet olmadim. Ne yapacagimi bilmiyorum. Kac gun daha bekleyip kan vermeliyim ? Yada tekrar test mi yapmaliyim ?

Yani 11 Kasım’da var mıydı yoksa Aralıkta yeni mi çıktı hamilelik anlamadım tam☺️ beta hcg kaç geldi ve adetiniz kaç gün gecikmişti ? Şu an kaç haftalıksınız🌸
Evet kasımda varmış geç döllenme olmuş galıba 6 kasımda yaptığımda çıkmamıştı hep silik çıkıyordu 14 kasımda yaptım silik daha netti test verdim beta 10 çıktı

Bende aynılarını yaşıyorum şuan da ilki silik çıktı kan da 1.20 çıktı sonra 3 e yükseldi sonra 36ya çıktı
Evet benimde öyle yavaş ama ikiye katlayarak yukseldı kalp atışını duyana kadar hıc dış gebelık yok kımsayal gebelık öle ılgılı seylerı okumadım strese görmemek ıcın çok şükür duydumda 🌸

Back
X