- 12 Nisan 2015
- 3.217
- 23.731
- 308
- 33
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Canim acildeyim kan sonucumu bekliyorum
ben gordum biraz silik cizgi. test arızalı degilse genelde pozitif oluyo bu durumlarda. kan testi yaptirman lazimKizlar benim resimede bakar misiniz ben silik.bi çizgi goruyorum yoksa yaniliyormuyum
Maşallah tebrikler.degerin kaçti?Hamileyimmm
Evet çizgi var canımKizlar benim resimede bakar misiniz ben silik.bi çizgi goruyorum yoksa yaniliyormuyum
Maşallah tebrikler.degerin kaçti?Hamileyimmm
45.4 canimMaşallah tebrikler.degerin kaçti?
Midem yaniyodu acile gittim kan aldilar oyle cikti45.4 canim
Hayırlı olsun canım sağlıkla doğsun bebeğin45.4 canim
Senin de çizgin görünüyor canım üstelik gri de değilKiz biz sasi olduk o cizgiyi gorelim diye. Bak senin ki baya belli oluyor. Yaptirabilirsen git kan ver. Valla benimki seninki kadar ciksa kosardim ve ben 2 senede 10 kere yaptirdm negatifi gordum ne zor bilemessin. Ve seninki kadar ciksa simdi acildeydim. Negatif pozitif sonucta 3 gun icim icimi yemicek
45.4 canim
Benimde hamileligim o cubukta cıkmıstı. Hafif cizgi cıkmıstı. Daha öncesinde kac kez test yaptım saatler gecse de cizgi yoktu. Nasıl oluyor bu
Yani diyorum ki ben sahsen cok ugrastm hamilelik öncesi cizgi cıkarmak icin ama hamile olmadan kesinlikle cizgi cıkmadı acaba testi yanlıs mı yapıyorsun?Hangisi nasil oluyor soyle anlataym cnm
Mesela bndede oyle oldu canim kac testte silik cikti umutlanip gidip kan verdim yok bisey ama ben hep ayni marka test kullanmistim bi dahada kullanmam onu hep yanlis gostermisYani diyorum ki ben sahsen cok ugrastm hamilelik öncesi cizgi cıkarmak icin ama hamile olmadan kesinlikle cizgi cıkmadı acaba testi yanlıs mı yapıyorsun?
Yani diyorum ki ben sahsen cok ugrastm hamilelik öncesi cizgi cıkarmak icin ama hamile olmadan kesinlikle cizgi cıkmadı acaba testi yanlıs mı yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?