Hayalet Koca

Çünkü koca kıtlığı var.şaka olsun diye yazmıyorum.hepimiz o kadar sağlam duracak kadar özgüvenli değiliz.korkuyoruz yalnız kalmaktan.

Çağımızın sorunu bu sanırım, evlilikte herkes bireysel yaşıyor, eşler kendi çıkarlarını daha ön planda tutuyorlar. Çevremdeki çoğu evlilikte de öyle, eşini gerçekten dinleyen, sorunlarıyla ilgilenen erkek yok gibi bir şey çevremde. Umarım toparlarsınız.

Sizin olay uzak mesafeden değil eşinizin hissiz, ruhsuz olmasından bence.
Aynı evde iken nasıldı? Çok mu mükemmeldi ilgisi?
Yani çok mükemmel olmasa da düşünceliydi. Ev işi yemek vs hep ondaydı. Arada çiçek falan alırdı. Yoruluyorum diye ve kendisi çalışmadığı için her şeye koşardı. Ama ben yine de çoğu zaman yalnız hissederdim ve beni anlamadığını

Suçlamaktan ziyade bir beklentim kalmadı, her tatilde vs bir araya geliyoruz ama o da koşturmacayla geçiyor.
Ben genel olarak tükendim sanırım. Her anlamda.

Evet bazen bunu da düşündüğüm oluyor. Ben gerçekten çoğu şeyi kendi başıma sırtlandım. Evet belki ona ihtiyacım da yok. Ama ruhun da ihtiyaçları var.

Tek problem mesafeyse eşinizin şehrinde bir iş bakabilirsiniz. İş hayatınız da çok iyi gitmiyor zaten dediğinize göre

Hemen yoooo sevmiyor, zinhar sevmiyor bu adam seni yorumları gelmis. Ben size söyleyeyim. Siz aynen ben giller gibi karşı tarafa sorun çıkarmayan, duygusal ihtiyaç durumunda tam tekmil orada biten, hic kimselere ihtiyaci olmayan ( gibi gorunen) her işin üstesinden gelen, Tek eksigi nazlanmayi, bazen birilerinden yardım istemeyi, bazı beklentilerinizi vücut diliyle veya sözle ifade etmeyi becerememek( gururuna yedirememek) olan o ağır, olgun oturaklı , güçlü kadın figurusunuz. Eğer bu kadar büyük bir baskı altında yorulup bittiginizi adama tam anlamıyla ifade edebilseydiniz, eğer bu kadar her işin üstesinden gelirim mesajı vermeseydiniz kocanizin aklının sizde kalması ve merakla nasıl olduğunuzu, herseyin nasil gittiğini sorması için bir sebep olurdu. Siz iyi bir dinleyici ve dert alicisniz bu yüzden eşiniz size yaşanan herswyi anlatıyor ama sizi sormayı unutuyor. Onun psikoloğu veya arkadaşı değilsiniz. Karisisiniz. Sizi bu kadar her yönden tüketen şeyi onunla uzun uzun,yaşadığınız duygu her ne ise onu yaşayarak konuşup kendinizi rahatlatmaya çalışın ve onu bu derde ortak edin lütfen. Bazen düşünemez kimisi, bazen sen dusunmesine gerek kalmayacak şekilde davranırsın. Ortada büyük bir sorun yok sadece yalnız kalmışsınız. Zorlaniyorsunuz. Onu buna ortak edin. Görevini yapmasına izin verin ve rahatlayın biraz. Kocanız sizi seviyor. Bir araya gelince daha mutlu bir şekilde devam edeceksiniz.

Boğazım düğüm düğüm oldu. Evet tam olarak bu sanırım.
Güzel telkininiz için teşekkür ederim. Ne diyeceğimi bilemedim. Vay be.

İşte sorun burda. Beraberken bile yalnız hissetmekte.
Bu durumda iki şey yapabilirsiniz.
Birincisi kendinizi beklentiye sokmamak eşinizi böyle kabul etmek. Başka uğraşlar bulup kendinizi oyalamak.
İkincisi boşanmak. Eşinizin yapısı bu değişmez. Böyle yapamam mutsuzum diyorsanız ayrılmanız şart

Merhaba Sevgili Kumandapili,
Hissettiklerin o kadar insani ki, haklısın sonuna kadar hislerinde.
Biz de benzer bir dönemden geçtik. Bana da "sevse, yanında olur" diyenler oldu. Uzaktan ilgiyi hissetmek, özlemek zor. Aileleriniz aynı şehirde imiş, yapayalnız değilsiniz. Kızmayın, kendinizi doldurmayın, eşiniz sizi sevmese her gün sesinizi duymak istemez. Ona da zor emin olun.
Ama bu geçici bir dönem ve sizin ayrı olma sebebiniz ikinizden de kaynaklanmıyor. Sevgiyle kalın.

Biraz ondan kendinizi çekseniz telefonlarını aömasanız sizi merak etsin uzun süre sonra açıp moralinizin bozuk olduğunu söyleseniz yarım yamalak anlatıp kapatsanız sizi merak eder. Yani biraz kaçsanız. Kaçan kovalanır

Çok teşekkür ederim, biraz kendimi sakinleştirdim sayenizde.

Bu pek tarzım değil uzakta zaten yersiz endişelenmesini istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…