Hayali çizgiler görmeye başladım

Senin de çizgin görünüyor canım üstelik gri de değil

Kızlar benm normalde hiç şaşmayan adetim şaşti 2 gun erken oldum çok saşkinim hiç beklemiyordum o kadar duzenli adet olurumki şoklardayim. Testi yaptiktan 2 saat sonra falan oldum. Tsh icin ilac kullanmistim o yaparmi acaba ?

Benimde hamileligim o cubukta cıkmıstı. Hafif cizgi cıkmıstı. Daha öncesinde kac kez test yaptım saatler gecse de cizgi yoktu. Nasıl oluyor bu

Yani diyorum ki ben sahsen cok ugrastm hamilelik öncesi cizgi cıkarmak icin ama hamile olmadan kesinlikle cizgi cıkmadı acaba testi yanlıs mı yapıyorsun?
Mesela bndede oyle oldu canim kac testte silik cikti umutlanip gidip kan verdim yok bisey ama ben hep ayni marka test kullanmistim bi dahada kullanmam onu hep yanlis gostermis

Tatlım geçen sene bu zamanlar bende bi çizgilerle kafayı yemistim, o kadar çok sasirtmistiki herseferinde 2 ay adetten önce baya silik çıkıyordu. sonra bunun buharlaşma çizgisi denen bişey olduğunu öğrendim. sonra kendi kendime söz verdim cok bida adet en az 3 gün geçince test yapıcam diye ve oylede yaptım. sonuç böyleydi. Allahım hepinize en kisa zamanda nasip etsin inş. ama tavsiyem adet geçmeden yapmayın çok yanlış çıkabiliyor ve boşuna insan umutlaniyor.

Ben adetten 2 gün önce yapmıştım silik cizgi cıkmıstı. Adet günü de hemen kan testi yaptırdım hamile cıktım. Allah herkese nasip etsin insallah. Olanlara da kolay ve saglıklı dogum nasip etsin insallah

Yani diyorum ki ben sahsen cok ugrastm hamilelik öncesi cizgi cıkarmak icin ama hamile olmadan kesinlikle cizgi cıkmadı acaba testi yanlıs mı yapıyorsun?

Bende 2 .5 senedir hemen hemen her ay yapiyorum test adet gununde veya oncesinde. Hicbir sekilde ikinci cizgiyi goremedim. Bir testimmde sadece saatler sonea gordum ikinci cizgiyi ondada ertesi gun yaptim birsey cikmadi..
Bu ay 3 test yaptim 3 ude golge gibiydi en son yaptigim cok daha kisa surede cikti. Tahminimce kimyasal yasadim deger yukselmedi. Tsh yuksek diye ilk defa ilac verdiler bu ay onu da yarida kesmistim ondan kaynakli olabilir. Birde bu ay bi farkliydi. Yani birseyler olduguna emindim ama tabiki hic umutlanmadim. Son test beni baya umutlandirdi ama resmen sasmayan adetim 2 gun erken oldu. Belki gelişemedi tutunamadi. Olmayan gebelik nasil ciksin testte hemde 3 kere...!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…