- 8 Ocak 2022
- 550
- 190
- 53
- Konu Sahibi Sevval4141
-
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi içinBenim 13. Haftamda kanamam oldu ama o da progestan ve iğne ile geçti.
Hayırlısı olsunSonuç onaylandı diyor ama negatif evet
Yok negatifi görünce gitmedimDoktora gittin mi canım yükselme ihtimali varmıymış
Normal kaset test yaptım bugün çıkmadı yükselmez benceEvet o benim şu an 31+2 haftalık hamileyim yükseldi evet
Merhaba bende bugün kan testi yaptım 1.20 çıktı ama kanama falan yok aşırı derecede göğüs ağrısı çekiyorum bu sabah mide bulantisyla uyandım kasiklarim ağrıyor bı umut bende acaba yukslir mi diyorum siz de ne oldu durumu nuzSizi hazır bulmuşken sormak istiyorum hiç kanamanız olmuş muydu. Testte silik çizgi çıkmıştı sonrasında Benimde beta 1.20 çıktı akşama kanama oldum ama değişiti daha az sürdü ve kahverengi. Büyük ihtimalle regl oldum betam sıfırlandı ama aklımda bir acaba mı kalmadı değil. Okuyorum buralarda üstüne görme dalan diyorlar ya. Ondan sonra da test falan yapmadım
Akşamına regl olmuştumMerhaba bende bugün kan testi yaptım 1.20 çıktı ama kanama falan yok aşırı derecede göğüs ağrısı çekiyorum bu sabah mide bulantisyla uyandım kasiklarim ağrıyor bı umut bende acaba yukslir
Sonuç ne çıktıSelam kizlar 14 Şubat test yaptım hayalet çizgi çıktı o akşam adet oldu üstüne kalma olabilir diye adetim biter bitmez yine test yaptım yine hayalat çizgi çıktı ondan 3. Testi dün yaptim ve ikinci çizgi hafif kahveydi bugün yine yaptım ve aynısı oldu yani 4 testimdede az çizgi var 3 ay önceki testlerimde hiç bı çizgi yoktu böyle oldu
Adet oldum canımSonuç ne çıktı
Yükselmiş olabilir tabii ama bilemeyiz bence test yaptırın kan testiPinky93 Merhabalar size birşey sormak istiyorum. Şüphelendiğim ilişkiden 11 12 gün sonra kan verdim 2.39 çıktı. Bir kere daha öyle çıkmıştı ama 3 gün sonra falan regl olmuştum. 6 gün oldu kanamam olmadı acaba sizin gibi değerimin yükselme ihtimali vvar mıdır
Teşekkür ederim fikriniz içinYükselmiş olabilir tabii ama bilemeyiz bence test yaptırın kan testi
Göremedim çizgi ama??Selam kizlar 14 Şubat test yaptım hayalet çizgi çıktı o akşam adet oldu üstüne kalma olabilir diye adetim biter bitmez yine test yaptım yine hayalat çizgi çıktı ondan 3. Testi dün yaptim ve ikinci çizgi hafif kahveydi bugün yine yaptım ve aynısı oldu yani 4 testimdede az çizgi var 3 ay önceki testlerimde hiç bı çizgi yoktu böyle olan varmi
Canım az gözüküyor kamerada belli olmadı adet oldum zaten bu ayı bekliyorumGöremedim çizgi ama??
Hayırlısı olsun ins . İstiyorsanız olsun .. ben de test yaptığımda hayalet çizgi çıkmıştı iki kez falan yaptım aynıydı bilmediğim için yoktur sandım ..fakat hayalet çizgi olunca da pozitif oluyormuşCanım az gözüküyor kamerada belli olmadı adet oldum zaten bu ayı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?