sensiz__asla123 Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 17 Mayıs 2010 Mesajlar 1.671 Emoji Skoru 1.121 Puanlar 698 Yaş 34 28 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi kumandapili #61 kumandapili .!.: Psikologum aile bakanlığında. iş yoğunluğu, stres, baskı, tükenmişlik bol bizim buralarda. Genişletmek için tıkla... Sadece kendi meslegim boyle sanirdimm, sasirdim
kumandapili .!.: Psikologum aile bakanlığında. iş yoğunluğu, stres, baskı, tükenmişlik bol bizim buralarda. Genişletmek için tıkla... Sadece kendi meslegim boyle sanirdimm, sasirdim
kumandapili ♀️ Kayıtlı Üye Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 759 Emoji Skoru 1.951 Puanlar 113 29 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi kumandapili #62 sensiz__asla123 .!.: Sadece kendi meslegim boyle sanirdimm, sasirdim Genişletmek için tıkla... Siz ne meslekle meşgulsünüz? evet her mesleğin kendine göre zorluğu var, ama hem zihnen hem fiziken çok yoruluyorum ben.
sensiz__asla123 .!.: Sadece kendi meslegim boyle sanirdimm, sasirdim Genişletmek için tıkla... Siz ne meslekle meşgulsünüz? evet her mesleğin kendine göre zorluğu var, ama hem zihnen hem fiziken çok yoruluyorum ben.