- 8 Ocak 2022
- 550
- 190
- 53
- Konu Sahibi Sevval4141
-
Ben perşembe günü vermiştim izmirde bir sağlık ocağına. Cuma çıkar diye bekledim cuma günü kanla ilgili diğer sonuçlar çıktı ama beta çıkmamıştı. Pazartesi günü almıştım sonucu. E nabızda görünmüyor. Bulunduğunuz il neresi yardımcı olayım site ile ilgiliSağlık ocaga aile hekimimde ne zaman çıkar bilmiyorum sizin bilginiz varmi
TAHLİL SONUÇLARI profilinde kocaeli yazıyordu buradan dene bir canımCanım 4 ayrı testimdede silik çıktığı için kan verdim yoksa asla kan testi olmam ilk defa yaşıyorum ikinci çizgiyi o yüzden bilmiyorum
Denedim ayrıntıda 2.3 yazıyor ama rapor acilmiyorTAHLİL SONUÇLARI profilinde kocaeli yazıyordu buradan dene bir canım
TAHLİL SONUÇLARI profilinde kocaeli yazıyordu buradan dene bir canım
Anladim hadi insallah hamişsindirCanım 4 ayrı testimdede silik çıktığı için kan verdim yoksa asla kan testi olmam ilk defa yaşıyorum ikinci çizgiyi o yüzden bilmiyorum
Sonuç onaylandı yaziyor5 altı negatif oluyor. Benim 2.39 çıkmıştı negatifti. Sanırım sağda açıklama yazıyor orda ne diyor
Yarın doktorunuza danışın. İnşallah yükselirSonuç onaylandı yaziyor
Gebelik yok bnce olsa cikardiYarın doktorunuza danışın. İnşallah yükselir
Çıkan değerde evet yok 2 3 gün daha bekleyin olmazsanız bir daha gidersiniz kan vermeye. Benim gecikmem vardı sonuç 2.36ydı 2 3 gün sonra kanamam olmuştuGebelik yok bnce olsa cikardi
Kan sonucu 2.30 muşSabah gidip kan tahlili yaptırın en garantisi o bence o günleri sitresi 8 ay yasadim
beta hcg 1.20 artar mı? bunu okur musun canım. Betası 1.20den yükselmiş birisininGebelik yok bnce olsa cikardi
Doktora gittin mi canım yükselme ihtimali varmıymışGebelik yok bnce olsa cikardi
Evet o benim şu an 31+2 haftalık hamileyim yükseldi evetbeta hcg 1.20 artar mı? bunu okur musun canım. Betası 1.20den yükselmiş birisinin
Yaa ne kadar güzeelEvet o benim şu an 31+2 haftalık hamileyim yükseldi evet
Sizi hazır bulmuşken sormak istiyorum hiç kanamanız olmuş muydu. Testte silik çizgi çıkmıştı sonrasında Benimde beta 1.20 çıktı akşama kanama oldum ama değişiti daha az sürdü ve kahverengi. Büyük ihtimalle regl oldum betam sıfırlandı ama aklımda bir acaba mı kalmadı değil. Okuyorum buralarda üstüne görme dalan diyorlar ya. Ondan sonra da test falan yapmadımEvet o benim şu an 31+2 haftalık hamileyim yükseldi evet
Benim 13. Haftamda kanamam oldu ama o da progestan ve iğne ile geçti.Sizi hazır bulmuşken sormak istiyorum hiç kanamanız olmuş muydu. Testte silik çizgi çıkmıştı sonrasında Benimde beta 1.20 çıktı akşama kanama oldum ama değişiti daha az sürdü ve kahverengi. Büyük ihtimalle regl oldum betam sıfırlandı ama aklımda bir acaba mı kalmadı değil. Okuyorum buralarda üstüne görme dalan diyorlar ya. Ondan sonra da test falan yapmadım
Sonuç onaylandı diyor ama negatif evet5 altı negatif oluyor. Benim 2.39 çıkmıştı negatifti. Sanırım sağda açıklama yazıyor orda ne diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?