- 30 Aralık 2021
- 149
- 31
- 48
- 26
- Konu Sahibi Sevval4141
-
Bugün kahve akıntı geldi sanırım var gibi o yüzden bekliycem yine hayal kırıklığı yaşamak istemiyorumMerhaba hevesinizi kaçırmak istemem ama 2 aylık gebelikte çok çok koyu çıkması lazımdı çizginin, kuruma çizgisi gibi geldi bana ya da kimyasal vs olabilir. Bence gecikmeden kan verin bahsettiğiniz süre epey uzun çünkü allah korusun sağlık problemi olmasın
Yalnız benim kahve lekem geldiğimde kimyasalla sonuçlanmıştı sağlığınızı tehlikeye atmayın derim ısrarla, yine de siz bilirsinizBugün kahve akıntı geldi sanırım var gibi o yüzden bekliycem yine hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
Anlıyorum teşekkür ederim düşünceniz için en kısa zamanda kan testi yapicamYalnız benim kahve lekem geldiğimde kimyasalla sonuçlanmıştı sağlığınızı tehlikeye atmayın derim ısrarla, yine de siz bilirsiniz
Merhaba kan testi verdiniz miAnlıyorum teşekkür ederim düşünceniz için en kısa zamanda kan testi yapicam
Hayır şimdi kan vermeye gidiyorum inşallah güzel haberler alırım bide normal test alicamMerhaba kan testi verdiniz mi
Ay hadi inşallah canımHayır şimdi kan vermeye gidiyorum inşallah güzel haberler alırım bide normal test alicam
E nabızdan da sonuçlarına bakabilirsinHayır şimdi kan vermeye gidiyorum inşallah güzel haberler alırım bide normal test alicam
Baktım canım çıkmadı dahaE nabızdan da sonuçlarına bakabilirsin
Bu arkadaşımız regl yerine yerleşme kanaması gibi olduğunu düşünüyordu varsa çıkar bence bahsettiği ilişki tarihi yeni değildaha belli olmaz bence. bende bile adetim iki gun gecikince silik cikmisti
Tamam canım inşallah pozitif sonuç alırsınBaktım canım çıkmadı daha
Evet adetim geçmedi benim daha sadece testlerin silik ciktidaha belli olmaz bence. bende bile adetim iki gun gecikince silik cikmisti
Yaa yanlış anladım o zaman kusura bakmayın bende üzerinden geçti sanıyorum regl gibi kanamam oldu dediniz yaEvet adetim geçmedi benim daha sadece testlerin silik cikti
Evet geçen şubat 14 u olduYaa yanlış anladım o zaman kusura bakmayın bende üzerinden geçti sanıyorum regl gibi kanamam oldu dediniz ya
Sağlık ocağında mı verdiniz kanınızı yoksa devlet hastanesinde miEvet geçen şubat 14 u oldu
Sağlık ocaga aile hekimimde ne zaman çıkar bilmiyorum sizin bilginiz varmiSağlık ocağında mı verdiniz kanınızı yoksa devlet hastanesinde mi
Benim adetin 3 gunu silik cikmisti..iki gun sonra yaptim cizgi kopkoyuydu..adetinize daha cok var yani..ben bisey goremedim ama insallah hamilesinizdir haber verinSağlık ocaga aile hekimimde ne zaman çıkar bilmiyorum sizin bilginiz varmi
Aile hekiminiz size bir site verdi mi netten bakabilmeniz için ?Sağlık ocaga aile hekimimde ne zaman çıkar bilmiyorum sizin bilginiz varmi
Canım 4 ayrı testimdede silik çıktığı için kan verdim yoksa asla kan testi olmam ilk defa yaşıyorum ikinci çizgiyi o yüzden bilmiyorumBenim adetin 3 gunu silik cikmisti..iki gun sonra yaptim cizgi kopkoyuydu..adetinize daha cok var yani..ben bisey goremedim ama insallah hamilesinizdir haber verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?