- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
İnşallah hamilesindir canım. Ben göremedim
Bugunki testim de bu. Bence ben cizgi gormek istedigim icin goruyorum. Neyse hayirlisi nasip degil.
Kizlar benim resimede bakar misiniz ben silik.bi çizgi goruyorum yoksa yaniliyormuyum
Kizlar benim resimede bakar misiniz ben silik.bi çizgi goruyorum yoksa yaniliyormuyum
Seninki baya belli cnm...
Ilkde yokdu 5 dk sonra oyle oldu hasta olmama 3 gun var kasiklarim agrimaya basladi cok telaslandim kafim karisti yaCanım evet çizgi var :)
Görünyr canım .İnş.hamilesndrKızlar geercekten kafayi yedim tamam hamile olmayim ama şu esimin testlerde cizgi gormemesi deli ediyo beni ya ben goruyorum diyorum yok diyor. Bu da bugunki testim. Bidaha da yapmicam bu ne ya. Diger testler uzun surede silik gosterdi bu ilk 10 dk da. Ama gecerli bir silik degil onuda biliyorum tabiki.
Ilkde yokdu 5 dk sonra oyle oldu hasta olmama 3 gun var kasiklarim agrimaya basladi cok telaslandim kafim karisti ya
Benim attigim testleri gordun mu?
Görünyr canım .İnş.hamilesndr
Evet gordum seninkide baya belli... ama soyle soyleyim simdi ilk yaptigim test tamam arkasi sari gibi biraz bozuk dedim onemsemedim ikinci yaptigimdada cok hafif cikti ama 15 dk dan belki yarim saatten sonra goruleck kadar oldu. Bu kisa surede cikti ve ben goruyordm. Ama gri iste bende zaten ondan kafam allak bullak gri hamilelik demek degil pembelik oyle. O yuzden zaten tereddutteyim. Mesela bende yine bi ara silik cikmisti ertesi gun yaptim cizginin golgesi bile yoktu. O gun dedimki silik cizgiye guvenmemek lazim. Ama su 3 gundur yaptiklarimda o cizgiyi goruyorum.
Buda bir tecrube adet olursam bundan sonra gri cizgilere de inanmmamm...
Bizim daha ilk ayimiz ilk denemeden sonra sonra ben merakdan esimle beraber gittik hastaneye kan testi yaptirdim bisey cikmadi ikimizde üzüldük o yuzden tekrar uzulmek istemiyorum bu testide sabah yaptim simdi kasiklarim hasta olcakmisim gibi agriyo o yüzden umitlenmek istemiyorumSeninki tam kan tahlili yaptirmalik bende boyle ciksa kosarim hastaneye :)
Canım ama maalesef hamile değilim. Dun tahlil yaptım 0.1 essekten düştüm resmen. Bildiğin gölge cizgiydu ama seninki daha belirgin.
Bence bu markada değil de baska bir marka derim bat ne zaman ? İnşallah vardır Allahin izniyle hamilesindir.
Bizim daha ilk ayimiz ilk denemeden sonra sonra ben merakdan esimle beraber gittik hastaneye kan testi yaptirdim bisey cikmadi ikimizde üzüldük o yuzden tekrar uzulmek istemiyorum bu testide sabah yaptim simdi kasiklarim hasta olcakmisim gibi agriyo o yüzden umitlenmek istemiyorum
Cnm ben kan tahlili yaptirmam yani o pembe cizgi net oluyo ya onu gormeden yaptirmam cunku biliyorum ki negatif. O yuzden zaten daha gitmedim kana yoksa simdi coktan koşmuştum onceden olsa.
Kan icin emin olmam gerek. Simdi soyle birsey de soyleyim bnm ilk hamileligm gec dollenmeydi ve yumurtlamadan 26 26 gun sonra direk pozitif gordum yani silik falan bile olmadi ve hergun test yapmistim. Ondan silik cikinca sasiriyorum.
Yaaaa cok istedim simdi 3 gun var hasta olmama ama hic bir belirti yok sadece Karnım hasta olcakmisim gibi agriyoAgrilar olur cnm :) hatta siddetli de olur. Bu hamile olmadign anlamina gwlmiyo bendede olmustu hatta ihtimal vermydum hamilelige
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?