- 30 Aralık 2021
- 149
- 31
- 48
- 26
- Konu Sahibi Sevval4141
-
Kaç dk içinde çıktı kuruma gibi sankiSelam kizlar 14 Şubat test yaptım hayalet çizgi çıktı o akşam adet oldu üstüne kalma olabilir diye adetim biter bitmez yine test yaptım yine hayalat çizgi çıktı ondan 3. Testi dün yaptim ve ikinci çizgi hafif kahveydi bugün yine yaptım ve aynısı oldu yani 4 testimdede az çizgi var 3 ay önceki testlerimde hiç bı çizgi yoktu böyle olan varmi
O zaman gebelik olabilir çünkü hafif çizgi var kan verin bence netleştirin5 dakika
Kusura bakmayın görmedim Belirtim sadece tatlı yerken midem bulanıyor ve uykum geliyor hep gün icindeHanımefendinin belirtisi yok sanırım 10 dk önce aynı konudan bir daha açmıştı bir kaç kere sordum belirtiniz var mı diye ama cevap vermedi
Psikolojik olabilir mi acaba? Kan vermenizde fayda vae bence testlerle vakit harcamayın inşallah güzel haberler alırsınızKusura bakmayın görmedim Belirtim sadece tatlı yerken midem bulanıyor ve uykum geliyor hep gün icinde
Ben çizgi göremedim emin olmak için kan verinSelam kizlar 14 Şubat test yaptım hayalet çizgi çıktı o akşam adet oldu üstüne kalma olabilir diye adetim biter bitmez yine test yaptım yine hayalat çizgi çıktı ondan 3. Testi dün yaptim ve ikinci çizgi hafif kahveydi bugün yine yaptım ve aynısı oldu yani 4 testimdede az çizgi var 3 ay önceki testlerimde hiç bı çizgi yoktu böyle olan varmi
İnşallah saolunPsikolojik olabilir mi acaba? Kan vermenizde fayda vae bence testlerle vakit harcamayın inşallah güzel haberler alırsınız
Arkadaşlarıma gösterdim gördüler çizgiyi ve hayırlı olsun dediler bilemiyorum 4 testtede aynısı çıkması endiselendiriyorBen çizgi göremedim emin olmak için kan verin
İnşallah vardır ve hayırlı sağlıkli bir şekilde kucağınıza alırsınız kan verin içiniz rahat etsinArkadaşlarıma gösterdim gördüler çizgiyi ve hayırlı olsun dediler bilemiyorum 4 testtede aynısı çıkması endiselendiriyor
Sonucunuz pozitif çıkarsa banada haber verir misiniz? Benzer durum yaşıyorum silik çizgi sonrası üstüne görme gibi ama test yapmadım. Pozitif sonuçlanırsa haberinizi bekliyorumArkadaşlarıma gösterdim gördüler çizgiyi ve hayırlı olsun dediler bilemiyorum 4 testtede aynısı çıkması endiselendiriyor
Tabiki elbet haber veririm ama adet gecikmemi bekliycem 14 Mart adet olucam 20 sine kadar olmazsam kesin pozitif zatenSonucunuz pozitif çıkarsa banada haber verir misiniz? Benzer durum yaşıyorum silik çizgi sonrası üstüne görme gibi ama test yapmadım. Pozitif sonuçlanırsa haberinizi bekliyorum
Allah razı olsunİnşallah vardır ve hayırlı sağlıkli bir şekilde kucağınıza alırsınız kan verin içiniz rahat etsin
Siz bu aydan değil de geçen aydan kanamadan önce kaldığınızı ve kanamadın hamilelikle ilgisi olduğunu düşündünüz değil mi bende de öyle midir acaba diye düşünüyorum da yanlış anlamayayımTabiki elbet haber veririm ama adet gecikmemi bekliycem 14 Mart adet olucam 20 sine kadar olmazsam kesin pozitif zaten
Evet hamile olursam 2 aylık olurum çünkü adetten önce test yaptığımdada silik ciktiSiz bu aydan değil de geçen aydan kanamadan önce kaldığınızı ve kanamadın hamilelikle ilgisi olduğunu düşündünüz değil mi bende de öyle midir acaba diye düşünüyorum da yanlış anlamayayım
Merhaba hevesinizi kaçırmak istemem ama 2 aylık gebelikte çok çok koyu çıkması lazımdı çizginin, kuruma çizgisi gibi geldi bana ya da kimyasal vs olabilir. Bence gecikmeden kan verin bahsettiğiniz süre epey uzun çünkü allah korusun sağlık problemi olmasınEvet hamile olursam 2 aylık olurum çünkü adetten önce test yaptığımdada silik cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?